- Konu Yazar
Merhabalar.Yamaha baydar a bugun Müracaat ettim ve ikinci motorum r25 i satın aldım.Yeri gelmişken belirteyim.Ankara'da Yamaha Baydar'a mecbur kalmakdıkca gitmenizi tavsiye etmiyorum.Ben gittim r25 i incelemeye başladım.Adamlar içerde çay içiyorlar dışardan bagırıyorum bişey sormak amaclı o içerden bagırarak cevap veriyor.Ben bunu alıyorum diye bagırdım oda içerden Tamam içeri gel evrakları halledelim diye bagırıyor
bişey soruyorum motorla ilgili önüme kagıt verdi burda hepsi yazıyor tek tek sorma dedi.Geçen sene Ybr almıştım yine aynı dengesizlikleri yapmıslardı.Ankarada tek yamaha bayisi olunca egolarından geçilmiyor.Neyse Konumuza dönelim.
toplamda 25.000 TL Param vardı. 15.500 e motoru aldım. 9500 tl param kaldı. bu paranın 1 bölü beşi ile lastik bir bölü 8 i ilede ekipman alıcam diye bi espiri yapmıyım.9500 TL nin 1500 tl sini plaka ruhsat ve sigorta için ayırdıgımda 8.000 tl param kalıyor.Bu 8000 TL benim
ekipman lastik ve kamera bütçem.Sizden isteyim 8000 tl yi geçmiyecek şekilde bana ekipman listesi tavsiyesi verirseniz cok memnun kalırım ben biraz araştırdım kasktır mottur ama bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadıgım için hangisi pahalıysa ona yöneldim ve bu böyle olmıyacak bi danışayım dedim.Şimdiden teşekkür ederim
Bu bütçeme Lastik - Aksiyon kamerası - ve koruma takozu gibi şeyler dahil ona göre hesaplarsak makbule geçer
Allah sizi motorunuzdan ayırmasın.:bounce:
toplamda 25.000 TL Param vardı. 15.500 e motoru aldım. 9500 tl param kaldı. bu paranın 1 bölü beşi ile lastik bir bölü 8 i ilede ekipman alıcam diye bi espiri yapmıyım.9500 TL nin 1500 tl sini plaka ruhsat ve sigorta için ayırdıgımda 8.000 tl param kalıyor.Bu 8000 TL benim
ekipman lastik ve kamera bütçem.Sizden isteyim 8000 tl yi geçmiyecek şekilde bana ekipman listesi tavsiyesi verirseniz cok memnun kalırım ben biraz araştırdım kasktır mottur ama bu konu hakkında pek bilgi sahibi olmadıgım için hangisi pahalıysa ona yöneldim ve bu böyle olmıyacak bi danışayım dedim.Şimdiden teşekkür ederim
Bu bütçeme Lastik - Aksiyon kamerası - ve koruma takozu gibi şeyler dahil ona göre hesaplarsak makbule geçer
Allah sizi motorunuzdan ayırmasın.:bounce: