Arama sonuçlarınız

1. 73845

KASIM ROTASI CONK BAYIRI- ISTANBUL - DINAR - DENIZLI

Evet degerli kader arkadaslarim, 10 kasim malum sehitlik surusum var, sonrasi tracer i uzun yolda denemek icin 12 kasim Carsamba sabah yola cikarak istanbul dan Dinar a inecegim. Orada mustakil bir evim var (koy evi, avlusu falan dededen kalma), kuzenlerle yaylaya cikip bir mangal (muhtemelen...
  2. 73845

TRIDENT 800 ???

Triumph bi saat once tanitimini yaptigi yeni haylaz cocugu. Ama trident 600 ile 765 STRS arasina bu motora gerek varmiydi acaba?? Fiyat olarak nereye koyacak ve neden buna gerek duyuldu merak ediyorum:)) CC olarak ve tork olarak STRS ten fazla (hp olarak az), ama kullanilan malzemeler bi alt...
  3. 73845

Piskiyatrik Tedavi - Motosiklet

Bunu biz kullananlar muhtemelen farkindayiz ama bilmeyenlere iletelim. Asagidaki link Amerika Ulusal Saglik orgutu tarafindan yayinlanmis ve destekleyen cok makale var. (konu daha once acilmis olabilir) depresyon, tukenmislik sendromu gibi major depresif durumlara motosiklet kullanmak cok iyi...
  4. 73845

9 Kasim CONK BAYIRI

Sevgili Forum 9 kasimda gelen olacaksa otel bakmak gerekiyor, buarada bu bulusmayi hafta icine de alabiliriz. Ben milletin haftasonunu yememek icin hafta ici de canakkaleye bir surus olabilecegini dusunuyorum. Yada ikisini de muhtemelen yaparim, o haftayi motora ayirdim. Ama guncel olarak...
  5. 73845

ELVEDA NAKED lar :(((

Cok uzun zamandir naked kullanmama ve cok keyif almama ragmen artik bu lanet fitiklardan dolayi nakedlara elveda diyorum. Onlara elveda demekten ziyade 4-5 yildir bindigim ve omur boyu kullanirim dedigim Street triple ima veda ediyorum. Aslinda bu seneye kadar birsey de yoktu. Ama anlik gelen...
  6. 73845

Street Triple RS kullanici yorumu, bilinmeyenler

Bu konuyu acma sebebim fazla denemeden alan arkadaslara yol gostermesi icin. oncelikle 675 ten itibaren ara ara hep kullandigim alettir kendisi. 2024 mayista yeni kasasini aldim. Tamamen detaylarini burada anlatmayacagim cunku cok anlatildi, girtlak doludur, brembolar showalar imu lar...
  7. 73845

BULoEGA Aciklamasi

"I am really sorry, really, really sorry. I did not do this in all of my entire career, and nothing, I am very sorry and I am not happy to win." Ya koskoca 1 yilini veriyorsun, ne badireler atlatip adini altin harflerle yazdiriyorsun, hem ulusal hem uluslararasi sonra bir oe gelip sana kasten...
  8. 73845

Triumph Street Triple RS 765 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Uzun bir suredir kullandigim street triple hakkinda bazi bilgileri paylasmak istedim. Alacak kisilerin okuyarak almasi gerekir bence Olumlu ozellikler - oncelikle en belirgin ozelligi hafif ve saglam bir govdeye sahip olmasi. 190 kilo olan motor agirlik merkezinden ve sasi dizaynindan dolayi...
  9. 73845

Kasim Istanbul Bulusmasi - Musait olan- Whatsapp grubu

Oncelikle konuyu buraya actigim icin kusura bakmayin, tanisma tarafi cok aktif degil gordugum kadari ile. Onceki yillarda islerimden dolayi cok TR de motor kullanamadim, suan daha aktif geliyorum. Bence istanbulda bir ekip olusturabiliriz; - beraber istanbul ve cevresine hatta diger illerdeki...
  10. 73845

Y-AMT , Quick shifter?? Nereye gidiyor? Ruhu Öldürüyor mu?

Oncelikle herkese gunaydin. Arkami donup baktigimda okadar farkli motorlar kullanmisimki, cok uzun bir surec, nelere binmisim nerelerde binmisim.. Ama iyiki de binmisim ve sukur bugune ufak tefek (biri orta) kazalarla gelmisim. Omrumde coook buyuk bir yere sahip ve benden muhtemelen olene kadar...
  11. 73845

Multistrada v4 - pikes peak?

Herkese merhaba bu iki modeli deneyimlemis arkadaslar varmi acaba? ikinci motorumu sattiktan sonra hala alamadim, suan hala yurt disindayim ama kisa surede donecegim ve ikinci motoru acil almam gerekiyor. 15 yil motora tek bindikten sonra, esim bende gelecegim diye tutturdu ve street ile 50 km...
  12. 73845

Motosiklet Pantolonu - Imaalati Hk.

Herkese gunaydin Yaklasik 1 yildir motosiklet pantolonu ve montu uzerine calisiyorum (denim) piyasadaki turk modelleri bana riderdenim disinda bana pek hitap etmiyor birde maaliyetler cok artti. Amerika ve italyadan son 3 yil icinde 4-5 pantolon almistim, birisi cok hosuma gitti. Cevremde...
  13. 73845

Avrupa yakasi Surucu Kursu - egitim

Herkese merhabalar, Bakirkoy taraflarinda esim icin surucu kursu ve hakimiyet egitim kurslari ariyorum. Kendim yardimci olamiyorum zamandan kaynakli. Kurslarda neredeyse duzgun egitim verilmiyor, ozel egitimlerin cogu cok pahali. Bildiginiz tavsiye edeceginiz kursalar var ise sevinirim
  14. 73845

Kayitli motosiklet sayisi ve yeni cezalar

Oncelikle herkese merhaba. Yeni gelen vergiler, bunun uzerine fiyatlarin akilalmaz rakamlara cikmasi derken suan yeni yeni cezalara gebe oldugumuz bir doneme giriyoruz. 2025 sonu icin beklenilen kayitli motosiklet sayisi muhtemelen 7 milyonlara yaklasacak. 2002: 1.05 milyon 2016: 3 milyon...
  15. 73845

PPF mi Pasta cila mi?

Oncelikle herkese merhaba, guvenli surusler dilerim. Son iki aydir karar veremedigim bir konuyu sizlere danismak istedim. oncelikle motorda olusabilecek kazalarda ppf ve pasta cilanin bir ise yaramayacagini biliyorum. Sadece depo ustu cantam, kuyruk cantam ve yikamalar esnasinda yada motora...
  16. 73845

Adventure Touring S1000 XR 900 GS 900 XR 1250 GS, Suzuki 1000 GX, Ducati, Honda

Herkese merhabalar. Oncelikle cok kapsamli genis bir konu, aslinda az cok alacagima da karar verdim ama yine de arada kaldigim bazi motorlar var, sizlere sormak istedim. Genelde naked kullanan birisi olarak yaziyorum ama yas 40 ve mevcutta STRS765 ile artik sehirler arasi max 1-2 saatten sonra...
  17. 73845

ISTANBUL BAKIRKOY den Selamlar

Herkese Merhabalar Uzun bir aradan sonra TR ye kismen donerek motor sevdama yeniden kavusmanin sevinci ile yaziyorum. Daha once de burada bir iki konu actim. Onceden cok fazla zaman bulamiyordum ama daha siklikla TR deyim. Yakin zamanda yapmak istedigim bazi isler olacak, bunun icin gerekli...
  18. 73845

Deri Ceket Tavsiye DAINESE vs ALIPNE?

Herkese merhabalar. Yakin zamanda italyadan deri ceket getirecegim, ama alpinestar ve dainese arasinda kaldim. fiyatlar birbirine cok yakin. Kullananlar var ise tavsiye verebilirlermi? Alpinestar bana daha agresif bir goruntu veriyor gibi geldi. Yeni modellerinde kolun ic kisimlari genelde daha...
  19. 73845

DJI Osmo action lut yardımı

Merhaba arkadaslar. yakin zamanda osmo action 4 ve mic 2 aldim. kendim keyfi anilarimi kayit ediyorum. goruntu kalitesi icin osmo action da D-Log M ile kayit aliyorum. Adobe premiere ile kendim oynamaya basladim ama DJI icin hazir lut lar var. bunlarin cogunu parayla satiyorlar, elinizde hazir...
  20. 73845

istanbul kuryeleri!!

Arkadaslar herkese merhaba. Yaklasik 5 yildir isletmeciligini yaptigim kafe / restoranda istanbuldaki tum kurye arkadaslara yaz kis farketmeden ucretsiz cay kahve hizmeti veriyorum. Kendimde motora gonul vermis birisi olarak zor sartlarda calisan tum kurye arkadaslari cay kahvelerini ozellikle...

Yeni mesajlar