Arama sonuçlarınız

1. 1335m3rt

Erken yaşta Ereksiyon problemi ././

Merhabalar. Arkadaşlar konu biraz cinsel fakat elimden geldigi kadar kapalı anlatmaya calısacagım.İstemedigim tabirler için özür diliyorum. Sorunum: Yaşım 20 ve Ereksiyon ( serleşme ) problemi yaşıyorum son 4.5 gündür.son 2 gündür internetten araştırıyorum ve kendime göre bi kaynak...
  2. 1335m3rt

Depo kapagını ters takmak :@

Öncelinle selamin aleykum. Arkadaşlar başıma şöyle bir olay geldi benzinlikten benzin alırken içeriye kart çekmeye girdigimde benzinlikteki herif depo kapagını ters kapatmış şöyleki bu üçgen bi işaret var oranın gidon tarafına bakması gerekirken sele tarafına bakıyor ve pim tuttugu için...
  3. 1335m3rt

Otomobil ehliyeti alirsam stajer mi oluyorum ?

Merhaba.Şuan A-A1-A2-M-B1 ehliyete sahibim.Otomobil için B ehliyet almam gerekiyor.Ben stajer oluyormuyum ? yani yasa önceden ehliyeti olan 2.ciyi alacaklara bi kıyak geçiyormu ? bilgilendirirseniz sevinirim.
  4. 1335m3rt

degişik ugraşlar.

Merhaba arkadaşlar. Motorum'da kendi müzik sistemi projemi oluşturmaya çalısıyorum.ama biraz yardıma ihtiyacım var. Durumumu şöyle özeleyeyim.Motorumun topcasesine 5+1 pc ses sistemi sabitlemeyi düşünüyorum ve pc ye taktıgımız girişi cep telefonuma baglayıp müzik açmayı istiyorum.Fakat güc...
  5. 1335m3rt

Ekipman listem hakkında yardım.

Merhabalar. Yeni motor yeni ekipman niyetiyle ekiman almak istiyorum.Alıcagım motor Yamaha r25.Amacım bu ulaştıgım liste hakkında bilgi sahibi olmak. Eldiven Knox : http://www.motomaxonlineshop.com/kno...ldiven-pmu1138 Sırt Çantası : https://www.louis.eu/artikel/vanucci...umber=10026540...
  6. 1335m3rt

Yamahaya bayilerini şikayet etmek istiyorum ?

Merhaba. Kastettigim bayi Ankara Yamaha Baydar.Bu insanlarla tanışıklıgımız 2 sene kadar önce oldu.İlk motorumu alırken cbf 150 mi ybr mi kararsızken ( bu duyguyu yeni motor alıcak arkadaslar iyi bilir :) ) neyse kime sorduysam git ikisinede bin hangisi hoşuna giderse onu al tarzında bir cevap...
  7. 1335m3rt

8000 TL ye Ekipman lastik kamera ve kilit tavsiyesi

Merhabalar.Bugun yeni motorum olan r25 i satın aldım bi kaç gün içinde bayi teslim edicek hayırlısıyla. plaka ruhsat sigorta için 1500 tl para ayırdırdım.Bunun haricinde motor için ayırdıgım 8.000 TL param var.Bu paraya Ekipman,Lastik,Aksiyon Kamerası ve kilit almak istiyorum.Bu konu hakkında...
  8. 1335m3rt

İkinci motorum için Ekipman Seçimi.

Merhabalar.Yamaha baydar a bugun Müracaat ettim ve ikinci motorum r25 i satın aldım.Yeri gelmişken belirteyim.Ankara'da Yamaha Baydar'a mecbur kalmakdıkca gitmenizi tavsiye etmiyorum.Ben gittim r25 i incelemeye başladım.Adamlar içerde çay içiyorlar dışardan bagırıyorum bişey sormak amaclı o...
  9. 1335m3rt

Tavsiyeye ihtiyacım var.

Selamin aleykum.Abilerim kardeslerim bi konuda cok kararsızım düsünüyorum taşınıyorum işin icinden cıkamıyorum karar vermek cok zor.Sıkıntım şu kısaca anlatayım.Şuan açık lisede okuyorum lise son yaşım 21 yarin askerlik tecil günü.Bu sene okulda durumun cok kötü büyük ihtimal kalıca m sınıfta...
  10. 1335m3rt

Dosyalarım hazır ama ehliyeti yılbasından sonra alsam yeni yasaya kalırmıyım ?

Selamlar arkadaslar sorum şu direksiyon yazılı sınav gibi şeyleri geçtim hepsinden kurstan belgeleri aldım ama ehliyeti yılbasından sonra alsam yeni yasaya kalırmıyım ?
  11. 1335m3rt

Yüksek cc motor ile baslansada kesin ölünecek diye bişey yok diyen Arkadaslar.

Selamin aleyküm arkadaslar bir kaç gün önce forumda konu açılmıştı " ilk motorum 600 rr " arkadasımız bize nasıl kullandıgını soruyordu video felan eklemis görenler hatirlar videonun altına başlıkta belirttigim yorumlar gelmeye basladı tabi konu sahibi " bilginozi " neyse anlatmak istedigim...
  12. 1335m3rt

Kask önerisi arıyorum ?

Arkadaslar başlıkta belirttigim gibi kask önerisi arıyorm.Maddi olarak 2000 tl bütçem var kask için ayırdıgım adama 3 aşşa 5 yurarı üstüne cıkabilirim.Aradıgım özellikler önce güvenlik az ses ve az rüzgar bide max 1700 gr olursa iyi olur şimdiden teşekkürler.
  13. 1335m3rt

125 ccden 600 e gecmek ?

Arkadaslar suan motorum ybr 125 factor yaza honda 600 rr almayı düsünüyorum ( ötv dolar vb seylerden fiyat ucmazsa ) kafamı karıştıran soru şurda 125 likden 600'lüğe direk gectigimizde cok sıkıntı yaşarmıyım ben kullana bilecegimi düsünüyorum ha söyle bişey var 1000 likde versen 10000 likde...
  14. 1335m3rt

15-20 bin TL arası 600 lük süpersport önerisi ?

Selamlar baslıkla belirttigim üzere 15-20 bin tl arası bütçem var 600 lük ss motor almak istiyorum ama kararsızım sahibindende bir çok ilan var ama malum modelleri düsük km ler yüksek baha böyle motor önerisi yaparmısınız mesela cbr alma gibi yada su modelden su km den altı üstü olmasın ?
  15. 1335m3rt

Vites atarken motor ileri dogru atılıyor ?

Öncelikle selamlar baslıkta belirttigim gibi motorda böyle bi sorun var motorum 4000 km de vitesi mesela 1 den 2 ye atarken ileri dogru atılıyormus gibi oluyor birde cok bagırıyor ustaya gittim baskı balata degisecek dedi 2000 binde bir degismesi lazım dedi forumdan bakınca 50000 felan gidior...
  16. 1335m3rt

Hangi Marka Baskı balata almalıyım ?

Arkadaslar hangi marka baskı balata almalıyım motorum ybr 125 ve zinciz yagı hangi marka önerirsinz ? usta baskı balatanın 2000 3000 de bir degişmesini söylüyor bu dogrumu ?
  17. 1335m3rt

ortalama 2006 2007 45 binde cbr600 yada r6 alınırmı ?

Arkadaslar sahibindnedeki ilanlardan geziyorumda dedigim model ve kmdeki motorlar 15 - 20 bin tl arası sizce düzgünü bulunda alınırmı ? sıfır r25 e 16 bin vermektense ?
  18. 1335m3rt

Hangi Motoru almalıyım ?

Selamlar altı ay sonra elimde 15 bin tl gibi bi para olucak suan kullandıgım motor ybr125 bunu satmayı düsünmüyorum 2.ci motorumu alıcagım bide şunu soracaktım suan 4 bin km motor tecrübem var 125 cc ile 600lige ikinci el 600 lük bişeylermi baksam diyorum biliyorum 600 lüge erken ama 125 cc yi...
  19. 1335m3rt

Motorsiklet Yagı tavsiyesi ?

Öncelikle selamin aleykum arkadaslar motorum ybr 125 2015 4000 km bakımını yaptırcaktım bayi 100 tl civarı istiyor cok degil ama zevkine fazla para vermeye gerek yok zaten garentiden cıkmıstır galiba 2 kere felan düstüm.Suraya varıcam bakımını yagı felan kendim alıp ustaya degistirttirmeyi...
  20. 1335m3rt

Hız tutkumu sonunda yendim.

Öncelikle merhaba bu konu hakkında daha önceden hız tutmukumu nasıl yenerim diye bi konu açmıstım asırı agraf kullanıyordum sokaklarda gazı köklerdim buldugum tüm düz yollarda motorun gücü yettigi kadar allahtan ybr fazlasına yetmiyor neyse geçen ay 110 km hızla refluja cıktım takla malkla...

Yeni mesajlar