- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Su hayatta tek kusurum olabilir 
Ne kadar sacma bir istek bu ya,ulen motorda sorun olsa seni ugrastirsa ,gucu yetmese veya sagi solu dokulse tamam diyecem.,oyle bisey de yok..
Sirf maddi gucun yetiyor diye daha yenisini daha teknolojik olani almaya neden istiyorum/istiyoruz ?
F54 mesela,bugun konusuyoduk diger baslikta.Takmis kafaya triumph tiger 900 pro yu.
Parasi olsa hemen gidecek alacak.Ama neden istiyor ?
Rally Pro ona africa nin veremedigi neyi verecek mesela ?
Haa ben de cok farkli degilim maalesf.Aklim hep yeni crf1100 adv de.
Napicammm lan bu yeni motoru ? kizlar dusup bayilacak mi ?
bana sunacagi android auto,elektronik amortisor viraj aydinlaalma 6 hp fazla guc gibi ozellikler icin gidip uste 200 vermenin nesi mantikli ? degil tabiki.
Ben bugun aydinlandim arkadaslar,bunlar hep kapitalism oyunlari(espressoo cok sevecek burayi) ihtiyacim yok lan benimmm yeni motora.artik sahibinden.com a girmeyecem milletin neye bindigi de umrumdaaa degil srtik!
Siz de aydinlanin olm..valla gerek yok,bi dusunun hak vereceksiniz
Ne kadar sacma bir istek bu ya,ulen motorda sorun olsa seni ugrastirsa ,gucu yetmese veya sagi solu dokulse tamam diyecem.,oyle bisey de yok..
Sirf maddi gucun yetiyor diye daha yenisini daha teknolojik olani almaya neden istiyorum/istiyoruz ?
F54 mesela,bugun konusuyoduk diger baslikta.Takmis kafaya triumph tiger 900 pro yu.
Parasi olsa hemen gidecek alacak.Ama neden istiyor ?
Rally Pro ona africa nin veremedigi neyi verecek mesela ?
Haa ben de cok farkli degilim maalesf.Aklim hep yeni crf1100 adv de.
Napicammm lan bu yeni motoru ? kizlar dusup bayilacak mi ?
bana sunacagi android auto,elektronik amortisor viraj aydinlaalma 6 hp fazla guc gibi ozellikler icin gidip uste 200 vermenin nesi mantikli ? degil tabiki.
Ben bugun aydinlandim arkadaslar,bunlar hep kapitalism oyunlari(espressoo cok sevecek burayi) ihtiyacim yok lan benimmm yeni motora.artik sahibinden.com a girmeyecem milletin neye bindigi de umrumdaaa degil srtik!
Siz de aydinlanin olm..valla gerek yok,bi dusunun hak vereceksiniz