- Konu Yazar
Oncelikle herkese merhaba, guvenli surusler dilerim. Son iki aydir karar veremedigim bir konuyu sizlere danismak istedim. oncelikle motorda olusabilecek kazalarda ppf ve pasta cilanin bir ise yaramayacagini biliyorum. Sadece depo ustu cantam, kuyruk cantam ve yikamalar esnasinda yada motora binerken ayakkabilardan kaynaklanacak ciziklere karsi bir onlem almak istiyorum ama karar veremedim. PPF fiyatlari 20 K bandinda arastirdigim. Yani araclara 60-70 cekiliyor, motora minimum 20 max 40 k cekiliyor. Tamam motosikletlerde kivrimlar cok fazla var ama sadece depo ve grenajlara muhtemelen 2m2 malzeme kullanilmaz. belki 1m2 malzeme icin 20 k cok degilmi? Bu isi hakkiyla yapip adil bir fiyat ceken tanidiginiz varmi? Pasta cila suan daha mantikli geliyor kulaga ama PPf olsa kaliteli fena olmaz hani. Diger tarafta ise sonucta poly uretan malzeme, sicakla beraber yakar gibi geliyor bana zamanla. Ne kadar kaliteli de olsa arada korkutuyor beni. Fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim. Buzamana kadar motorlarima bisey yapmadim, sadece bir kere pasta cila yaptirmistim oda depoya sadece.