Arama sonuçlarınız

1. lucifer1

üniversiteler hakkında kararsızım

sınavımı geçtim sonunda ve kafamda belirlediğim çercevede üniversite listemi çıkardım ama daha once ziyaret etmediğim şehirler ve bilmediğim yerler olduğundan çevresi ortamı yerel çevrenin düşüncesi özelliklede yaz/kış insan sayısı ile gece hayatı nasıldır soruları kafamı karıştırıyor küçük ve...
  2. lucifer1

full grenaj değişimi

arkadaşlar kafama takılan bir soru var motorun full grenajlarını farklı bir renk ile değiştirmek istiyorum bunu yaptıktan sonra ruhsata filan işletmek gerekiyormu ve bunun ücreti yada yapıldığı yer neresidir
  3. lucifer1

güvenli sürüş hakkında

arkadaşlar eğitim almak istiyordum fakat yaşadığım çevrede eğitim alabileceğim bir yer bulamadım (balıkesir/edremit) arasamda kendi başıma yapabileceğim pratikler varmı boş bir asfaltta mesela
  4. lucifer1

çizikleri boyamak

arkadaşlar 2. el olarak bir motor almaya karar verdim ve yaklaşık 2-3 yıl kullanmayı düşünüyorum fakat motorun hiçbir sorunu olmamasına rağmen durduğu yerde devrildiğinden arka çamurluk ve yanlarda çizikler varmış fotoğraflarını yarın yollayacak sahibi bu çizikleri kapatmanın yolu varmı sanki...
  5. lucifer1

karburatorlu motor alınır mı ?

arkadaşlar tum harleyleri ve ilanları araştırdım ve kendi bütçeme uygun birtane aradığım model olan 883r 2006 model buldum 6000km civarında orijinal full ama karburatorlü bir motormuş sizce bir problem yaratırmı bana almamda bir sakınca var mı harley davidson almak isteyen bir racing sever...
  6. lucifer1

1953lü babayı ikna etmek

arkadaşlar babam 60lı yaşlarda ve kendisi daha once motor kullanmış biri (küçükken) ama suan bana a2 ehliyeti almıs olmasına rağmen motor almaya karsı çıkıyor para problem değil ama üstüne kırarlar kaza yaparsın biyerine bişey olur bahaneleri yapıyor kendi kafasında olaylar kurup vazgeçirmeye...
  7. lucifer1

ehliyet bastırma

arkadaşlar ehliyet belgelerim gelmiş yarın tatil bugunde saat geç olduğu için pazartesi alıp bastırıcam ama öncelikle nereye gidip ne kadar para vereceğim hakkında bilgim yok yardımcı olur musunuz ?
  8. lucifer1

direksiyon sınavını geçtim

arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim ve güzel geçti sınav bitiminde komisyon üyeleri geçtiğimi söyleyip tebrik ettiler fakat kafamda bir soru var ehliyetimi ne zaman alabilirim birde 2. el motor alıcam alırken motoru babamın üzerine almak istiyorum kendimi vekil gösterip bunu nasıl...
  9. lucifer1

direksiyon sınavı tavsiyeleri ?

arkadaşlar cumartesi 11:30da direksiyon sınavım var ve bineceğim motor debriyajı kopuk sarkmış bir mondial uag 125 debriyaj aralığı serçe parmak kalınlığı kadar sonuna kadar sıkmadığızda tutmuyor yanlıslıkla gevşek tutarsanızda istop ediyor yarın tamir ettireceklermiş neyse uzatmadan konuya...
  10. lucifer1

23bin max bütçe ile 2. el öneri ?

arkadaşlar max 23bin bütçe ile görünümü ve kuvveti güzel olan alabileceğim bir chopper tarzı motor varmı ? ss seven biri olarak klüp olaylarına çok ısındım bende katılmak istiyorum ama güzel chopper motorlar göremediğimden sormak istedim mümkünse full mat siyah agresif keskin tipli bişey var mı...
  11. lucifer1

ilk kez kullanacak olana tavsiyeler

arkadaşlar pazar günü yazılı sınavım var ve daha hiç kullanma fırsatım olmadı haftaya derslerim başlıyacak ama rezilde olmak istemiyorum bana verebileceğiniz tavsiyeler varmı nasıl kullanılacağını genel olarak biliyorum youtubedeki bulabildiğim tüm kaynakları takip ediyorum aea motorcu muhabbeti...
  12. lucifer1

Yazılı sınav hakkında

arkadaşlar 21 martta sınava gireceğimi söylediler ama verdikleri 250 sayfalık kitabı ve 3-5 videoluk derlerin hepsini ezberleyim bitirdim ve testleride çözdüm sizce ocaktaki sınava katılma imkanım olabilirmi sürücü kursu ile görüşerek ? çok fazla bekletmek istemiyorum
  13. lucifer1

sonunda ehliyet için kayıt yaptırdım

arkadaşlar sonunda belgeleri toplayıp kayıt yaptırdım :D 21martta yazılı sınav olucakmış bana bir kitap verdiler yarında usb ye ders videoları atıcaklarmış direksiyon dersleri hakkında bilgi alamadım yalnız 2015 ders takvimi belli değilmiş
  14. lucifer1

everlast profesyonel boks seti 150cm torba/eldiven/bandaj

Orijinal profesyonel boks torbası everlast marka 150cm boyunda yanında 2 adet everlast bandaj everlast orijinal boks eldiveni (10oz) askı aparatı ve bir çift antreman çorabı toplam 350tldir takas pazarlık yoktur elden verilecektir (Çorap yanında verilecektir Çorap dışındaki ürünler...
  15. lucifer1

Samsung np550p50-s05tr laptop 8gb ram - intel i7 işlemci - 2Gb Nvidia Gforce GT 650M

Satılık Samsung np550p50-s05tr laptop Teknosadan alınmıştır kutusu atıldı garanti fatura aksesuarlar hepsi verilecektir 15/06/15e kadar garantisi bulunmakta hiçbir sorunu yoktur arkasında soğutucunun yaptığı biraz renk kaçması var birtek açmadığı oyun yok* elden verilecektir takas pazarlık...
  16. lucifer1

ehliyet hakkında bilgi verebilirmisiniz

arkadaşlar bugün bir sürücü kursu ile görüştüm ve benden 8 adet resim - diploma - sabıka kaydı - ikametgah - sağlık raporu istediler perşembe günü bunları teslim edicem ama sonra neler yapılacağı hakkında bilgim yok biraz bilgilendirebilirmisiniz mesela bana kitap filanmı vericekler motorla...
  17. lucifer1

ilk kez ikinci el motor alıcam

arkadaşlar ikinci el bir motor beğendim ve arabayı satıp almayı düşünüyorum almaya gittiğimde neler yapmam gerek nelerine bakmalıyım neleri sormalıyım birde alırken hangi işlemleri yapıcaz notere gidip hemen hallediliyormu plakayı değiştiririm sanırım
  18. lucifer1

ninja 300 alıcam

abiler ablalar ve kardeşlerim ehliyetimi kasım ayında alıcam ve motor olarkta ninja 300 alıcam ama lastiklerinin kötü olduğunu duydum diablo rosso 2 tavsiye etti çoğu kişi numarasını bilmiyorum gerçide motoru alınca hallederiz benim aklıma şu egzoz işi geldi orjinal sesini pek beğenmedim ve...
  19. lucifer1

kulak deldirmek hakkında

danışıcak kimse bulamadımda aramızda bir doktor yada sağlık uzmanı varsa birşey sormak istiyorum benim nikel alerjim var ama kulaklarımı deldirmek istiyorum yıllardır ve kulağımda küçük bir beze var sivilce gibi ama ucu yok deldirdiğimde bu iyileşirmi birde herhangi bir alerji riski olurmu ?
  20. lucifer1

tek-çift silindir farkı ne oluyor ? :/

kafama takıldıda tek-çift silindir farkı ne oluyor? birde en fazla kaça kadar var bu silindir sayısı

Yeni mesajlar