ilk kez ikinci el motor alıcam

arkadaşlar ikinci el bir motor beğendim ve arabayı satıp almayı düşünüyorum almaya gittiğimde neler yapmam gerek nelerine bakmalıyım neleri sormalıyım birde alırken hangi işlemleri yapıcaz notere gidip hemen hallediliyormu plakayı değiştiririm sanırım

plakayı, il ikametgahı değiştirmeden değiştirmiyorlar :) yatırılmamış mtv si varsa noter satısı olmaz, muayenesi yoksa satış olmuyor, diye biliyorum.

İzlediniz mi bilmiyorum ama yardımcı olması için şu 2.el rehberi linkleri vereyim.

AEA 2.el Rehberi

Motorcu Muhabbeti 2.el Rehberi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:26 ----------

Bir de eğer alacağın motosikletin resmini/ sayfasını filan atarsan bilgili arkadaşlar bir yorumda bulunabilir.

motorcu muhabbetini takip ediyorumda aeanın o videosunu kaçırmışım teşekkürler :) daha tavsiyeniz yada videoda kaçırdığı biryer varsa yazarsanız çok sevinirim

motorcu muhabbetini takip ediyorumda aeanın o videosunu kaçırmışım teşekkürler :) daha tavsiyeniz yada videoda kaçırdığı biryer varsa yazarsanız çok sevinirim

Bende hiç 2.el motosiklet almadım, şimdi ne söylesem yanıltmış olurum. Onun için hiç cevap vermeyeyim.

Motosiklet alırken dikkat edilecek kabaca 3 5 şey var tabi.Lastikler ki en önemlisi ,fren debriyaj balataları,motor bloğundan gelebilecek sesler.Açıp inceleme imkanı olmayacağından elektirk tesisatına girmiyorum bile.En mantıklısı alın motosikleti adamla beraber herhangi bir motosiklet tamircisine gidip ustaya gösterin ne olacak verirsiniz en fazla 50 tl içiniz rahat olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar