- Konu Yazar
Selamin aleykum.Abilerim kardeslerim bi konuda cok kararsızım düsünüyorum taşınıyorum işin icinden cıkamıyorum karar vermek cok zor.Sıkıntım şu kısaca anlatayım.Şuan açık lisede okuyorum lise son yaşım 21 yarin askerlik tecil günü.Bu sene okulda durumun cok kötü büyük ihtimal kalıca m sınıfta ben askere gitmek istiyorum ortalıgın durumu malum hainler cirit atar olmuş.Millet gaza geldigimi zannediyor onlar gaz diyor ben vatan diyorum.Derdimi kimseye anlatamıyorum Ben büfede çalısıyorum büfede her gazete gelisinde göz attıgımda sehit haberi görmek zoruma gidiyor adamlar orda ölürken ben burda ne yapıyorum diyorum.Ailemle konusuyorum " Oglum vatani senmi kurtaracaksın " diyorlar bende diyorum " Ben kurtarmicagim belki ama elimden geleni yapmış olacagım.Bu yaşa geldim vatan için hic bir şey yapmadım böyle hissediyorum.Her şehit haberi aldıgımda mahcup oluyorum cok zoruma gidiyor.Bende orda onlarla savaşıp vurup vurulmak istiyorum bunu söyledigimde milley diyor sen savascagınımı zannediyorsun yok efendim orda işler başka felan askerligin nasıl yürüdügünü bende biliyorum az cok kafam calısıyor.Ama içimdeki vatan sevgisimi diyeyim bilmiyorum ama herşeyin önüne geciyor kafama koydum gidicem ama hani okulu dondurup gitme olayi kafamı karıstırıyor hayatım la ilgili karar alırken böyle huzursuz oluyorum yarin karar vericem sizden ricam bana bi yol yordam göstermeniz.Ha bide şöyle bi zihniyet var " vatan icin ölsende 1 dk bile göstermezler televizyonda " Biz televizyonda kahraman ilan edilmek icin degil vatan ugruna gidiyoruz oraya gerekirse emir dinleriz gerekirse mıntıka yaparız gerekirse ölürüz.
Telafuz hatalarım vardır elbet affola düşüncelerimi umarım aktara bilmisimdir bana bi tavsiye sizden ricam yarin öylen gidicem askerlik subesine tescilmi edeyim gideyimmi ?
Telafuz hatalarım vardır elbet affola düşüncelerimi umarım aktara bilmisimdir bana bi tavsiye sizden ricam yarin öylen gidicem askerlik subesine tescilmi edeyim gideyimmi ?