Guzel oran

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaslar,

Yine guzel bir oran ile karsi karsiyayiz

H.sonu Verstappen kazanir a 1.66 oran verilmis,cok begendim bunu

Zaten en iyi motor sahibi Honda nim burdaki yuksek rakim avantajiyla cok daha baskin olacagi asikar.

Gecen yaris max sansizlik yasadi,ust uste talihsizlik olma ihtimali de azaldi.

Yagmur da yokmus,olaysiz bir yarista gule oynaya galibiyet gelir.

Ben sahsen 1000 tl atarim buna..tabi her koyun kendi bacagindan asilir,sorumluluk almiyorum.

Ama cok kek yani,hemen korkmayin biraz cesaret yaaa.en kotu heyecan yaparsiniz fena mi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:11 ----------

https://tr.motorsport.com/f1/results/2022/avusturya-gp-539536/?st=Q3

Evetttt,pole u aldik.Yarista zaten ust duzey performansiniz var..660 tl geldi gozuyle bakiyorum.

Forumda da bir tane delikanli cikmadi galiba..yazik yazik.

Çöp kriptolara para yatırip yuzde 90 tutacak yuzde 66 lik bir kazanci goremiyosunuz...

Tek basima kazanmaktan biktim valla,mutluluk paylasilinca guzel :)

Not:dusmanlarim gizli gizli oynayıp kazaniyorlarsa haram olsunnn

Motosikleti
Yok
Hırbonen hocam, senin bugün açtığın sekülerlikle ilgili konuyu forumda göremiyorum. Yöneticiler kaldırdı mı onu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hırbonen hocam, senin bugün açtığın sekülerlikle ilgili konuyu forumda göremiyorum. Yöneticiler kaldırdı mı onu?

Oyle gorunuyor Voltarencim :)

Adminlerden biri arapperest demekki..yazik yazik.

Bu turk toplumu boyle iste,dun gunesleniyorum koyda.Gezi teknesinin teki geldi,acmis arap muziklerini ya eelleli,lilili,ya elleliiiii diye inliyor ortalik.

Kadinlarda bu arap muzikleri ile kivirip duruyor..allah sizi kahretsin.ulkeyi araplar isgal etmis bunlar ise arap muzikleriyle dans ediyor... kodumun comarlari.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

Evet,sprint yarisi kazanildi.paranin kokusunu aliyorum,geliyorrr.

Son düzenleme:
Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ekşisözlük'ten takip ettiğim kadarıyla çok ilginç bir yarış olmuş. Araç yanması, gaz pedalı takılması vs keşke izleseymişim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar