Arama sonuçlarınız

1. Motosikletinden memnun oldugu halde model yukseltme ihtiyaci duyanlar

Su hayatta tek kusurum olabilir :p Ne kadar sacma bir istek bu ya,ulen motorda sorun olsa seni ugrastirsa ,gucu yetmese veya sagi solu dokulse tamam diyecem.,oyle bisey de yok.. Sirf maddi gucun yetiyor diye daha yenisini daha teknolojik olani almaya neden istiyorum/istiyoruz ? F54...
  2. Favoriye alanlara tesekkur etmek

Cyan in satiliga cikardigi asiri pahali motoruna gizli gizli indirim yapiyor mu diye bir bakayim dedim.yapmamissa satamazsin o fiyata ederi 120.000 falan yazacaktim, neyse. ulen bir baktim aciklamanin basina not dusmus "İlanı favoriye alan 35 kişiye teşekkürler." Ahahahaha,ilani cyan bu nedir...
  3. 10w30 mu 10w40 mi ? Sicaklarda nicin kalin yag kullanilmali ?

Yaa arkadaslar bu yag kalinligi konusu cok canimi sikiyor benim. Simdi honda 2006 yilindan itibaren yuksek performasnli modeller haric 10w30 a gecmis,hatta su an 1000rrr bile 10w30 kullaniyor. Ama gelin gorun ki honda servisleri bile 10w40 koyma egiliminde,hattta 10w30 koyacaksaniz di mi...
  4. Schaff vs Motopixel

Yavv arkadaslar cok ilginc bir durum var.Yukardaki gsxnin muhtesem sesini dinlerken aklima geldi bu. Bir tarafta sifir gevezelik,mukemmel ses kalitesi,mukemmel yollar,binbir cesit motor kullanip guzel geri bildirimler verip global takilan Schaff var, Diger tarafta ise vik vik vik gevezelik...
  5. Bir tenerenin sonu

Niye bu kadar zorladin ki, yazikk.. https://youtube.com/shorts/gHJ-aA97ydM?feature=share Enkaz:
  6. Brezilya da motosiklet hirsizi olmak

Arkadaslar sakarya da olen hirsiz cok ilgi cekti,tesaduf bu ya bugun eksi de acilan baslik tam bizlik :) Video da hirsizlara karsi yapilsn zulum var :( medeni.olun yaaa hirsizi ezmek nedir minskoyjm. :( https://twitter.com/bradleymain17/status/1554463058424209408 Bu da eksi basligi...
  7. Bmw 1250 GSA vs Africa Twin Adv(aka alemin krali)

Son donemde izledigim en iyi karsilastirma videosu. Bizim koca gobekliler hala gidip gs e 250 300 bin fazla verip gs aliyor..heyyy allahim,neyse. Sonuc: 19:17 de Alemin krali cig cig yemis resmen gsa yi.
  8. Hic kaza yapmadan 170.000 km ustu yapan motorcular

32 yasinda araba dahi kullanmayi bilmeden,sifir trafik bilgisiyle ciktigim bu yolculukta bugun itibariyle 170.000 km yi motosiklet ustunde devirmis bulunuyorum,afferin bana.. Bir gun kolu bacagi kirip veya platin falan takarlarsa bir tarafima bu ise basladigim gune lanet olsun diyecegimi...
  9. Kilicdaroglu masaya cikirip vurdu! Otv kalkiyor,araclar ucuzluyor

Yavrum Kilicdaroglu..daha 5 ay olmadi dunya para verip araba aldim ama helali hos olsun yapacak bisey yok. Yapacagina yurekten inaniyorum kilisdar.Malum partililer veya arap seviciler gelip elestirecektir simdi bunu..ziktirin gidin lan soysuzlar..adam geliyor adammm.
  10. Eski foca tarafina gitmeye deger mi ?

Arkadaslar,ayvaliktan eski focaya gitmeye deger mi sizce ? Bu guzergahta gezilecek gorulecek,bir yer var mi ? Cok acil cevap lazim, duruma gore yarin gezeyim diyorum yoksa kendimi yine badavutun serin sularina atacam. Bir de adam gibi dondurma yemek istiyorum. 25 yil once yedigim...
  11. Virajlarda surekli vites dusuren motorcular

Yaaaa olm siz marquez misiniz ? Ondalik dilimler mi kovaliyosunuz ? Dun motorcumuhabetti kanalinda denk geldim yine, r7 ile viraja girerken vites dusurmeler falan..biraz spor motor kullananlarin yuzde 95 i boyle.. Olm , xaten surekli dusuk viteste kulllaniyosunuz bu aletleri bir de viraja...
  12. Altin fiyatlari nereye gidecek boyle :(

Arkadaslar thy de dolar bazinda 3 kat vurgunu yaptiktan sonra satip full + full altina girdim. Girdigim gundem beri gunyuzu gormedim minakoyum...ulan hani altin enflasyonist ortamlari severdi ?!!! Amerikan enflasyonu olmus 9,verilen faiz kac ? Bu komik faiz oranları ile altin in ucmasi cok...
  13. Bir elektrikli skuter nasil kullanilmali

Oncelikle full face bir kask olmali, yarim kasklari tavsiye etmiyorum. Dizlik ve dirsek koruma mutlaka olmali.eklem sakatliklari cook zor iyilesir bilen bilir. Guzel bir bot,mumkunse cizme cok daha iyi olur.Spor ayakkabi mi ? Akliniza bile getirmeyin,amator musunuz ? Sari rekletif...
  14. Selcuk un benden fikir asirmasi

Youtube a altın fiyatlari ne olacak bir kac video izliyim diye bir girdim,baktim youtube bana selcuk un son videosunu oneriyor. ulen basliga bir baktim,benim burda gecen hafta actigim 250 cc den az yakan efsane motor basligimi almis,"skuterden az yakiyor ama gucu fena" olarak degistirip koymus...
  15. Guzel oran

Arkadaslar, Yine guzel bir oran ile karsi karsiyayiz H.sonu Verstappen kazanir a 1.66 oran verilmis,cok begendim bunu Zaten en iyi motor sahibi Honda nim burdaki yuksek rakim avantajiyla cok daha baskin olacagi asikar. Gecen yaris max sansizlik yasadi,ust uste talihsizlik olma ihtimali de...
  16. Surekli muzik dinleyen harleyciler

Tamamen gosteriş yemin ediyorum.. millet,aaaa motora bak muzik sistemi var desin diye dinliyorlar. Dun yine ayvalikta boyle bir tiple karsilastim,bu hafta ikinci oldu..oncesinde de hep goruyodum zaten. Yavvv tamam moturunuzun muzik sistemi var anladik da adamlar onu amerikanin issiz...
  17. Petrol fiyatlarinda sert dusus,hadi iyisiniz yine.

https://m.bloomberght.com/petrol-fiyatlarinda-sert-dusus-2310316 Goruyosunuz,kurban bereketiyle geliyor resmen.Hemen yarin pompaya yansir bence.,musluman adam bunlar,tamamen guveniyorum kendilerine. 20 tl den doldurabilirsem benden mutlusu olmaz abi,30 tl pskolojimi gercekten bozuyodu.
  18. Benzin fiyati neden inmiyor olmmm

Bugunku benzin fiyati 27.31 tl. dolar 16.69 tl, brent 109 usd Cok degil,iki hafta once 16 haziran gunu benzin 27.45 tl mis. O zaman dolar 17.30 tl , brent ise 119.81 usd mis. Simdi bi hesap yaptim , petrol yuzde 9 dusmus,dolar ise yuzde 3.5 dusmus. Toplam da yuzde 12.5 luk bir indirim...
  19. İkinci el motor alirken kimsenin dikkat etmedigi çok mühim konu

Arkadaslar, Samet arkadasimiz biliyosunuz inazuma aldi,araci da cillop gibi yapti,cok guzel oldu.ama paylastigi yakit verileri hic hos degil. 7 kat merdiven ciktiktan sonra nefes nefes kalip, kalbi 160 atan insanin saglikli olmadigi nasil şaaaak diye ortaya cikiyorsa,yakit tuketimi de motorun...
  20. Bogazda bisiklete binmek

Super bir duyguymus arkadaslar.Salak gibi surekli ormanda dolasiyodum,iyi oldu mis gibi kizlar varmis burda dsdsdadaa Yalan yok,cok avrupai bir durum adeta bir turk degil hollandali gibi hissediyorum su an. Motor motor nereye kadar h.sonlari artik bisiklete biniyorum evet.yakit masrafim yok bi...

Yeni mesajlar