Alarm Testi

Arkadaşlar malum ortam kötü, Hırsızların beklenmedik birşeyle karşılaşmasını istedim
Fiyatı 60 tl Usb, Radyo, Alarm ve Türkçe.
Direk Aküye Montajladım.
Video eklemeye çalıştım olmadı, direk baglantı linki.https://youtu.be/_WvHARomfes

Niye o kadar güldüm buna be anlamadım,Türkçe konuşmasını beklemiyodum :mrgreen:

Motoru açık alanda bırakıyorsanız ve çocuklar bu alarmı keşfederse, siz olmadığınız bi vakit akü bitene kadar oynarlar.
Gerçi hırsızlar da aküyü bitirene kadar oynayabilir bununla, çok eğlenceli bişey :cherry:
Yalnız radyo işini hiç anlamadım. Sen kumandadan mı geçiriyorsun radyoya, yoksa hırsızı sersemleştirmek için otomatik olarak kendisi mi geçiyor?

Motoru açık alanda bırakıyorsanız ve çocuklar bu alarmı keşfederse, siz olmadığınız bi vakit akü bitene kadar oynarlar.
Gerçi hırsızlar da aküyü bitirene kadar oynayabilir bununla, çok eğlenceli bişey :cherry:
Yalnız radyo işini hiç anlamadım. Sen kumandadan mı geçiriyorsun radyoya, yoksa hırsızı sersemleştirmek için otomatik olarak kendisi mi geçiyor?

:) Ben kumandasından geçiriyorum. Çok yüksek sesi oldugu için kimse rahatsız olmasın diye alarmı uzatmadım. Bİr gece vakti hırsız, akünün bitmesini bekleyemez. :) Çünkü baya baya yüksek sesi var.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar