Arama sonuçlarınız

1. T

İlk kazamizi yaptik

Bu gun cadde uzerinden giderken ara yoldan önüme bir araba cikti. Korna caldim nafile ve yeteri kadar duramayip arabaya yandan çarptım. Şükür bende bir şey yok sadece dizimde ufak çizikler oldu motora da şans eseri hicbir şey olmadi. Ama araba biraz dağıldı. Karsi araçtan 3 kisi indi dedim...
  2. T

Ön amortisör yayından birazcık kesmek

Arkadaşlar mc nin ön amortisör yaylarını biraz kesmek istiyorum 2-3 cm kadar fikir ve önerisi olanlar var mı?
  3. T

Lastik tavsiyesine ihtiyacım var

Ön 120 70 17 Arka 180 55 17 Bütçe 1600 e kadar. Tavsiyelerinizi bekliyorum arkadaşlar, tecrübeliler şu lastikten memnun kaldım diyenler.
  4. T

Paslanmalara ne yapabilirim?

Ufak ufak paslanmalar dikkatimi çekti, direk üzerine boya mı atayım yada zımparalayıp mı atyım? Görünür yerlerde çok çirkin görünüyor.
  5. T

Sizce bu zararlı mı?

Mesela ben 2. veya 3. viteste bazende 1. viteste son devirlere kadar getirip bırakıyorum gazı debriyaja basmadan bi arkadaşım var serviste çalışıyor o zararlı yapma v.s diyor sizce bu zararlı mı? Biraz kendince uydurma yapan bi arkadaş o yüzden pek inanmadım sözüne :D Yani benim bildiğim gazı...
  6. T

3 tırnaklı buji stop etme sorunu

Arkadaslar motora 3 tırnak buji taktim motor ilk çalıştırmada stop ediyor gazi biraktigim anda gidiyor isinana kadar gaz vermeden olmuyor acaba sorun ne olabilir kullananlar bilenler var mi? Önceki bujisini geri taktım duzeldi.
  7. T

Yakın zamanda egzozdan ceza yiyen var mi?

Arkadaşlar egzozumun değişmesi gerekiyordu orjinalide pahali geldi bende performans egzoz taktim ancak sesi biraz var ama düşük devir kullanmaua çalışıyorum. Yakin zamanda egzozdan ceza yiyenler var mi toplamda ne kadar odediniz veya bilgisi olanlar yazabilir mi?
  8. T

Şasi üzerindeki paslanmalar

Şasi üzerindeki paslanmalara ne yapabilirim? O pası giderip boya yapmayi düşünüyorum ama boya zımpara vs öneri ve adımlar hakkında bilgi verebilir misiniz? Lütfen sadece bilenler cevaplasın.
  9. T

Şase ve bazı metal parçalar üzerindeki paslanmalara ne yapabilirim?

Bazı yerlerde paslanmalar gördüm şimdi ben bunları zımparalayıp üzerine siyah boya yapsam olur mu?
  10. T

Kalkışta gelen tak sesi

Kalkışta gücün aktarılmaya başladığı anda bir kere tak sesi geliyor bu nedir acaba? Kavrama noktasına kadar gaz vermeyip kavrayınca gaz verdiğimde gelmiyor ama ani bi kalkış yapmak istediğimde gazı direk debriyajı bırakmaya başlayınca verdiğimde tak sesi geliyor. Ancak yeni yeni olmaya başladı...
  11. T

Debriyajı bırakınca gelen tak sesi

Özellikle kalkışlarda debriyajı tam bıraktığım anda bi tak sesi geliyor. Zincirden olduğunu düşünmüyorum o tonda bir sesin zincirden gelmesi bence imkansız. Acaba neden olabilir umarım şanzıman değildir :D
  12. T

Düğün yaparken yolu kapatmak

Düğün yaparken neden koskaca bir caddeyi kapatırlar ki? Kapattıkları cadde de öyle küçük değildi yani 2 şerit gidiş 2 şerit geliş ve ben oradan motorla geçemedim. Tabikide şikayet ettim kusura bakmasınlar. Birazda müziğin sesini kapattım :D egzozzz :D :D :D
  13. T

Her gün 60 km git 60 km gel yapıcam

Arkadaşlar muhtemelen 1-2 ay sonra günde 60 git 60 gel şeklinde yol yapıcam iş için mecbur. Çevre yoluna çıkıcam o şartlara göre bi motor tavsiye edebilir misiniz? 3. motor olarak düşünüyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum bütçe 8-12 arası uygun. Scooter düşünüyorum.
  14. T

Katalizör patladı iptal ettik acaba bi sıkıntı olur mu?

Arkadaşlar bu gün yolda giderken motorun bi anda sesi değişti çektim hemen kenara baktık katalizör patlamış. Bloktan çıkan hortum kısmına bir vida pul attık ve tekrar kapattık ses düzeldi. Acaba bunun bi zararı olur mu?
  15. T

İki zamanlı yakit yağ karışım

Arkadaşlar iki zamanli bi makine var simdi buna yakit koyucam kitapcikta 25:1 diyor bu 1 lt benzine 80 gram yag mi demek oluyor simdi daha onceden hic kullanmadim bilmiyorum
  16. T

Açık hava filtresi takmayı düşünüyorum

Açık hava filtresi takmayı düşünüyorum bazıları zararlı diyor aslı nedir?
  17. T

Yeni motor alacağım

Arkadaşlar mt 09 düşünüyorum sizce r6 dan sonra nasıl bi durum karşılar beni bu motorda? Başka marka model önerilerinde de bulunabilirsiniz.
  18. T

susturuculu egsozdan ceza yiyen var mı?

Arkadaşlar egsoz değiştiricem ama susturuculu olan bir egsoz alacağım. Acaba bundan ceza yermiyim?
  19. T

Noluyor ya?

Terse girip sollayan mı dersin 50 yazan yerde 50 ile giderken arkadan hızlı git diye korna çalan mı dersin yoksa önünde ani fren yapanmı dersin. 10 km lik yolda 10 kere kaza tehlikesi geçiriyorum kurala uymayan sürücüler yüzünden.
  20. T

Yanında kedi köpek maması taşıyanlar?

Arkadaşlar ben her zaman yanımda şu 100 gramlık paketlerden taşıyorum. Ama her kedi yemiyor marka vermiyeceğim. Yanında taşıyan veya hayvan besleyen arkadaşlar tavsiye edebileceğiniz bir mama var mı? Ama küçük paketleri olan bir mama olursa daha iyi olur.

Yeni mesajlar