karburatorlu motor alınır mı ?

arkadaşlar tum harleyleri ve ilanları araştırdım ve kendi bütçeme uygun birtane aradığım model olan 883r 2006 model buldum 6000km civarında orijinal full ama karburatorlü bir motormuş sizce bir problem yaratırmı bana almamda bir sakınca var mı harley davidson almak isteyen bir racing sever olarak sonunda guzel hızlara cıkabilen ve butçe olarak bana uygun olan tek motor bu (harley delisiyim aslında ama yavaşlığından sıkıntı ediyordum yada yüksek fiyattan)

harleyden bahsediyorsun mondialden değil alınır hiç bir şey olmaz temizse

aslında daha once hiç karburatorlu motorla alakadar olmuşluğum yok makinede bir sorun olmadığına temizliğine filan eminim ama bilmediğim için ve uzun yıllar kullanmak için almayı planladığımdan (en az 3-4 yıl) daha once kullanmış yada söküp takabilicek tarzda usta olan arkadaslara sormak istedim

arkadaşlar tum harleyleri ve ilanları araştırdım ve kendi bütçeme uygun birtane aradığım model olan 883r 2006 model buldum 6000km civarında orijinal full ama karburatorlü bir motormuş sizce bir problem yaratırmı bana almamda bir sakınca var mı harley davidson almak isteyen bir racing sever olarak sonunda guzel hızlara cıkabilen ve butçe olarak bana uygun olan tek motor bu (harley delisiyim aslında ama yavaşlığından sıkıntı ediyordum yada yüksek fiyattan)

2006 ve 6 bin ? 60 olmasın

Adama gulerler, Harley demek karburator demek.. bakma yeni modeller emisyon vs enjeksiyonlu..

evet 6bin orijinal kilometresi yani bir sorun çıkarmaz 2-3 yıl boyunca bana sanırsam

Motorun sahibi vitrine koyup bakmak için almış heralde motoru.
Yada bence o km rektefe'den sonraki km.

hayır tamamen orijinal aslında çoğu chopper bu kmlerde satılıyor genelde işinden dolayı yada tarzına uymadığından dolayı binemeyen insanlar satıyorlar örneğin 2000 model polo sahibiyiz ilk sahibi biziz ve fazla kullanmadıgımızdan dolayı orijinal 36bin kmde full orijinal modifiyesiz olarak kapıda yatıyor hala :D aynı mantık (aslında satmak istiyorumda babam bırakamıyor arabasını binmesede)

Motosikleti
'08 GTR 1400
Cruiser dediğin karbüratörlü olur hocam, her ne kadar ben enjeksiyonlu kullanıyor olsamda. :cherry: Karbüratörün ne olduğunu biliyorsunuz değil mi? Karbüratörlü olması bir sorun değil yani. Öyle bir sorulmuş ki.

Enjeksiyonu kontrol eden ünitelerin yapısından sanırım, karbüratörlü makinalar hep daha yüksek tork üretiyor gibi gelmiştir bana.Sesindendir belkide bilmiyorum.

Karbüratörde kışın jikle kullanmaya ve motoru ısıtmaya alışırsan, ve kesinlikle ama kesinlikle servisi ve gerçekten işinin ehli olanlar dışında birine kurcalatmazsan bir sorun yaşamazsın.

Senelerce karbüratörlü Broadway kullandım. Keçi gibiydi alet.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
cruiser motorlar karbratörlü tercih edilir, karbratörsüz harleyler dikkate alınmaz zaten :)

söylemek istediğim birşey var, racing gibi kullanıpta mundar etme makineyi ne olur :p

bende hayo falan soruyosun sandım. Harley bilmiyorum. Hiç üzerine bile oturmadım. :pr:

Karbüratörlü motorlar enjeksiyonlulara göre çok daha sorunsuz ve bakımı kolaydır.

chopper dediğin karbüratörlü hava soğutmalı olur zaten :D hiç bir sorunda çıkarmaz çok güzelde sesi olur motorun :)

hocam motor galerisinin yalan soyliyecek hali yok yani adamlar bir çok motor satıyor hergun garajda yatmış yada trafiğe çıkısı geç olmus bir makine olması normal yani 6bin rahatlıkla olabilir

zaten o galeriler değilmi kaza yapmış motorları hurdadan toplayıp garajda yatmış diye satan.km saatının 6000 km önce bir kazada sonucu değişmediğini nerden biliyorsun?

Evet km olayına bende takıldım ben motoru yılbaşından önce aldım 5 ayda 5000 e geldi zaten sadece okula gidip geliyorum bi iş var gibi bu 6000 de olamaz gibime geliyor

Harley Davidsonlar özel motosikletlerdir. Genelde sahiplerinin daha günlük kullandığı ikinci motosikeltleri olur. Motosiklet orjinal 6 bin KM de olabilir. Sadece yazları haftasonu 1-2 saat binilmiştir. Zaten harleylere öyle hergün günlük binmek zor gürültülü ve yuksek ısılı makineler.

Ayrıca Japon ve Almanlara nazaran işçilik kalitesi yüksek olmasına rağmen mekanik ve motor olarak nazlı aletlerdir. Bakmak ilgilenmek gerekir.

Günlük kullanım için pek tercih edilmez. Ama alayım keyifle süreyim denilirse Harleyler güzel makineler. Tarz meselesi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar