Arama sonuçlarınız

1. P

Bu yıl ülkemize gelen Honda eSP ve Yamaha Blue Core sistemleri

Büyük yakıt tasarrufu yapan sistem Honda 125 lik ve diğer modellerine bu yıl koydu. İki sistemi de anlatan bir video buldum ekliyorum
  2. P

Türkiyede hırsızların çekirdekten yetişmesi(18den küçük çoğu)

Motosiklet hırsızlıklarında yaşı 18den küçük çok fazla hırsız gördüm küçük yaştan böyleyse zamanla çok daha kötüleşecek şimdiden ülkemiz alrm veriyor çok yazık gerçekten
  3. P

Motosikletlinin 3 hırsıza karşı koyduğu anlar (güpegündüz)

Ülkemizin geldiği hale bakın yorumsuz
  4. P

Damattan sonra Dolar %13 düştü firmaların fiyatları en az %10 indirimesi gerekir

Damattan sonra Dolar %13 civarı düştü firmaların fiyatları en az %10 indirmesi gerekir Aralık ayına mı ndirirler bilemiyorum? Daha da düşecek mi veya Ocak ayında gümrük vergisinın %10 luk kısmı da kaldırılacak mı ? Bunlara göre Ocakta %15 fiyat düşebilir ya da Noel bayramı bitince dolar 15...
  5. P

250 cc de 10 Bin TL ucuza R25 ve Dominar rakibi Cf 250SR

0-100 değeri rodajdayken 7,5 sanıye sanıırm rodaj sonrasında 7 sanıye ile r25 le kafa kafaya giden bir motosiklet olacaktır. Fiyatı dolar 8,5 iken 39.500 TL idi aralıkta yenı kura göre 35 bin ler düşecektir . Dominar dememin sebebi domınar da 0-100 7 sanıye civarında ---------- Mesajlar...
  6. P

Xpulse 200 ile Himalayaları geçenler

XPulse 200 ile Himalayaları geçenler var arkadaşlar yani videolar eğitici olmuş bu arz bir motorla dünya turu bile yapılabilir hafif, sağlam. Bilgi sahibi olmak açısından paylaşmak istedim doğa güzel yollar yok resmen yol yok ama xpulse gidiyor :D
  7. P

%30 tasarruf için uzun yolda hızınızı 80 yapin

110 ile gitmekle 80le gitmek arasinda dizel otomobilde %30 tasarruf ettiğimi tespit ettim. Bazı 200cc ve üstü motorlarda da benzer tasarruf elde edilebilir diye düşünüyorum. Zaten uzun yolda 80 yeterli oluyor beni geçen araclara kırmızı yanınca yetisiyorum onuda farkettim. Sonuç olarak 80 km...
  8. P

Mondial büyük fırsatı kaçırdı herşey para değil

Mondial çinden motor getiren ilk firmaalrdan biri aynı zamanda çok dandik motorları da ulkeye soktu başlarda. Bu nedenle çin motoru kotudur diye benımsendi oysa ki çinde japon muadili kalıteli motosıklet uretenler var ve fiyat konusunda çokta fark olmuyor bu ürünlerde. Malesef en buyuk hatayı bu...
  9. P

Paketçiler, kuryeler vs konuya gelsinler (Bazılarının hayatta olması mucize)

Bazı paketçiler sebebiyle son 1 haftada sadece ben 4 kez kaza atlattım arabamla. 1- Ortada refuj bulunan caddeye çıkarken sağa sola baktım tam çıkarken ters yönden kaldırımdan bir paketçi 50 km/h ile önumden geçti. Eğer debrıyajdan ayagımı ceksem vuracaktım. 2- Caddede Sağ şeritte giderken...
  10. P

2 yılda motosiklet hırsızlığı 4 katına çıktı(2016-2018)

2019 2020 verilerini bulamadım arkadaşlar sadece istanbulda 2016da günde 4 , 2018 de ise günde 16 adet motosiklet çalınma verisini buldum. Sadece yakalanabilen hırsızlar nisan 2020de ülke başkanı tarafından serbest bırakılınca gunumuzde kac katına cıktı sizler tahmın edersınız artık. Haberlerın...
  11. P

Motosiklette cc, beygir değil 0-100 hızlanma süresi önemlidir

Konu açan arkadaşların yanlışları olabiliyor bilgi paylaşımı amaçlı konu açtım.. Yüksek cc motor alıp beygir gücü şu veya bu diye çok yanlışa düşülüyor. motosiklete karavan takmadığınız veya sürekli 200le ölüme giderim , lastiklerinde içine ederim sonra da o lastik bi yerde kayar beni sakat...
  12. P

250 cc dominar gelirse ayvayı yedik

Vargi muhabbetıne umarım gelmez 200cc ns lerle benzer performansı var gelirse çöp olur ---------- Mesajlar birleştirildi - 23:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:24 ---------- Ha ns ve rs 250 cc ye cıkarsa vergı dılımı sınırında olunca daha ıyı olabılır ama fiyat yukselecekse onunda...
  13. P

%10 gümrük vergisi veya %8 ötv kalkarsa mutlu olur musunuz?

Dolar 7'ye çıkıp 5,99'a düşünce düz hesap 5 tl oldu diye algı yiyen bir toplum olarak %8 ötv kaldırdık deseler herkes mutlu mu olacak? Dolar 9a gidiyor yani komple vergileri kaldırsalar bile geçen sene 5,5 olan dolar şu an 8,5 euro 10,5 olmuşken vergiyi kaldırmak bile anlamsız hal aldı ona göre...
  14. P

50 cc almayın Kaza yaparsanız gelecek 50 yıllık maaşınıza haciz konur

50 cc almayın sigorta yok bişey yok en ufak kazada yaralama ölum vb hallerde 500 Bin TL tazmınat odersınız o kadar paranızda yoksa gelecek 50 yıllık maasınıza haciz gelir. Tamamen devleti yönetenlerin bile bile yaptığı tuzaktır. 50 cc almayın aldırmayın. Trafik lambası uyarı vermeden nasıl...
  15. P

2021 Hayabusa çıkıyor mu?

Gerçek mi bilemiyorum video gördum gerçekse fuarda tanıtılır sanırım
  16. P

Karma kullanımda HERO Xpulse 200 rakipsiz F/P ürünü (Testler)

Netteki testlere bakınca özellikle Hindistanda zorlu yol koşullarında, tüketim , 5 yıl garanti vs olsun Xpulse'nin rakibi olmadığını düşünmeye başladım. Çok zor arazi koşullarında dahi kullanılabilen bir motosiklet. 400 cclik bir motorla karşılaştırmışlar arazi de ortaya fazla fark çıkmıyor...
  17. P

Antalyada ortalama hız radarlarından hızlı geçsek nolur? Plaka önde değil sonuçta

Antalyada her yer ortalama hız radarı dolu. 70 değilde 90 la geçsek nolur;? Kamera plaka göremıyor sadece polis ilerde cevirirse o şekilde mi ceza yenir Yoksa diğer kavşak kameralarından tespit için vs uğraşırlar mı?
  18. P

İstanbuldan 2. el motosiklet satın alıp Ankaraya nasıl getirtebiliriz? (Korona)

Yakınıma vekaletle ustume aldırtabilirim ancak yasak varken nasıl getirtebilirim?
  19. P

Hindistanda 200RS fiyatına satılan 200km menzilli elektrikli motosikletler

0-100 hızlanmasında çok iyiler son hız olarak 120 km/h yapabiliyorlar bence yeterli. Bu tür motosikletlerin acilen ülkemizde de satışa çıkması lazım çok geri kaldık hindistandan
  20. P

Yeni MT-09 2021 de mi çıkacak?

yenı mt 07 objektıflere yakalanmış 2021 de cıkacak dıyorlar . Mt 09 da 2017 de yenılenmıştı 4 yılda bir yanı 2021'de yenı kasası cıkacak mı?

Yeni mesajlar