Arama sonuçlarınız

1. Erdost

Zontes Zontes 350 T2 Adventure inceleme / Tanıtım / Bilgi paylaşım

Merhaba, internette hiçbir kaynağın olmaması nedeniyle, inceleme yapmak bana düştü. Daha önce motosiklet modellerine başlık açmıştım ancak yayınlanmadı. Bu modeli iyice araştırmıştım, aldığım zaman tüm motorlarda stok sıkıntısı olması sebebiyle iyice aklım zontes 350 t2 ye düşmüştü. Yaklaşık...
  2. Erdost

Sahibinden.com İfşa Köşesi

Arkadaşlar merhaba, bazı takip ettiğim modeller var uzun süredir.Satılığa koyulan ve satılan motorları takip ediyorum.Sonra satılan motorların tekrar ilanlara çıktığını da görüyorum. Fakat arada sırada gözüme bazı saçmalıklar ilişiyor.Altta vereceğim ilanı değerlendirin, bu kişi bu motoru iki...
  3. Erdost

Yakıt pompası İle ilgili Sorun

Arkadaşlar, geçen gün motorumda sürüş halinde tüm elektrik gitti.Açıp baktığımda sigortanın attığını gördüm.Herneyse bir yerden şasi yapıyor olduğunu düşündüm.Tamirhaneye çektik.Tesisatı incelediğimizde bir yerde far kablosunun sivri bir yere sürtüp yırtıldığını gördük.Bunu onardık birkaç...
  4. Erdost

13.000 Km Sonunda İlk Kazamı Yaptım, Buyrun...

Evet arkadaşlar öncelikle herkese merhaba.Bütün olasılıklar bugün gerçekleşti ve ben yeri güzel bir şekilde öptüm ve şanslıyım ki ucuz atlattık.Kırık çıkık yok yüksek derecede doku zedelenmesi var. Ve bugün motor sürmenin ne kadar ciddi bir iş olduğunu gerçek anlamda anladım.Yere düştüğünüz...
  5. Erdost

6000 Kilometre Sonunda ki Tecrübelerim

Evet arkadaşlar, 2007 yılında 10 bin 150 cc lik Scooter tecrübemden sonra, ara vermiş ve 2015 te 8 yıl sonra 650 cc motor ile, motosiklet hayatıma yeniden başladım. İlk başlarda beni en çok zorlayan motorun ağırlığı oldu, cc ye nazaran.Adaptasyonumun çok hızlı olduğunu düşünüyorum.Bunda en...
  6. Erdost

Uzun Yol İçin Tavsiye ve Önerileriniz

Arkadaşlar merhaba, Cumartesi sabahı Gebze'den Balıkesir-Edremite gideceğim.Pazartesi sabahı da geri döneceğim.Bu benim ilk uzun yol tecrübem olacak.Şimdiden can atıyorum yola çıkmak için.Fakat uzun yol da yanıma almam gerekenler, dikkat etmem gereken hususlar ve tavsiye verebileceğiniz konulara...
  7. Erdost

Mükemmel Panik Fren Örneği

Kazaya kilitlenmeyip, algısını açık tuttuğu için kendini büyük bir kazadan kurtaran mükemmel bir panik fren örneği.Paylaşmak istedim sizlerle.. fvgsB4CwDfM
  8. Erdost

Ekonomik Ve Pratik Motosiklet Garaji

Evet arkadaşlar bu şekilde ufak bir proje hazırladım,2.5 metre uzunluğunda, 2 metre yüksekliğinde, 170 cm genişliğinde tabanları tahta olan, dış yüzeyi branda olacak bir garaj yaptıracağım.Maliyeti ise 400 500tl arası olacak. Demir maliyeti 200 tl +50 olabilir İşçi tanıdık 100 tl artı birkaç...
  9. Erdost

2015 Yılında Sınavı Geçip Ehliyeti Çıkarmayanlar İçeri

Arkadaşlar, geçen sene sertifikasını alan, ehliyeti çıkarmayanlar için ekstra bir kaç durum oluşmuş. 1-126 tl olarak yatırdığınız harca, 7 tl daha yatırıyorsunuz. 2-Artık kart bedelleri de bankaya yatıyor 108 tl 3-Vakıf payı, buda bankaya yatıyor 20 tl. 3 adet dekont ile emniyete...
  10. Erdost

Ehliyeti Hallettik :)

Hocalar süpersin dediler, aferin aldık :) Tabi bunda motorumu önceden alıp çalışmam büyük etkendi.Şimdi motorumu genel bakıma sokup gezme zamanı :), uygun zamanda eğitimide unutmuyorum tabi.Birtek denge çubuğundan korkuyordum ona mutlaka ikinci viteste girmek lazım.Bu şekilde sorun...
  11. Erdost

Motosiklet ARKA Frenle Dururmuş!!

Kurs hocası tarafından ilan edilen beyanat :) Kursun motoru içler acısı Ramzey bilmem ne.Yamuk olmayan biryerini bulamadım ben debriyaj kavramıyor, düz gitmiyor gidon yamuk, vites boşa geçiyor, düzgün çalışan tek şey arka fren, on fren yok motorda.Bunu söylediğimde on freni ne yapacaksın dedi...
  12. Erdost

Vites Değiştirirken Gelen Tık Sesi

Arkadaşlar, Aprilia Pegaso kullanıcısıyım.İlk motorum olduğu için sanki bir gariplik varmış gibi hissediyorum.Zaten şuan ehliyete yazıldım belli bir süre kullanmayacağım motorumu, fırtınada yatmış sol aynası kırıldı, serviste uzak olduğu için bu şekilde kullanmamaya karar verdim.Ehliyetimi 1 aya...
  13. Erdost

Yağ ve Yedek Parça İçin Distribütör Ve Ana Bayiler

Arkadaşlar piyasa şöyle işliyor.Bizim yedek parça temin ettiğimiz yerler, distribütör firmadan veya parça'nın ana bayisinden alıp üstüne fark koyup satış yapıyor.Biz ne yapmalıyız? Araştırıp ürün aldığımız yerlerin ürünü aldığı yerleri bulup alacağımız malzemeleri oradan almalı mümkün olduğunca...
  14. Erdost

İlk Motorumu Aldım :)

Aprilia pegaso i.e Öncelikle gerçekten bugün çok aşırı mutlu oldum.Herşey planladığım şekilde düzenli gitti.Ekipmanlarımı aldım hazırladım cumartesi günü, bugün ise motorun satışını gerçekleştirdik. Öncelikle giderken içimde bir endişe vardı.Motor fotoğraftan güzel gözüküyor, yakından...
  15. Erdost

Merhaba arkadaşlar, bir motor hastası olarak aranızdayım.

Öncelikle tekrar merhaba diyorum, forumu üye olmadan uzun süredir takip ediyorum. Bundan 6 7 sene önce bir scooter'ım vardı ve 10.000 km lik bir tecrübem olmuştu(ilk sürdüğümde hem fren hem gaza basmıştım ancak düşmeden toparladım, birkerede toprak yolda ön freni kaydırıp düşmüştüm).Arada...

Yeni mesajlar