- Konu Yazar
Sevgili Murat Kızak ve İzmirden Kawabunga Kürşat İnönü Yaylası öncesi kamp yapalım dedik. Kürşat ve Legolas-Sedat Hoca salı akşamı Muratın evde bulutular, bende malesef çarşamba günü çıkabildim, öğlen Sülüklügölde buluşacaktık.
Geç kaldım diye koştura koştura geldim, saat 13 de ordaydım, ama kimsecikler yok
Baktım gelen giden yok ağaçların arasında uyuyum bari dedim.
Saat ilerleyince telefon çeken bir yere çıkayım dedim, o ara Muratın KTM inin sesini duydum, arkadaşlarda gelmişler.
Aksilikler olmuş gecikmişler, Legolasın kalamayacığını, az sonra döneceğini öğrenince çok üzüldüm.
Sedat hocayı yolcu edip çadırlarımızı kurduk gölün kenarına
Manzara bir harika
Burası 1700 li yıllarda çöküntü sonucu oluşmuş. İyikide oluşmuş
Az sonra süpriz!!! Motor sesi, Arvasi, arkasında küçük Arvasi ve Dokurcunlu endurocu Ruhi. Bu süpriz sevindirdi bizi
Buda mesire yerinin yerinin görevlisi Fikret, kendi imalatı ve uzun menzilli kafa lambasıyla, açma kapama anahtarının konumuda çok pratik
Sağolsun bizle ilgilendi, yardımcı oldu. Bir tanede alabalık hediye etti
Hatıra fotoğrafı
Ateş başı muhabbeti, yukarıda dolunay
Kahvaltı sonrası bir keşif gezisi, küçük bir kaç göl daha var etrafta
Fikrete veda edip yüklendik, Dokurcunda Ruhi arkadaşımıza uğrayıp yola çıkacaz
Sağolsun yemek yemeden bırakmadı bizi, hatta bende geleyim sizle Dokurcun yaylasına kadar dedi
Yukarlardan Sülüklügöl manzarası, çok güzel çoook
100 lerce yıl önce olan çöküntü buradan net bir şekilde belli oluyor
M_K nın güzel fotoğrafları kolay çekilmiyor
KTM de bu açıdan güzel görünüyor
Kürşat baba...
Arazi çok güzel, 3ümüzde buraları yüksüz gezmek vardı iç geçirdik
Ruhi, yöresini bize öyle güzel anlattıki, planımız Abanta geçmekti, bir gün daha burda kalalım dedik, bizi Öküzdüzü yaylasına götürdü, ama o arada akşamın karanlığında soktuğu KESTİRME yol bir kabustu, yüklü motorlarımızla şaftımız kaydı, gaz açsak ön teker kalkıyor, açmasak çıkamıyoruz, bizde çıkamadık zaten
Sonunda yayladık, akşam yemeğini yememiz saat 24 ü buldu
Parçalı ay tutulması geceye ayrı bir güzellik kattı
Güne merhaba
Sabah kahvaltımız
Arazi o kadar güzelki, buralarda günlerce gezilebilir
Hendek sırtları
Kamp alanına çıkan kestirme yollar (gps e göre) hep hüsranla sonuçlandı
Tüm yakışıklılığıyla Kürşat baba
Acelle Yaylasında mola
Güzel bir kampın ardından İnönü yaylasına doğru yol aldık, Dokurcundan Acelle Yaylasına, orda Karagöl Yaylası, Taraklı Gölpazarı, derken gece yarısını geçyordu, İnönü Yaylasındaydık, bizden önce gelen dostların yaktığı ateşin başında muhabbet...
Burdan Dokurcunlu endurocu dostumuz Ruhi'ye teşekkürler...
Cuma gecesi 24 ü geçerken yayladıydık, gece bile güzel görünüyordu, bizden önce gelen dostlar vardı, onları görmek çok hoştu, birde Eskişehirden Birol hocamın ikram ettiği 1a :twisted:
Sansarak gezisi öncesi küçük bir tur atalım dedik, tur öncesi çatal göknarla hatıra fotoğrafı
Muratın ve benim motorumun önceki sahibi, kayınpeder Aykut şimdiki kızı canavar XR ı ve ablaları
Yolun bittiği yer
Zavallı tırtıl, Muratın omzuna düşmüş, nasıl kortuysa tüm gücüyle ve tüm ayaklarıyla yapışmış düşmemek için
Döndüğümüzde İstanbul ekibide gelmiş toparlanıp çıtık Sansarağa doğru
Uçan endurocu Şenol 8O
Sonunda Sansaraktayız, 4 endurocu indik suyun kenarına
Murat bizi kolay olan yoldan çıkaacaktı sağolsun!!!
Özhan merkezli bir keyif tablosu
Kayıplardan sonra 9 motor hava karardığında kamp yerindeydik
Bir güzel buluşmanın daha sonu
Dostlarla vedalaşıp, Kürşatla beraber ayrıldık
Kürşat babanın objektifinden
istikamet Çubuk Gölü
Onca gölden sonra Sünnet gölünü görmeden olmaz
Rotadaki son göl Abant Gölü
Çok kalabalıktı ama :?
Son fotoğrafta Karabük tepelerinden, Safranboluda uzun bir mola ve gece 1.5 da Kastamonudaydım, 5 gündür dağlarda motor üstündeydim ama yinede tadı damağımda kaldı, gelemeyenlerde çok şey kaçırdı...
