- Konu Yazar
Merhaba.
Kastettigim bayi Ankara Yamaha Baydar.Bu insanlarla tanışıklıgımız 2 sene kadar önce oldu.İlk motorumu alırken cbf 150 mi ybr mi kararsızken ( bu duyguyu yeni motor alıcak arkadaslar iyi bilir
) neyse kime sorduysam git ikisinede bin hangisi hoşuna giderse onu al tarzında bir cevap aldım.Honda bayine gittim gayet güler yüzlü bir şekilde beni karşıladılar.Motorun üzerine oturdum biraz motorculukcuk oynadım felan hoşuma gitti.Tamam dedim sıra geldi ybr ye bakmaya.Yamaha bayisine gittim.Ybr leri dışarı dizmişlerdi gittim bi 10 dk felan motoru inceledim.Ve adamlar dışarı cıkıp " bana bi hi bile demediler " ve ben içeri girdim abi dışarı ile ilgilencekmisiniz diye sordum.Bekle geliyorum hemen dedi.dışarı cıktım motorun başında adamı bekliyorum 10 dk felan daha bekledim anca geldiler.Neyse tabi ozaman motor konusunda pek bi bilgim yok adama soruyorum.1.ci sorumu sordum 2.ciyi sorarken sözümü kesti elime bi kagıt verdi burda hepsi yazıyor ben içeri geçiyorum dedi.Ama ben motoru cok begenmiştim.İçeri girip dedim abi alıyorum.2 bin tl mi ne kapora bıraktım bir kaç gün içinde teslim alıcam arıyorum daha hazır degil arıyorum daha hazır degil.1 hafta civarında motoru teslim aldım.bu cok önemli bişey çünki heycanlıyım ve çaresiz bekliyorum
neyse gittim teslim aldım motoru.Rodajı yaptırıp 1000 bakımına gittim.Orda bi 10 15 dk müşterinin gitmesini bekledim.Sonra müşterileri motor almış bana dediler şuraya götürürmüsün ? bende götüreyim dedim.Motoru bi 20 30 km civarı biyere götürdüm.Adam geri beni arabası ile bayiye bıraktı geldim bayinin önüne motor yok.Noluyor felan derken adam ordan bagırıyor senin motoru biz bakıma aldık diye.Abi dedim anahtar bende nasıl aldınız. " Biz çalıstırırız anahtara gerek yok sen raaaat olll " dedi.Diyecektim siz kimsiniz benim motorumu izinsiz alıp biyerden biyere götürüyorsunuz.Neyse eyvallah dedim.Bakım yaptıkları yer bayinin 1 alt katı tam merdivenlerden aşağı inicem.Adam dedi ustanın başında durmak yasak bi in hemen cık.Tamam dedim gittim baktım adam bişeyler yapıyor neyse cıktım yukarı motoru aldım parasını ödedim ve o gün bugundur gitmiyorum.
Taaki yeni motorumu almak isteyinceye kadar.İnternetten araştırdım ettim r25 almaya karar verdim.Acı olan şuydu Ankarada bir tane Yamaha bayisi olması.Neyse yapacak bişey yok katlanıcaz diyerek bayiye gittim.Ve gider gitmez kapıdaki r25 i görüp incelemeye başladım.Zaten tüm teknik özelliklerini ezberlemiş olarak hic bişey sormadım bi 5 dk bakındım içerde çay içiyorlardı beni gördükleri halde dışarı yine cıkmadılar.Hayır insan bi çık der buyrun neye bakmıştınız felan gibi neyse.Bagırdım abi ben bunu alıyorum diye içeriye.Oda bana içerden bagırarak cevap verdi tamam içeri gel evrakları halledelim.Ya sabır çekip içeri girdim ve hiç muhabbete girmeden evrakları hallettirdim ve motoru teslim almayı bekliyorum şuan bakalım kaç günde teslim edecekler.
Uzun lafın kısası ben bu adamları Yamahayamı olur nereye ise oraya şikayet etmek istiyorum.Bu konuda bana nereye yapılır nasıl yazılır şeklinde yol gösterebilirseniz Çok memnun olurum.
Tekeriniz düz bassın.
Kastettigim bayi Ankara Yamaha Baydar.Bu insanlarla tanışıklıgımız 2 sene kadar önce oldu.İlk motorumu alırken cbf 150 mi ybr mi kararsızken ( bu duyguyu yeni motor alıcak arkadaslar iyi bilir
Taaki yeni motorumu almak isteyinceye kadar.İnternetten araştırdım ettim r25 almaya karar verdim.Acı olan şuydu Ankarada bir tane Yamaha bayisi olması.Neyse yapacak bişey yok katlanıcaz diyerek bayiye gittim.Ve gider gitmez kapıdaki r25 i görüp incelemeye başladım.Zaten tüm teknik özelliklerini ezberlemiş olarak hic bişey sormadım bi 5 dk bakındım içerde çay içiyorlardı beni gördükleri halde dışarı yine cıkmadılar.Hayır insan bi çık der buyrun neye bakmıştınız felan gibi neyse.Bagırdım abi ben bunu alıyorum diye içeriye.Oda bana içerden bagırarak cevap verdi tamam içeri gel evrakları halledelim.Ya sabır çekip içeri girdim ve hiç muhabbete girmeden evrakları hallettirdim ve motoru teslim almayı bekliyorum şuan bakalım kaç günde teslim edecekler.
Uzun lafın kısası ben bu adamları Yamahayamı olur nereye ise oraya şikayet etmek istiyorum.Bu konuda bana nereye yapılır nasıl yazılır şeklinde yol gösterebilirseniz Çok memnun olurum.
Tekeriniz düz bassın.