Arama sonuçlarınız

1. monza

Sıradan bir işgünü ama motorla 07-02-2007 KASTAMONU

Merhabalar... Dizdeki sakatlıktan dolayı doktor tavsiyesiyle motordan uzak duruyordum ama dün canıma tak etti, işe motorla gideyim dedim.:pl: Tabi önce 1-1.5 aydır marşına basılmayan DRZ mi çalıştırmam lazımdı. Biraz zor oldu, çalıştırıp ısındıktan sonra bir tur atayım dedim, oda ne? Sarı...
  2. monza

Ormanlar niye kesiliyor??? - Kastamonu

Merhaba arkadaşlar... İş ve geziyi birleştirdiğim gezilerde, çalışma alanlarımıza gidiyorum motosikletimle ve etrafta bol bol kesilmiş ağaçların olduğu fotoğraflar oluyor gezide. Konuya uzakların aklından geçebilir, adamlar cayır cayır ağaçları kesmişler, ormanlar elden gidiyor diye. Böyle değil...
  3. monza

Yılın ilk kar fotoğrafları, taze taze KASTAMONU 17/10/2006

Merhabalar.. Yoğun işler, bitmesi gereken yüksek lisans tezi, motora binmek bir yana siteye giremez oldum. Ama bugün işe motorla gitmeye karar verdim. Düştüm yollara. Karşıda Ilgaz Dağları, sisler altında 20 km.lik asfalttan sonra toprak :D Sonbahar düşmüş ormana Dedim ya, gezmeye...
  4. monza

Sülüklügölden İnönü Yaylasına 5 gün

Sevgili Murat Kızak ve İzmirden Kawabunga Kürşat İnönü Yaylası öncesi kamp yapalım dedik. Kürşat ve Legolas-Sedat Hoca salı akşamı Muratın evde bulutular, bende malesef çarşamba günü çıkabildim, öğlen Sülüklügölde buluşacaktık. Geç kaldım diye koştura koştura geldim, saat 13 de ordaydım, ama...
  5. monza

Kadınçayırı - Kırkpınar Yaylası / ÇANKIRI - 27/08/2006

Merhabalar... Yangın açısından yoğun geçen bir cumartesinin ardından pazar günümü sarı kızıma ayırdım. Nereye gideceğimi bilmeden çıktım yola. Ilgaz'a doğru tırmanırken aklıma Ilgaz geçidinden ayrılan toprak yol geldi. Ordan Ilgazın güney yüzünü gezeyim dedim. Ilgazın kuzeyi Çankırı tarafında...
  6. monza

Sonunda Hacet Tepe KASTAMONU

Merhabalar... Yaz geldi, işler arttı, ormanlar yanmaya başladı, kışın karda bile haftada 2-3 gün motorla gezerken Yeniceden döndükten sonra dün ilk defa çıktık motorlarımızla. Gezmek bir yana siteye bile giremez oldum :? Ekimden beri zorladığımız Ilgazın Zirvesi Hacet Tepe vardı...
  7. monza

Taraklı-Karagöl Yaylası

Merhabalar arkadaşlar, geçen hafta Taraklıda Karagöl Yaylasındaydık, benim yol fotoğraflarım, buyrun... 17 mayısta çıktım, sağnak yağmur sonrası Safranboludaydım Vakit bol olsaydı bu yaylayıda görmek isterdim Amasra yolu, her mevsim yolculuk ayrı bir güzel bu yolda Bartın'da arkadaşım...
  8. monza

Apansız Safranbolu - 06-07/05/2006

Merhabalar... Bahar geldi, karlar eridi, yollar açıldı, işlerim o kadar arttı ki nerdeyse 3 haftadır motorumun üstüne çıkmamıştım. Cuma küçük bir solo arazi gezisi yaptım ama hevesimi alamadım. Havada o kadar kötü ki, habire yağmur. Cumarteside motosiklet havası yoktu, akşamüstü can dostum Levo...
  9. monza

Valla Kanyonu - Pınarbaşı - KASTAMONU 28/08-02/09/2005

Merhabalar... 2005 yazının son günlerinde yaptığımız bir gezi olmasına rağmen aylardır gezi yazısı yapmak istediğim bir geziydi bu, ancak fırsat bulabildim. Çok güzel yerler gezdim, sizlerde mutlaka görmelisiniz. Ben fotoğraflarını göstereyim, belki bir gün gelirsiniz. Meslaktaşım, can dostum...
  10. monza

Güneş Tutulması-Teketepesi Yangın Kulesi-KASTAMONU-29/03/06

Merhabalar. Çarşamba Kastamonu'nun pazarıdır. O yüzden bizim dairede çok kalabalık olur çarşambaları. Öğleden önce gelen gidenden iyice bunalmışken Göksel aradı, KAMOK (Kastamonu Motosiklet Kulubü) başkanımız. Bizi güzel bir yere götür, güneş tutulmasını ordan izleyelim diye.Çoğu yer hala kar...
  11. monza

İş çıkışı gezisi - 27/03/2006 - KASTAMONU

Merhabalar... Kastamonu cephesinin son gezi topicleri hep kar hep kış oldu, bahar geldi, karlar eriyor, ağaçlar yeşerdi biz gezmeye devam ediyoruz ama siteye ekleme fırsatı olmamıştı hiç. Haftasonu motorsuz Ankara seyahatinden sonra sarıkızımı iyice özledim, dışarıdaki güneşde özlemimi iyice...
  12. monza

Ahlatcık Orman Kulesi / 04.02.2006 / KASTAMONU

Merhabalar... Güne öğlene doğru başladım, perdemi açtım ama dışarı karanlık, sevimsiz. Kastamonu üstüne sevimsiz bir sis, duman çökmüş yine, ama ben bugün motorumun sesini duymak, azmak istiyordum. Bülenti aradım, biraz işim var gelirim dedi, giyindim, çıktım, büroya gittim fotoğraf makinesi...
  13. monza

Donmuş Göller & Daday / 14 Ocak 2006 - Kastamonu

Merhabalar... Kastamonu'da ağır geçiyor. Kar, çamur bir şey değilde bütün yollar buzlu, çok kayıyor. Haftasonu için sahile doğru inme planları vardı ama arkadaşlar dağ geçitlerinin zorlar diye baskı yapınca yakınlara gitmeye karar verdik. Muhteşem ikili :wink: ben ve Bülent, yanımıza endurocu...
  14. monza

A-rı-za-lı-lar Define Adasında / 17 Ocak 2006 - KASTAMONU

Merhabalar... Uzun tatil sonrası (bayramdan önceki 2 haftada izinliydim) pazartesi işe başlamak çok zor geldi. Salı düzelirim diyordum ama nafile. Enduro sayfalarında gezi fotoğraflarını görünce kanım kaynamaya başladı. Murat Kızak'la sohbet ediyorduk msn den, "cumartesi günki Daday gezisi...
  15. monza

Karaçomak Baraj Gölü / 22 Ocak 2006 - KASTAMONU

Merhabalar... Üye kaydım yaklaşık 1 sene öncesine dayanmasına rağmen, sitede bir paylaşımım olmamıştı. Açılışı geçtiğimiz haftasonu yaptığımız geziyle yapıyorum :) Merhabalar... Sibirya soğukları geldi gelecek derken, bu gün güzel bir gündü Kastamonu'da. Kışın ortasında, güneşi görmüşken kısa...
  16. monza

Geç kalmış bir merhaba

Merhabalar... Siteye uzun zaman önce üye olmama rağmen aktif olarak takip edememiştim. Endurocuyum, orman mühendisiyim, Kastamonu'da yaşıyorum, motosikletimle bol bol dağ, tepe gezerim. Hoşcakalın...

Yeni mesajlar