Öncelikle Sevgili Onur'a ve diğer Pamukovalı endurocu dostlarımıza çook teşekkürler, misafirperverliklerini ispatladılar, çok sağolun...
Geç kaldım diye koştura koştura geldim, saat 13 de ordaydım, ama kimsecikler yok
Baktım gelen giden yok ağaçların arasında uyuyum bari dedim.
Saat ilerleyince telefon çeken bir yere çıkayım dedim, o ara Muratın KTM inin sesini duydum, arkadaşlarda gelmişler.
Aksilikler olmuş gecikmişler, Legolasın kalamayacığını, az sonra döneceğini öğrenince çok üzüldüm.
Sedat hocayı yolcu edip çadırlarımızı kurduk gölün kenarına
Manzara bir harika
Burası 1700 li yıllarda çöküntü sonucu oluşmuş. İyikide oluşmuş
Az sonra süpriz!!! Motor sesi, Arvasi, arkasında küçük Arvasi ve Dokurcunlu endurocu Ruhi. Bu süpriz sevindirdi bizi
Buda mesire yerinin yerinin görevlisi Fikret, kendi imalatı ve uzun menzilli kafa lambasıyla, açma kapama anahtarının konumuda çok pratik
Sağolsun bizle ilgilendi, yardımcı oldu. Bir tanede alabalık hediye etti
Hatıra fotoğrafı
Ateş başı muhabbeti, yukarıda dolunay
Kahvaltı sonrası bir keşif gezisi, küçük bir kaç göl daha var etrafta
Fikrete veda edip yüklendik, Dokurcunda Ruhi arkadaşımıza uğrayıp yola çıkacaz
Sağolsun yemek yemeden bırakmadı bizi, hatta bende geleyim sizle Dokurcun yaylasına kadar dedi
Yukarlardan Sülüklügöl manzarası, çok güzel çoook
100 lerce yıl önce olan çöküntü buradan net bir şekilde belli oluyor
M_K nın güzel fotoğrafları kolay çekilmiyor
KTM de bu açıdan güzel görünüyor
Kürşat baba...
Arazi çok güzel, 3ümüzde buraları yüksüz gezmek vardı iç geçirdik
Ruhi, yöresini bize öyle güzel anlattıki, planımız Abanta geçmekti, bir gün daha burda kalalım dedik, bizi Öküzdüzü yaylasına götürdü, ama o arada akşamın karanlığında soktuğu KESTİRME yol bir kabustu, yüklü motorlarımızla şaftımız kaydı, gaz açsak ön teker kalkıyor, açmasak çıkamıyoruz, bizde çıkamadık zaten
Sonunda yayladık, akşam yemeğini yememiz saat 24 ü buldu
Parçalı ay tutulması geceye ayrı bir güzellik kattı
Güne merhaba
Sabah kahvaltımız
Arazi o kadar güzelki, buralarda günlerce gezilebilir
Hendek sırtları
Kamp alanına çıkan kestirme yollar (gps e göre) hep hüsranla sonuçlandı
Tüm yakışıklılığıyla Kürşat baba
Acelle Yaylasında mola
Güzel bir kampın ardından İnönü yaylasına doğru yol aldık, Dokurcundan Acelle Yaylasına, orda Karagöl Yaylası, Taraklı Gölpazarı, derken gece yarısını geçyordu, İnönü Yaylasındaydık, bizden önce gelen dostların yaktığı ateşin başında muhabbet...
Burdan Dokurcunlu endurocu dostumuz Ruhi'ye teşekkürler...
Cuma gecesi 24 ü geçerken yayladıydık, gece bile güzel görünüyordu, bizden önce gelen dostlar vardı, onları görmek çok hoştu, birde Eskişehirden Birol hocamın ikram ettiği 1a :twisted:
Sansarak gezisi öncesi küçük bir tur atalım dedik, tur öncesi çatal göknarla hatıra fotoğrafı
Muratın ve benim motorumun önceki sahibi, kayınpeder Aykut şimdiki kızı canavar XR ı ve ablaları
Yolun bittiği yer
Zavallı tırtıl, Muratın omzuna düşmüş, nasıl kortuysa tüm gücüyle ve tüm ayaklarıyla yapışmış düşmemek için
Döndüğümüzde İstanbul ekibide gelmiş toparlanıp çıtık Sansarağa doğru
Uçan endurocu Şenol 8O
Sonunda Sansaraktayız, 4 endurocu indik suyun kenarına
Murat bizi kolay olan yoldan çıkaacaktı sağolsun!!!
Özhan merkezli bir keyif tablosu
Kayıplardan sonra 9 motor hava karardığında kamp yerindeydik
Bir güzel buluşmanın daha sonu
Dostlarla vedalaşıp, Kürşatla beraber ayrıldık
Kürşat babanın objektifinden
istikamet Çubuk Gölü
Onca gölden sonra Sünnet gölünü görmeden olmaz
Rotadaki son göl Abant Gölü
Çok kalabalıktı ama :?
Son fotoğrafta Karabük tepelerinden, Safranboluda uzun bir mola ve gece 1.5 da Kastamonudaydım, 5 gündür dağlarda motor üstündeydim ama yinede tadı damağımda kaldı, gelemeyenlerde çok şey kaçırdı...
Öncelikle Sevgili Onur'a ve diğer Pamukovalı endurocu dostlarımıza çook teşekkürler, misafirperverliklerini ispatladılar, çok sağolun...