Oturdugum yerde çok rüzgar oluyor.Motoru aldığımdan beri iki kere devrildi gece.O şekilde motoru görmeyeydim eyiydi

Hani böyle boynu bükük yatmış, o görüntüyü anlatamam içim gitti hala gelmedi.Her fırtına olduğunda rüyalarıma giriyor.Rüyamda motorun kopan parçalarını topluyorum

ki bu konuda ciddiyim.Hırsızlık konularini okuyunca rüyamda motoru çaldırıyorum, hava kötü olunca her ses duyduğumda acaba motor mu devrildi diye düşünmekten yoruldum

Çok yüksek olursa o rüzgar o garajla birlikte motoruda alıp gider

Kalın brandalar var, avrupa branda diye geçer mukavemeti çok yüksektir bakmayın adının branda olduğuna.
Şimdi benim motor devrildi ya aynası sağlam ama kütük deniyor herhal, iki tane alyan ile tutturuluyor, o değişecek, feyzioglundan branda almıştım, ''ha böyle poşet kibim bişey'' poşetden biraz hallice rüzgarı yiyince çatlayıp patladı.Artık benim için zorunlu hale geldi
Her bindiğimde bu şekil sarmam gerekiyor.
Motoru bakıma sokacağım artı arka çanta ve Cree ledler ile birlikte 700 800 onlar tutacak, 500 de ancak garaja ayırabilirim.Garaj çok elzem acele, onun için biran önce işimi görecek birşey yapmalıyım.Araştırıyorum, yukarıda verilen videoda ki garaj çok pratik ancak, ekonomik konusu tartışılır

Öyle birşey yapacağımki hem şoför mahali hemde üç kuruş olmalı