direksiyon sınavı tavsiyeleri ?

arkadaşlar cumartesi 11:30da direksiyon sınavım var ve bineceğim motor debriyajı kopuk sarkmış bir mondial uag 125 debriyaj aralığı serçe parmak kalınlığı kadar sonuna kadar sıkmadığızda tutmuyor yanlıslıkla gevşek tutarsanızda istop ediyor yarın tamir ettireceklermiş neyse uzatmadan konuya geliyim sınavı kolaylaştıran tavsiyeleriniz var mı ? parkuru defalarca tamamladım fakat içime sinmiyor o bozuk motoru düşündükçe 8i çizerken debriyajla dönüyorum yarım debriyajlada çıkıp rampaya doğru debriyajı bırakıp gaz veripte geçiyorum kukalarda 1. vites kukalardan cıkınca 2ye alıyorum ve parkuru 2 ile bitiriyorum

Eğer parkurda sıkıntınız yoksa trafikte sinyallerinize dikkat edin B sınıfı sürücü adaylarının arkasında kalmamaya çalışın çok fazla herhangi bir istop durumunda panik yapmanıza sebep olur takip mesafenizi koruyun. Heyecan yapmayın yeter sıkıntı yoksa geçersiniz. Hayırlı olsun şimdiden :cat:

teşekkürler :D bir şey daha sorucaktım motor istop ettiği anda bizden kaynaklanmıyorsa motorunda payı varsa yinede sınavdan eleniyormuyuz ? yada parkurdaki dur yazısında yazının üstünde değilde tam çizgide durursak frenlerde pek iyi değil sonuna kadar sertçe basmadan tutmuyor :/ umarım tamir ederler sınava kadar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar