Arama sonuçlarınız

1. HONDAANTALYA

CBF 150 İÇİN SORU

Arkadaşlar cbf nin ön zincir dişlisini değişmek için söktüm , o şanzımana bağlı olan milin sağa sola değilde , Hafif bir ileri geri boşluğu var normalmidir ?
  2. HONDAANTALYA

MOTORLU TRAFİK POLİSİNDEN HEDİYE

Aldığım bu ürünü kask içi telsizle konuşmak içinmiş ama bana verdiğinde bir aparat takarak telefonla müzik dinleyebilirmişim.Varmidir böle bir aparat.2 tane jak girişi var , herhalde birine uydurmam gerekiyor?
  3. HONDAANTALYA

Motosikleti su soğutmalı olanlar?

Selamlar Al acele bi konu açmak zorunda kaldım , kusura bakmayın. Benim cbr 125 r 2011 model yeni kasa . Bunun radyatör kapağı gevşekti çıkardık.Kia kamyonet kapağı uydurduk , takilmasina takıldı ama bunun havasını alma muhabbeti var onu bilmiyorum.Kapagi açtığımzda bi basınc etkisi yaratti...
  4. HONDAANTALYA

Bi bakarmısınız ?

Herkese hayırlı akşamlar.. Motosıkletim Cbr 125R. Digital, far ve diger aydınlatmada Rolentide iken dalgalı çalışıyor.Mesela sinyal çalışınca aydınlatma farı hafif kısılıp açlıyor.Aynı zamandada Rolentide biraz dengesiz çalışıyor bunun sebebi ne olabilir.
  5. HONDAANTALYA

YILDA KAC MOTOSIKLET SATMA HAKKIM VAR!

Basliktaki gibi ,Henuz 10 bini bulmadim.4. olucak cikarsa ortalama ne.cikar?
  6. HONDAANTALYA

Çat Diye ses ve sonrası...

Selamlar, Zinciri elime aldım sonunda bana Cbr125 r zincir tavsiyesi verin . Kendim biraz araştırdım ama size danışmak istedim. Birazda tuzlu olmaması önemli, ters zamanda koptu. Cbr125r Yeni kasa olucak bu arada.
  7. HONDAANTALYA

Aklıma Takılan Bi Problem

Benim bu cıbırı aldığımdan beri size sormak istediğim bi soru vardı. Aslında problemde degil ama sorunu şöle kısaca özet geçim.. Vites küçültürken, fren pedalı ve vites pedalında Ayaklarımız sürekli bunların üstünde. Debriyaja basınca fren pedalı ve vites pedalına bir Sürtünme veya titreşim...
  8. HONDAANTALYA

Bu Oyunu Oynayan varmı (Rocket League)

Oynayanınız varsa Mt Grubu kurarız, Dagıtırız:thumleft:
  9. HONDAANTALYA

Alarm Testi

Arkadaşlar malum ortam kötü, Hırsızların beklenmedik birşeyle karşılaşmasını istedim Fiyatı 60 tl Usb, Radyo, Alarm ve Türkçe. Direk Aküye Montajladım. Video eklemeye çalıştım olmadı, direk baglantı linki.https://youtu.be/_WvHARomfes
  10. HONDAANTALYA

Küçük Bir soru

Motorum Honda Ps 150i , resimde görünen su seviyesi dogrumu? https://resimyukle.xyz/resim/QSRK72
  11. HONDAANTALYA

KEDİYİ EZDİM VE ŞUAN ÇOK ÜZGÜNÜM :((

Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş...
  12. HONDAANTALYA

ARORA 3 TEKERLEKLİ ENGELLİ ELEKTİRKLİ BİSİKLETİ ÇALINDI

Yer Antalya/Şarampol , 16:30 sıralarında 16-18 yaşlarında genç birisi çalıyor. Çok sevdigimiz abimiz ekmeginin peşindeyken gözgöre göre çaldılar.Kendisi engellidir ve Aldığı motosikletin parasını dahi verememiştir.Motosikletin önünde sağ u parçada çizik ve bantla yapıştırılmış yer...
  13. HONDAANTALYA

Değerli görüşlerinize İhtiyacım var

Arkadaşlar pcx 125 imi sattım ve simdi cbf 150 almak istiyorum.Gerek Duruşu olsun gerek trafikte gördüklerimiz olsun , piyasası iyiye benziyor.Yorumlarınız önemli.. Son olarak 2013 11 binde 4.600 sizce fiyat pahalımı?
  14. HONDAANTALYA

İbra İçin Dev İmza Kampanyası

10.000 hedefine ulaşmak için 302 imza daha gerekiyor...Haydi ozaman :cherry: https://www.change.org/p/galatasaray-spor-kulub%C3%BC-zlatan-ibrahimovic-transfer-edilsin?recruiter=226813156&utm_source=share_petition&utm_medium=twitter&utm_campaign=share_twitter_responsive
  15. HONDAANTALYA

Kaza Yaptım Beyler :(

Saat 21.30 sularında ,Anayoldan 60-70 km hızla gelirken tali yoldan çıkan bir araç sonucu frene bile kullanamadım..Aracı gördüğümde , aramız 1-2 metre kadar bi mesafedeydi.Araç sahibinin bir tek cümlesini duyabildim '' Motorun Farı yanmıyodu '' Honda ne zaman far kapatıyormuş:jocolor:Beni...
  16. HONDAANTALYA

Elektirikli PCX :D

Bügün ışıklarda beklerken yanıma cam gibi pcx geldiğini fark ettim.Ama sonradan ayıktımki akülüymüş:P:mrgreen: Fiyat 3.950 'miş :P Yorum Sizin:pale::santa:
  17. HONDAANTALYA

Honda Pcx Soğutma Olayı

Kolay gelsin, Honda PS150i'nin Soğutma fanı motosikletin ön tarafına koymuşlar.Fakat pcx tede soğutma sistemini Motosikletin sağ tarafına koymuşlar.Sorum şu , Hangisi soğutma olayında üstündür.PS150İ 'de hararet göstergeside var fakat ikiside su soğutmalı olduğu için hangisi daha verimlidir.Son...
  18. HONDAANTALYA

Şerit ve Renk Seçenekleri

Merhaba arkadaşlar herkese Hayırlı ramazanlar. İşi içinden çıkamadım , Şerit için hangi rengi kullanmalıyım? Benim içimden sarı(Fosforlu) geliyo ama sizler ne diyosunuz ? Bişeye benzermi :cyclopsan Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler:bestmt:
  19. HONDAANTALYA

Takas ettik ve Hiç Pişman Deyilim

Herkese Selam , 2 ay önce honda spacy 110 almıştık.Fakat pek randıman alamadık , açıkcası motosiklete 2 kişi bindigimizde çok sıkışıyoduk.En ufak çukurda bile çok rahatsız edici oluyodu.Buda beni Ondan ayrılmama sebeboldu Ne yapalım Hayırlısı.. Honda Spacy 110 Yeni oyuncağım Honda Pcx...
  20. HONDAANTALYA

Bu Soruyu Hep Merak etmişimdir

Arkadaşlar malum yakıt , Ulaşım için bir hayat kaynağı.Yakıt fiyatlarıda her ayda zam geliyor. Ya sonu gelirse bunun neler gelir başımıza ? Siz yakıtsız bir dünya düşünebiliyormusunuz.Telden yazmak ammada zormuş.

Yeni mesajlar