Bogazda bisiklete binmek

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Super bir duyguymus arkadaslar.Salak gibi surekli ormanda dolasiyodum,iyi oldu mis gibi kizlar varmis burda dsdsdadaa

Yalan yok,cok avrupai bir durum adeta bir turk degil hollandali gibi hissediyorum su an.

Motor motor nereye kadar h.sonlari artik bisiklete biniyorum evet.yakit masrafim yok bi kere

Akli basinda egolu olmayan,sakadan espriden anlayan arkadaslar varsa burda bulusalim gencler.

Seksi bacakli fotoyu koyayim da kiskanclar uzulsun biraz.

Bisiklette africa twin gibi goruyosunuz,alemin krali :p
Bu bisikletle hepinizi tokatlarim ama ortama uyum saglar beklerim tabi :p

IMG-20220626-110714.jpg

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Merak etme sen. Ekonomi uçmaya başlayınca biz de bisikletçi olduk. Seninle yarışamam ama önümde benden yaşlı birini görürsem. "Alırım anaktarını" modunda geçişimi yapıyorum. Bisiklet motosikletten daha zevklidir. Fakat, şehir içinin kirli havası yerine şehir dışında sürüş daha iyidir. "ventusky", "windy" sitelerinden hava kalitesi haritalarına bakmanı tavsiye ederim. İstanbulun kuzey kesimleri daha temiz. Hava filtresi kirlenmesin manasına. :)

Bisiklete lastik alıcam kara kara düşünüyorum, araba lastiği fiyatıyla yarışıyor.

rüzgara kapılıp gitmek gibisi yok ya, bisikletin yeri ayrı ama orta segment bi yol bisikleti cep yakar olmuş..

O sahilde yaklaşık 10 yıldır haftada bir iki gün paten kayıyorum , Beşiktaş iskeleden başlayıp Sarıyer e kadar gider gelirim , nefesin yeterse peşime takılabilirsin ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
O sahilde yaklaşık 10 yıldır haftada bir iki gün paten kayıyorum , Beşiktaş iskeleden başlayıp Sarıyer e kadar gider gelirim , nefesin yeterse peşime takılabilirsin ;)

Ahaja ilahi niki,paten nedir ya , biraz daha maskulen sporlar yapman lazim :p

Sirf kizlara cekici geliyor diye paten yapiyosun itiraf et agahsga

https://www.kizlarsoruyor.com/kisilik-karakter/q1532467-kaykay-paten-suren-erkekleri-nasil-gorursunuz

Bu patenciler yokusa gelince ne yapiyor yav ? Yokus cikamiyosunuz bence,cok yazik...halbuki sariyer den zekeriyakoy e saaaak diye ciktim(2 defa su molasi verdim),cok pis tokatlarim niki,motorculuguma hic benzemiyor bisiklet tam bir apaciyimmm yolda

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
❤️Honda❤️;4688895' Alıntı:
Super bir duyguymus arkadaslar.Salak gibi surekli ormanda dolasiyodum,iyi oldu mis gibi kizlar varmis burda dsdsdadaa

Yalan yok,cok avrupai bir durum adeta bir turk degil hollandali gibi hissediyorum su an.

Motor motor nereye kadar h.sonlari artik bisiklete biniyorum evet.yakit masrafim yok bi kere

Akli basinda egolu olmayan,sakadan espriden anlayan arkadaslar varsa burda bulusalim gencler.

Seksi bacakli fotoyu koyayim da kiskanclar uzulsun biraz.

Bisiklette africa twin gibi goruyosunuz,alemin krali :p
Bu bisikletle hepinizi tokatlarim ama ortama uyum saglar beklerim tabi :p

https://i.ibb.co/54SXpXY/IMG-20220626-110714.jpg

Oo sık gittiğim yerler, bisikletle bacaktan tespit ederim ;)

Bende bir bisikletçi olarak keyfi bambaşkadır :) Terleme ve işyerine çıkartmak zor olmasa hergün gider gelirim bisikletle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar