Kaza Yaptım Beyler :(

Saat 21.30 sularında ,Anayoldan 60-70 km hızla gelirken tali yoldan çıkan bir araç sonucu frene bile kullanamadım..Aracı gördüğümde , aramız 1-2 metre kadar bi mesafedeydi.Araç sahibinin bir tek cümlesini duyabildim '' Motorun Farı yanmıyodu '' Honda ne zaman far kapatıyormuş:jocolor:Beni beklicek sandm fakat ,birden bire önüme atlayı verdi ve beklemediğim bir anda vurdum ve sonrasında şok ' tan dolayı kendimi evde buldum.Sağ ayağımda biraz ağrı var onun dışında bişey yok.Önceden kaskımın bi tarafı çizildğinde çok üzülürdüm.Fakat kaskımın kaza sonrası gördüğümde resmen bir haritaya benzettim ve çok sevindim.Çünkü o benim HAYATIMI KURTARDI ! Kask almam için yardımcı olan arkaşlara burdan hepsinin Tekerlerine taş değdirmesin ALLAH'ım.Kazasız belasız Sürüşler..

Kocaeli İl Temsilcisi
Geçmiş olsun , Allah daha büyük kazalardan korusun ...

Hocam geçmiş olsun.. Allah daha büyük kazalardan korusun..
Tutanak tuttumuz mu ?

Geçmiş olsun polis filan çağırsaydınız honda harbı ne zaman far kapatmış deseydin :D adam ınsallah masrafları karşılıyordur allah beterınden saklasın

hsk

Geçmiş olsun.Adamlar hem bakmıyor hemde.Yok korna çaldın mi? yok farın açık mıydı ?
Dalga geçiyorlar sanki...

Dostum gecmis olsun bu kadarla atlatman buyuk sans. Ben bir sey ogrendim yoldaki arabalari beyni olmayan maymunlarin kullandigini varsayiyorum ve ona gore davraniyorum. Sunu yapar bunu yapar durur falan demiyorum en kotusune karsi gardimi aliyorum cunku beyinsiz ne yapacagi belli olmaz.

Geçmiş olsun, güven olmuyo işte bekliceğini bilseniz bile tali yol olan yerlerden temkinli geçmek lazım.

Hocam görünüşe göre yola girdikten sonra vurmuşsun yani arkadan. Bu durumda kanunlar gereği suçlu sen olarak gösterecek diye biliyorum. Geçmiş olsun

Motosikleti
Yamaha Süper Tenere XT1200ZE
geçmiş olsun kardeşim. İnşallah bir daha kaza yapmazsın.

Motosikleti
gts 300
gerçekten çok geçmiş olsun yaralanma olmadığına sevinin
iyi sürüşler

Geçmis olsun. Bende antalyadanim bide benim motorda ayni renk olunca icim gitti. Sizde bi sey yok ya uzulmeyin. Dunya mali elbet yapilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar