Bu Soruyu Hep Merak etmişimdir

Arkadaşlar malum yakıt , Ulaşım için bir hayat kaynağı.Yakıt fiyatlarıda her ayda zam geliyor. Ya sonu gelirse bunun neler gelir başımıza ? Siz yakıtsız bir dünya düşünebiliyormusunuz.Telden yazmak ammada zormuş.

Ayaklar ne diye var ?'der geçerim.
Onu bence o zaman düşünelim'gibi bencil bir tavırlar depremin şokunu atlatmak istiyorum.:pl:

bu sorunun cevabını hep merak etmişimdir olacak o :p

hocam araç kullanımına yönelik hidrojen pilleri vestel tarafından en az bi 5-6 yıldır üretiliyor. içten yanmalı motor teknolojisi açısından o devam için bir yöntem olabilir, onun dışında elektrikli motorlar gelişmekte, onlara dönüşüm olacağını düşünüyorum ben

Şimdilik sorunyok sadece zam geliyor bunada alıştık zatende sallamışız haberimiz yok:)

Eğer Yakıtın Bir Gün Sonu Gelirse, İnsanlığın Sonu Geleceği İçin Sıkıntı Yok.

Yakıta Sadece Ulaşım Diye Bakmayın, İçtiğiniz Sudan Yediğiniz Ekmeğe En Basit Yaşam Fonksiyonlarınızı Bile Gerçekleştirmek İçin Yakıta ihtiyacınız Var.

Koca koca uçaklar elektrik ilemi uçacak , bi an önce yaşlanıp ölmek istiyom ;

arkadaşlar işin boyunu daraltmayalım benzınin bitmesi ( petrolün ) tükenmesi anlamına gelir ki bu fosil yakıta bagımlı teknolojimiz için bir felakettir şöyle ki ameliyat eldiveninden tutunda ekmege kadar bir çok ürünün temin edilememesi ve tükenmesi anlamına gelir

kısacası almanların bir sözü var mortingenstrainzeng olur dünya:)

Tüm dünyada yakıt biterse, yakıtsız bir hayata alışmak birkaç sene sürer diye tahmin ediyorum. Eskiden nasılsa öyle olur. Motosiklet.net yerine esekleulasim.net gibi siteler açılır :D

güneş enerjisinden elektrik enerjisi üretim kapasitesini arttıracaklar yakında, japonlar şuan tamamen ona odaklı çalışıyo, elektrikli rr motorları göreceğiz ölmeden, ahanda buraya yazıyorum :)

Kullanıcıları'nı kendilerine bağlayacak(tıpkı benzin alımı için benzinliğe gitmek gibi), teknolojileri eminim 30 sene öncesinden hazırlamışlardır.

Her şekilde bağımlıyız.

Bu videoyu izlemeni tavsiye ederim. Gerçekten çok enteresan bilgiler yer alıyor. Hatta bunun gibi birçok kurgulama var. Ben bir ara hepsini bir çırpıda izledim.

inanin su anda bir arabayi butun gun sadece elektirikle calistiracak teknoloji var ama buyuk petrol firmalari yuzunden araba firmalari bunlari uretmiyor. Hybridle falan oyaliyorlar milleti. Petrolun sona ermesi uzak degil 50-70 yil arasi bir zaman zarfinda. Ekonomistler zaten acikca belirtiyor ilerki yillarda fiyatlar cilginca tirmanicak.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Biodizel teknolojisi de düşünülebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar