KEDİYİ EZDİM VE ŞUAN ÇOK ÜZGÜNÜM :((

Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş giderken çöpe at orda bırakma''Gibisinden konuşuyolardı.Hemen gerekli kişilerde itripata geçtim tabi alo 118 den başladm.Gerekli kişileri aradıktan sonra malesef araç yönlendiremeyiz dedi ve çok sinirlendim ve adreslerini istedim.Ters yön , kırmızı ışık çalınan kornalara rağmen kediyi sağ salim teslim ettim ve yarın bilgisini alıcam.Kedinin burnundan sürekli kan geliyordu.Bi şekilde onu üşütmeden güvenli ellere teslim ettim .Rabbim şifasını inşallah verir dilegiyle iyi akşamlar.

Helal olsun abi Allah korumuş seni ama kediye birşey olmamıştır inşallah.

Bende gecen sene arabayla kopege carpmistim unutmayin hayvanlara carparsaniz 153ü arayin hayvan ambulansi geliyor.

Geçen hafta ben de arabayla kedi ezdim malesef kedi fırladı tekerin altına girdi, neyse ki çok acı çekmeden can verdi, inanılmaz üzüldüm yapacak bir şey yoktu. Burnundan kan geldiyse yaşaması zor inşallah fazla acı çekmemiştir. Geçmiş olsun insan fena oluyor ama takdiri ilahi sonuçta.

benim kedimde 5 gündür yakıp inşallah araba falan çarpmamıştır :(

Kedilerin gözlerini far aliyor,aniden durup kaliyorlar.dikkat etmek lazim,elinden geleni yapmissin.musait zamanda yetime,öksuze sadaka vermekte fayda var.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun,umarım yaramza iyileşir,sizde sahiplenirseniz,bizleride,kediciğide sevindirmiş olursunuz,son durumunuda lütfen haber edin.

Merhaba,

Kötü bir his, bende yaptım böyle bir kötülük bir kediye. Gece uyuyamamıştım..
Olabiliyor bazen, sen elinden geleni yapmışsın en azından öyle düşün ..
Ben kediyi gördüm ve korkar önüme atlar diye yavaşlamıştım.Bana baktı oralı olmadı, aha dedim korkmayacak, der demez bir anda atladı önüme, halbuki korkar diye durma noktasına gelmiştim. Ona rağmen, tekerle döndü, kurtuldu ve koşarak uzaklaştı. Peşinden baktım dolandım etrafta ama gitmişti.

DKN

çok aşırı sakin kullandığımdan önüme taş bile atsalar çarpmadan dururum. ayrıca üstünüze düşen görevi yapmışınız umarız iyileşir

Selamlar cümleten .Akşam iş çıkışı trafigin yogun kısmında hızım 20 -30 iken altıma bişey fırladıgını gördüm ve üstünden geçtim.Kontağı kapattıgım gibi fırladım ve malesef havaya sıçrıyordu , çok acı çekiyordu motorum cbf 150.İnsanlar toplandı ''ne oldu ?'' ''Kim ezdi ?'' ''Ölmüş o artık ölmüş giderken çöpe at orda bırakma''Gibisinden konuşuyolardı.Hemen gerekli kişilerde itripata geçtim tabi alo 118 den başladm.Gerekli kişileri aradıktan sonra malesef araç yönlendiremeyiz dedi ve çok sinirlendim ve adreslerini istedim.Ters yön , kırmızı ışık çalınan kornalara rağmen kediyi sağ salim teslim ettim ve yarın bilgisini alıcam.Kedinin burnundan sürekli kan geliyordu.Bi şekilde onu üşütmeden güvenli ellere teslim ettim .Rabbim şifasını inşallah verir dilegiyle iyi akşamlar.

Kediyi ezmemek için kenardaki metal çöp konteynerine carpan ve ic kanamadan dolayı bir böbreği alınan, haftalarca kan işeyen, hala hergun agrisini çeken ve hayatı boyunca daha dikkatli yaşamak durumunda kalacak olan tecrubeli bir motorcu arkadaşımla konuşmak ister misin?
Bunada "şükür". Olmasa iyiymiş ama Allah'tan sizde birşey yok.

Son düzenleme:
Kediyi ezmemek için kenardaki metal çöp konteynerine carpan ve ic kanamadan dolayı bir böbreği alınan, haftalarca kan işeyen, hala hergun agrisini çeken ve hayatı boyunca daha dikkatli yaşamak durumunda kalacak olan tecrubeli bir motorcu arkadaşımla konuşmak ister misin?
Bunada "şükür". Olmasa iyiymiş ama Allah'tan sizde birşey yok.

Kediyi farketmemle üstünden gecmemin arasındaki saniyeyi bir bilseniz..Önceden fark etseydim motosikleti yatırıp çarpmazdim.Şuan içim parçalaniyor .Zaten 10 binlira dolandırildim onun stresi ayrı bi canımı yakıyor üstüne birde bu can gelince bittim ben..

Duygusallığın yeri ve zamanı değil.

Müsterih olun.

Önünüze bu tür kurtaramayacağınız durumlar çıktığında çarpıp geçeceksiniz; TUTITO arkadaşın bahsettiği daha üzücü olaylar yaşamamak için.

Elbette bu tür durumlarla karşılaşmayacak şekilde daha tedbirli sürmek en doğrusu... DKN arkadaşın yazdığı gibi, önünüze taş atsalar durabilecek şekilde hatta...

Ama neticede; önce insan...

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cok uzucu bir olay. Cok gaddar gibi olacak ama burada egitimde 15 kilo altindaki hayvanlar icin yolunuzu degistirmeyin diyorlar. Zaten bir cogunda hayvan son anda kaciyormus. Ama yolun disina cikar da ciddi kaza gecirirseniz cok pisman olursunuz. Ucakta yanimda genc bir cocuk ahlayip vahliyordu. Kedi ezmemek icin stoppie yapmis, ama dengeyi koruyamamis ve motosiklet ustune dusmus. Bayagi kaburgasi kirilmis. Sabit duramiyordu koltukta... Gecmis olsun.

GezeGeze
Ne demek duygusallığın yeri ve zamanı değil burada bir candan bahsediliyor, bu insan türü olabilir kedi türü olabilir ne farkeder?

Neden önce insan, bu iki türün hayatlarının değerini neye göre kıyasladınızda bir öncelik sırasına soktunuz?

Çok üzüldüm dostum :( umarım iyi olur. Bende Antalya'da yaşıyorum bir gün yaralı bi köpek buldum bayındır parkında aramadığım hiç bi yer kalmadı bi ambulans yollamadılar, en son belediyeyi arayıp bütün olan biteni kaydettiğimi bu hayvana birşey olursa videoyu bütün ülkeye yayacağımı söyledim ambulans gelip aldı akibetini bilmiyorum ama içim rahat etmeyecekti bırakıp gitsem. Şehrimizde bu durumları umursayan hiç bir kurum yok. Senin de canına gelmemiş çok şükür. Gönlünü rahat tut senin kalbinin güzelliği yeter. Psikoleji bozan bi durum ama kaza işte adı istünde yıpratma kendini. Allah beterinden korusun.

Başıma geldi kedi yola atlamıştı motor bloğuna kafası gelmişti ölmüştü maalesef ..Çok kötü oluyor..

Geçmiş olsun. Size birşey olmamış, elinizden geleni de yapmışsınız. Önemli olan bu.
Dolandırılma hikayenizi kimse sormamış?
Merak ettim eğer özel değilse. Ciddi bir para...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GezeGeze
Ne demek duygusallığın yeri ve zamanı değil burada bir candan bahsediliyor, bu insan türü olabilir kedi türü olabilir ne farkeder?

Neden önce insan, bu iki türün hayatlarının değerini neye göre kıyasladınızda bir öncelik sırasına soktunuz?

Ne mi farkeder? İnsanla hayvan bir midir? Dalga mı geçiyorsunuz? Hangi dünyada yaşıyorsunuz Allah aşkına?

Bakın bu başlığı sizinle okuyan insanlarin çoğu hayvanları öldürüp afiyetle yiyorlar. Sonra da derisini yüzüp ayakkabı yapıp giyiyorlar. Hele forum olarak bize o da yetmiyor, ceket ayakkabı eldiven yapıp ekipman diye giyiyoruz.

Bi de siz hayvanları ne zannediyorsunuz? Yavrusunu öldürüp yiyen aslan belgeseli izleyin biraz, küçük aslan yavrularının, kendileri ile birlikte doğan kardeşlerinin bedeninden ayrılmış kafası ile top gibi oynadığını izleyin. Bunlar kediler için normal davranışlar. İnsanlar için değil. Genel olarak tabii ki...

Hayvanları sevelim, koruyalım, da meselenin b@kunu da çıkarmayalım afedersiniz. Sağlığınızı koruyan, icabında hayatınızı kurtaran ilaçların çoğu bu yolda hayatını kaybeden deney hayvanları sayesinde hizmetinizde. Kullanmayın bi zahmet, protesto edin.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar