Multistrada v4 - pikes peak?

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
golf olmus 3 milyon, en kotu binerim dedigin araba 1 milyon ikinci eli. ortalama arabaya biniyorum, iyi motora para ayiriyorum. 20 yildir bu boyle. ayrica herkes 20 yasinda diil :) (yani is hayatimizin basinda degiliz, konuda olmasi gereken yerde bence) burada uyeligim neredeyse 20 yasinda :) parayida mezara goturecek degilsek, aurise binerim ama iki teker daha onemli
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

muhtemelen yarin 250 km yol yapip firense deki ducati bayiinde pikes peak i deneyecegim. kiralik bulamadim, bulsaydim alacaktim ama muhtemelen 10-15 km yol yapacagim, aktaririm farkliliklari. kafaya taktim nereden geliyor bu fark
Sizi yermedim, bu forumda bu parayı veren birisini bulupta kullanmış ve deneyimini size aktaracak kişi zor bulursun demek istedim. İstediğin parayı istediğin yere harcarsın ne beni ne başkasını ilgilendirir. Buradan canlı veri alman zor o kadar.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Sizi yermedim, bu forumda bu parayı veren birisini bulupta kullanmış ve deneyimini size aktaracak kişi zor bulursun demek istedim. İstediğin parayı istediğin yere harcarsın ne beni ne başkasını ilgilendirir. Buradan canlı veri alman zor o kadar.
estagfurullah yanlis anladiniz, burada sadece genc arkadaslar yok, hemen hemen her motoru tecrube etmis bircok kisi var. Burasi TR nin en eski ve en buyuk platformu. Ben burada tecrube etmis insanlarin oldugunu dusundugum icin yazdim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yenilenen motoruyla piyasaya çıkan 2025 Multistrada V2'yi denediniz mi? Denemediyseniz bir deneyin derim.
Desmolu versiyonunu da beğeniyordum ama bu yeni kasa gerçekten olmuş. Şu an %50'si vade farksız 6 taksit kampanyası var.
Merhaba

ben son 10 yildir genelde avrupa motorlar kullaniyorum, pikes peak yada v4 almayacaksam yakin zamanda satacagim motoru avrupa tercih etmem. satarken cok uzuyor. gercekten binecegim makine bu dedigimde avrupada olsa alirim. V2 yi denedim, suspansiyon olarak hosuma gitmedi, frenlerde gitmedi. ayrica grenaji cok dandik geldi, yolda ruzgarda bildigin sallaniyor gibi geldi bana, titresimde hissettim. tabi son 4 yildir brembolu ohlinsli street triple kullanmaminda etkisi buyuktur. ama V2 bana gore degil, kesin satarim, o yuzden de bulasmam. tracer 9 gt bugun aldim, suan yurt disindayim ama vekalet ile satisi olacak. 1400 km de 2024 gt+. esimle deneyecegiz, uzun suruslerini merak ediyorum. MT 9 ile deli bozuk olan yamaha uzun yolda bu aletle neler verebilir gorecegiz. resimlerini konunun devamina satis sonrasi atarim. eski tracer la kisa maceram olmustu ama ilk defa ustune oturmadan bir motor aldim sanirim. Bayrampasa premiumda suan, ekspertize yapiyor bayii. Gaz teli ve yazilim icin servis parca degisimi icin cagirmis, sahibi yogunluktan ona bile goturememis. uzun yol goruslerimi 2 ay sonra tur donusu paylasirim. ama bende 765 var ve 3 silindir, hemen hemen benzer blok ve performans. tracer 9 un uzun yolda 2 kisi ile harikalar yaratmasinida beklemiyorum.

Son düzenleme:
Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Merhaba

ben son 10 yildir genelde avrupa motorlar kullaniyorum, pikes peak yada v4 almayacaksam yakin zamanda satacagim motoru avrupa tercih etmem. satarken cok uzuyor. gercekten binecegim makine bu dedigimde avrupada olsa alirim. V2 yi denedim, suspansiyon olarak hosuma gitmedi, frenlerde gitmedi. ayrica grenaji cok dandik geldi, yolda ruzgarda bildigin sallaniyor gibi geldi bana, titresimde hissettim. tabi son 4 yildir brembolu ohlinsli street triple kullanmaminda etkisi buyuktur. ama V2 bana gore degil, kesin satarim, o yuzden de bulasmam. tracer 9 gt bugun aldim, suan yurt disindayim ama vekalet ile satisi olacak. 1400 km de 2024 gt+. esimle deneyecegiz, uzun suruslerini merak ediyorum. MT 9 ile deli bozuk olan yamaha uzun yolda bu aletle neler verebilir gorecegiz. resimlerini konunun devamina satis sonrasi atarim. eski tracer la kisa maceram olmustu ama ilk defa ustune oturmadan bir motor aldim sanirim. Bayrampasa premiumda suan, ekspertize yapiyor bayii. Gaz teli ve yazilim icin servis parca degisimi icin cagirmis, sahibi yogunluktan ona bile goturememis. uzun yol goruslerimi 2 ay sonra tur donusu paylasirim. ama bende 765 var ve 3 silindir, hemen hemen benzer blok ve performans. tracer 9 un uzun yolda 2 kisi ile harikalar yaratmasinida beklemiyorum.
Uzun süre Street Triple'dan sonra Multistrada titreşimli gelmiştir size. Ama tabii günün sonunda herkesin keyif aldığı motor farklıdır.

Eski kasa V2'ye nazaran titreşim büyük oranda azalmış geldi bana.
Çok rüzgarlı havada evet sallanıyor. Bu biraz beni de hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki arka çanta ile bu durum ortadan kalkıyordur bilmiyorum. Kalkmıyorsa hayal kırıklığı. Yeni kasa Tracer 9 da test ettim, V2 daha çevik, sağa sola yatmaya daha istekli ve kullanması kolay geldi bana.
Kötü olmasa da V2 daha çok hitap etti bana. Ben üzüleceğinizi düşünmüyorum. Tracer 7 deseydiniz 2 kişi için küçük derdim ama Tracer 9 tam artçı ile uzun yol yapmalık. İlerleyen yıllarda gönlünüze göre yeni bir motor sahibi olmanız dileğiyle.

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Uzun süre Street Triple'dan sonra Multistrada titreşimli gelmiştir size. Ama tabii günün sonunda herkesin keyif aldığı motor farklıdır.

Eski kasa V2'ye nazaran titreşim büyük oranda azalmış geldi bana.
Çok rüzgarlı havada evet sallanıyor. Bu biraz beni de hayal kırıklığına uğratmıştı. Belki arka çanta ile bu durum ortadan kalkıyordur bilmiyorum. Kalkmıyorsa hayal kırıklığı. Yeni kasa Tracer 9 da test ettim, V2 daha çevik, sağa sola yatmaya daha istekli ve kullanması kolay geldi bana.
Kötü olmasa da V2 daha çok hitap etti bana. Ben üzüleceğinizi düşünmüyorum. Tracer 7 deseydiniz 2 kişi için küçük derdim ama Tracer 9 tam artçı ile uzun yol yapmalık. İlerleyen yıllarda gönlünüze göre yeni bir motor sahibi olmanız dileğiyle.
hicbir zaman yeni motor alma istegi bitmiyorki :) ozellikle biz erkek motor kullanicilarini tatmin etmez bircok motor. ama ben zaten hayalimdeki makineye sahibim, STRS, ama esinizde binmek isteyince olay degisiyor artik. birde yasin getirdigi bel ve boyun fitiklari, STRS e uzulerek veda edebilirim.

Motosikleti
Kymco Skytown 125, Multistrada V2S
Benim hayallerimdeki motor da Speed Twin.
2016 model Street Twin'e sahiptim ama satmak durumunda kaldım. Gelecekte uygun bir zamanda muhtemelen yine 2023 veya 2024 model bir Speed Twin alacağım kronik elektrik tesisatı sorununu çözdüklerini teyit edebilirsem. 2025 modelin tipi zevkime göre aşırı teknolojik ve modern geldi ve çok pahalı. Şu an için takipteyim.
Dediğiniz gibi hiçbir zaman bitmiyor. Benim idealim 1 adet uzun yol için tur motoru 1 adet de Speed Twin :)
Motosiklet çekirdek çitlemek gibi insan bir kere tattı mı bu tutkudan vazgeçemiyor.

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Motosiklete bu bütçeyi ayırabilecek olsam sanırım V4S alırdım. Bu arada Pikes Peak'i dün Datça dönüşü Gökovada yakından gördüm gerçekten güzel duruyordu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar