Arama sonuçlarınız

1. O

motorum çalışamıyor

röleleri söktüm bujiyi söktüm, wd40ladım hava ayarlayan sarı bi vida varmış ona ulaşamıyorum, depo altında. rölanti sensörü bu oluyor sanırım? kesin bu hava şeyisinden
  2. O

motorum çalışamıyor

sabah motoru çalıştıramadım bi türlü, marşa basıyorum gaz vermeden çalışmıyor neyse gaz verdim, bırakınca stop ediyor bi daha denedim bu sefer gaz verdim 2-3 dakika çalıştı ama ölecek nerdeyse o halde bıraktım çalışır vaziyette bi daha gaz vereyim dedim yine stop etti model: hunter 350 bi de...
  3. O

150-170bin tl arasına a2 uygun motorsiklet önerisi

bileni yok, yedek parça sıkıntısı çeker misin bilmem ikinci elini de bilmiyorum daha yeni ilana koydum öyle motordan da çok anlamam fiyat ve şehir içi dediğin için öneriyorum sırf hunter 350
  4. O

Çeneye Kamera Yapıştırma Sorunsalı

boyuna asılan aparat var bi de yakana denk geliyor kamera mıknatısla tutuyor, güçlü epey
  5. O

Satılık RE Hunter 350

Marka: Royal Enfield Model: Hunter 350 KM: 9000 Renk: Siyah-Gri Fiyat: 180.000 Açıklama: Servis Bakımlı, birkaç tane de alarm, lastik kiti gibi ıvır zıvır var İl/İlçe: İstanbul / Avcılar veya Bakırköy
  6. O

vites geçişlerinde gelen ses

t tamamdır, youtube'dan bakarım. 1754390482 yana yatık şekilde parmağımla aşağı yukarı yaptım işte? 1754393151 sanırım bu: 1754403534 Bu sefer sehpaya kaldırdım Zincir ekteki gibidir https://ibb.co/bjLJdJCh https://ibb.co/C51bHtWS Uzun zamandır yağlamamıştım, sehpaya kaldırmayı beceremediğim...
  7. O

hocam bi 5 cm falan yukarı geliyor, royal enfield hunter 350 model.
  8. O

bu sabah olmaya başladı, vites yükseltirken hani bu metal kesmek için kullanılan elektrikli aletler var ya ucu yuvarlak onun çıkardığı sese benzer bi ses geliyor. ne olabilir bu?
  9. O

Telefon tutucu önerisi 🚨

elimde bundan var düşünürseniz: Knmaster TT-900
  10. O

Çekmeköyde zabıtalar bir kuryeyi işinden etti

Kamusal alanda, haber vererek, işini yapmasını engellemeyecek şekilde, hukuki haklılığını ispatlamak amacıyla ve sadece bununla sınırlı olarak kullanmak üzere saygı ve özen çerçevesinde kayıt alınabilir. Böyle sosyal medyaya yayarsanız cezası da olabilir. Neyse, ne o avukat ne ben :D
  11. O

düşük bütçeli kamera

dji osmo action 3 aldım ben ama doğru düzgün kullanmak nasip olmadı. uyarsa adventure combo paketini alın. -ısınma sorunun az olduğu söyleniyor -adv paket 3 adet batarya ile birlikte geliyor -çekim konusunda muadili gopro'lardan bi tık geride kaldığını okumuştum ama fiyat farkına değmezmiş -yine...
  12. O

Çekmeköyde zabıtalar bir kuryeyi işinden etti

aslında tam da devlet memuru olduğu için kayda alınabilir.
  13. O

Dar alanlarda ve eğimli alanlarda motoru kaldırmak ve dönmek

ben aşırı yavaş sürüş tekniklerinin de faydası olur diye düşünüyorum. Bu arkadaşın cevapları bazen şakadan çok saygısızlığa varıyor. bu sorular son derece makul, forum denen şeyin amacına yönelik sorular.
  14. O

Telefon tutucu

hocam elimde bundan var düşünürsen: https://kaanelektronik.com/urun/knmaster-tt-900-titresim-onleyicili-gidona-monte-telefon-tutucu/
  15. O

Karakolun Dibinde Duran Motoruma Vurdular!

kardeşim sen organizasyona denk gelmişsin bence. Herkes kendi tutanaklarını kendi yazsın, Neyse daha dikkatli ol bundan sonra. Bi keresinde ben de çarpmıştım, düğün konvoyu yapan bi arabaya, Arkadan hem de. bir de veledin teki çıkmaz mı? Tutanak falan bilmiyor, babamı arayacam diyor. Babası...
  16. O

Royal enfield hakkında düşünceleriniz

6 aylık ehliyet sahibi, 4 aylık sürücüyüm, hunter 350 ile başladım, 2500 km kısa mesafe yaptım. yani full+full tecrübesiz biriyim, ona göre oku:D Kampanyası vardı yılbaşında, araştırmaya başladım. Amerika'da, İngiltere'de oturan adamlar adına forum açıp dergi falan çıkarıyolarsa vardır bi...
  17. O

full face kask için çene bağlantı aparatı

valla ben şeklini beğeniyorum ama aerodinamisi ses almaya müsait. onun dışında bi sıkıntısını görmedim.
  18. O

quad lock uymadı:(

sert plastikle sarmak?
  19. O

full face kask için çene bağlantı aparatı

nerde? kim yapıyor? gider veririz ölçü yakındaysa. yeter ki yapsın. ama nasıl yapıyor, sıkıştırmak için kemer-toka var mı? yabıştırmalı istemiyorum ben.
  20. O

quad lock uymadı:(

quad lock aldım bi tane çataldaki deliğe monte edilenlerden(adı neyse bu deliğin bilmiyorum) ama ucunda bi şey var böyle o sığmadı ya link şu en altta gri şeylerin altında başlayan siyah kısım törpülemek geldi aklıma. çalışır mı?

Yeni mesajlar