Antalyada ortalama hız radarlarından hızlı geçsek nolur? Plaka önde değil sonuçta

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Antalyada her yer ortalama hız radarı dolu. 70 değilde 90 la geçsek nolur;? Kamera plaka göremıyor sadece polis ilerde cevirirse o şekilde mi ceza yenir Yoksa diğer kavşak kameralarından tespit için vs uğraşırlar mı?

Plakayı göremezse çevirme olmadıkça ceza yazma şansları yok galiba. Tabii bu düz mantık.

Motosikleti
Ducati Multistrada 950
Çevre yolunda ve Atatürk caddesi boyunca gezici radarlar bayağı artmış. Çok fazla ceza yiyen duydum. Eğer onlardan birine denk gelirsek yazar. Ama diğer kameralar vs yazmıyor.

Edsler hala çalışmıyor rahat ol. Çalışsa da önden çekiyor. Ama dedikleri gibi seyir halinde yada sabit radar uygulaması yapan ekipler var onlara dikkat et.

benim bildğim ortalama hız radarları çalışıyor.700 metre boyunca bilmem kaç km hız ile belirtilen yer yani.çevre yolu aktif diye biliyorum.motosiklet için soruyorsan tüm sistemden rahat geçersin tek sıkıntı radar arabaları.eğer onlara yakallanırsan arkadan okuyup plakaya gönderiyorlar çok kişiye gönderildi özellikle çevre yolunda.çevre yoludna motosiklet hız limiti 50 kmh :cherry::cherry: beyin bedava

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Edsler hala çalışmıyor rahat ol. Çalışsa da önden çekiyor. Ama dedikleri gibi seyir halinde yada sabit radar uygulaması yapan ekipler var onlara dikkat et.

Valla hızlı gıden cok arac oluyor ama ben rıske gırmıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar