Multistrada v4 - pikes peak?

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Herkese merhaba

bu iki modeli deneyimlemis arkadaslar varmi acaba? ikinci motorumu sattiktan sonra hala alamadim, suan hala yurt disindayim ama kisa surede donecegim ve ikinci motoru acil almam gerekiyor. 15 yil motora tek bindikten sonra, esim bende gelecegim diye tutturdu ve street ile 50 km sonra onunda benimde pestilimiz cikti. ben v2 ve v4 e bindim. multi gercekten cok keyifli ama yurt disi forumlarda pikes peak i cok ovuyorlar. gerci amartisorler falan premium, iyidir, surus hissiyatida muhtemelen v4 e benzer. arada hatri sayilir bir fiyat farki var. korlas suan 1.6 milyona yarisi taksitli veriyor. pikes peak ise 2.2 bandinda ama sifiri 2026 subata kadar yokmus. beklemeye degermi bilemedim, eger degecek ise avrupaya motor kiralayarak gidebilirim.

gorusleriniz onemli. buarada bu motor ile rusya (amur en dogu) ve asya turuda yapacagim. transalp canavar gibi saglamdi sorunsuz tamamladim, ducati daha yol odakli ama gider diye tahmin ediyorum.

Pikes peak çok dolu ve tamamen sürat esaslı bir motosiklet multinin race 'i yani....Konfor güven sportiflik hepsi zirvede....

Motosikleti
Pikes peak çok dolu ve tamamen sürat esaslı bir motosiklet multinin race 'i yani....Konfor güven sportiflik hepsi zirvede....
v4 duz ile ayni motor beygir vs. Ben 700-800 binlik fiyatin nerede oldugunu merak ettim acikcasi. travel radar 1.4 milyon aslinda, sadece fren kaliperleri otomatik suspansiyon ohlins vs mi yoksa surus hissiyati vs de farklimi onu merak ettim. Sasi daha farkli yazilmis reditte falan ama ben disardan gordum ve cok cok farkli birsey anlamadim.

v4 duz ile ayni motor beygir vs. Ben 700-800 binlik fiyatin nerede oldugunu merak ettim acikcasi. travel radar 1.4 milyon aslinda, sadece fren kaliperleri otomatik suspansiyon ohlins vs mi yoksa surus hissiyati vs de farklimi onu merak ettim. Sasi daha farkli yazilmis reditte falan ama ben disardan gordum ve cok cok farkli birsey anlamadim.
Videoları incelemen lazım...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

RS modeli zaten race olmuş...

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kendi sitesinde böyle bir karşılaştırma var:

V4 Pikes Peak V4S'in daha üst seviyeli versiyonu olarak konumlandırılmış...

Aşağıda da V4S ile V4 Pikes Peak karşılaştırması var:

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Konu yanlış forumda açılmış, burada onları alıp deneyimleyecek adam bulman çok zor, imkansıza yakın.

Fiyat farkı eder etmez kısmı tamamen kişisel bir karar noktası olur da, ben Pikes'a verecek param varsa Pikes alırım.

Esas niyet çok uzun mesafe sürüşleriyse V4S daha mantıklı olabilir. Pikes daha bir gazlama odaklı alet.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Fiyat farkı eder etmez kısmı tamamen kişisel bir karar noktası olur da, ben Pikes'a verecek param varsa Pikes alırım.

Esas niyet çok uzun mesafe sürüşleriyse V4S daha mantıklı olabilir. Pikes daha bir gazlama odaklı alet.
Ben de şöyle bir baktım baktım, V4 S'ten sonra kafam karıştı. Ben olsam V4 S alırdım mesela. (Hepsini alacak param olsa bile...)

Motosikleti
1190 ADV
Herkese merhaba

bu iki modeli deneyimlemis arkadaslar varmi acaba? ikinci motorumu sattiktan sonra hala alamadim, suan hala yurt disindayim ama kisa surede donecegim ve ikinci motoru acil almam gerekiyor. 15 yil motora tek bindikten sonra, esim bende gelecegim diye tutturdu ve street ile 50 km sonra onunda benimde pestilimiz cikti. ben v2 ve v4 e bindim. multi gercekten cok keyifli ama yurt disi forumlarda pikes peak i cok ovuyorlar. gerci amartisorler falan premium, iyidir, surus hissiyatida muhtemelen v4 e benzer. arada hatri sayilir bir fiyat farki var. korlas suan 1.6 milyona yarisi taksitli veriyor. pikes peak ise 2.2 bandinda ama sifiri 2026 subata kadar yokmus. beklemeye degermi bilemedim, eger degecek ise avrupaya motor kiralayarak gidebilirim.

gorusleriniz onemli. buarada bu motor ile rusya (amur en dogu) ve asya turuda yapacagim. transalp canavar gibi saglamdi sorunsuz tamamladim, ducati daha yol odakli ama gider diye tahmin ediyorum.

İki kişi binecekseniz konforu yüksek olanı tercih edin.

Pikes'da ön jant 17inç.

Türkiye yollarında 19inç ön jant en iyi tercih olur.

Hatta 2 kişi gezmeye gidilecek güçlü bir motor istiyorsanız, KTM SADV'yi de değerlendirin.

Tork ve kullanılır devirlerdeki gücü Ducati'den daha iyi.

Motosikleti
Kendi sitesinde böyle bir karşılaştırma var:

V4 Pikes Peak V4S'in daha üst seviyeli versiyonu olarak konumlandırılmış...

Aşağıda da V4S ile V4 Pikes Peak karşılaştırması var:

buna baktim ve kafami karistiran bu oldu. mesela burada long range icin v4 e dusuk puan vermis, anlayamadim. ayni motor blogu ayni konfor sele, depo kapasitesinden mi verdi acaba? v4 e bindim, bana bmw den daha konforlu geldi, uzun yoluda eminim iyidir. ama fiyat farkini hala cozemedim. 1.5 kati yapiyor. redditte falanda elle tutulur biseyler okuyamadim. tek anladigim lastik ebatlari ve sasi nin daha piste ve asfalta uydugu. sanirim hafif arazi bile dusunuluyorsa v4 almak. neyse arastirmaya devam, bulursam bende paylasirim

Konu yanlış forumda açılmış, burada onları alıp deneyimleyecek adam bulman çok zor, imkansıza yakın.
golf olmus 3 milyon, en kotu binerim dedigin araba 1 milyon ikinci eli. ortalama arabaya biniyorum, iyi motora para ayiriyorum. 20 yildir bu boyle. ayrica herkes 20 yasinda diil :) (yani is hayatimizin basinda degiliz, konuda olmasi gereken yerde bence) burada uyeligim neredeyse 20 yasinda :) parayida mezara goturecek degilsek, aurise binerim ama iki teker daha onemli

muhtemelen yarin 250 km yol yapip firense deki ducati bayiinde pikes peak i deneyecegim. kiralik bulamadim, bulsaydim alacaktim ama muhtemelen 10-15 km yol yapacagim, aktaririm farkliliklari. kafaya taktim nereden geliyor bu fark

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Sürüşdeki konfor farkı amortisörlerden geliyordur diye düşünüyorum, Panigale V4'de S versiyonda gelen elektronik amortisörler sayesinde daha konforlu hale geldiğinden bahsetmiştiler, buda böyle bir durum diye düşünüyorum.

Eğer direkr olarak detaylı bilgi almak isterseniz, yurt dışındaki Ducati forumuna üye olun ve oraya sorun. Oradakilerden çok daha sağlam bilgi alırsınız.

(y)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bu fiyatlarla bunlar bana hayal. Ama hayal kurmak bedava, o zaman niye sınırlayayım, benim seçimim arada bozuk yolları sevdiğim için V4S olurdu.

Motosikleti
Herkese merhaba, bu hafta italyada saha denetimine geldim, pikes peak e yaklasik 100 km binme sansi yakaladim. Boyle bir alet bence yok. Acik ara kullandigim en iyi karmasik cihaz. hangi sinifa koyacagimi bilemedim. hissiyati kesinlikle naked - sport, yolu viraji degisik, handling cok kolay ama bir okadar konforlu. kesinlikle bozuk yola gelmez orasi net. TR ye 2026 marta kadar gelmeyecek, bu ay ufak bir tura cikacagim icin bunuda STRS ile yapamayacagimdan iki uc tane Tracer 9 gozume kestirdim ikinci el (sifirlari amt, motor kullaniyormusum gibi hissedemiyorum), pikes peak alirkende (alirsam) kolay satarim diye muhtemelen bu hafta tracer 9 alip bir sure binecegim. mt 9 dan bildigim motor, kullanan arkadaslarimda var ama bozuk yolu sevmeyecegi icin raotlari ona gore planlarim sanirim.
her motor severin bir pikes peak e binmesi sart bence. 10 km cabucak gecti, ama servis maaliyetleri vs nasildir bilemiyorum, sadece artik desmo gibi tuhaf bakimlari yok onu biliyorum.

Ben de şöyle bir baktım baktım, V4 S'ten sonra kafam karıştı. Ben olsam V4 S alırdım mesela. (Hepsini alacak param olsa bile...)

İki gündür ilanlarda gezerken ben de V4S baktığımı fark ettim =))
Şöyle ki; şu anki kafa yapımda böyle pahalı bir motor almak yok, o yüzden olur da alacak gibi olursam bir kaç işi görecek bir sentez olsun diye V4S bakarım sanırım. Ama daha gerçekçi senaryoda eğer bunlardan birini alıyorsam zaten paçalardan akıyordur, gider Pikes alırım her hafta Avrupa Birliği ülkelerinde terör :D

Motosikleti
Sürüşdeki konfor farkı amortisörlerden geliyordur diye düşünüyorum, Panigale V4'de S versiyonda gelen elektronik amortisörler sayesinde daha konforlu hale geldiğinden bahsetmiştiler, buda böyle bir durum diye düşünüyorum.

Eğer direkr olarak detaylı bilgi almak isterseniz, yurt dışındaki Ducati forumuna üye olun ve oraya sorun. Oradakilerden çok daha sağlam bilgi alırsınız.
reddit ten okuyorum, ducati foruma da baktim, ama hissiyatini anlayamazsiniz. bazen bazi cok sevilen motoru siz sevmezsiniz yada karakterinize uygun olmaz. denemek en iyi cozum bu durumda. benim naked seven bazi arkadaslarim strs sevmez cunku oturus pozisyonu naked ile sport arasinda, arafta birakiyor motor sizi, na yatik gidiyorsun ne dik :) ama deneyince anladim neden premium neden herkes seviyor

3 ay gs 1300 denedim, aldim sattim, africa kullandim, tiger 900 vs ama pikes peak kullandigim en iyi alet. hele bmw ile artik benim nazarimda kiyas bile kabul etmez. V4 zaten bmw den bence iyiydi bu artik bugatti veyron ve bmw 3.16 gibi olmus bence :)

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Yenilenen motoruyla piyasaya çıkan 2025 Multistrada V2'yi denediniz mi? Denemediyseniz bir deneyin derim.
Desmolu versiyonunu da beğeniyordum ama bu yeni kasa gerçekten olmuş. Şu an %50'si vade farksız 6 taksit kampanyası var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar