İlk kazamizi yaptik

Bu gun cadde uzerinden giderken ara yoldan önüme bir araba cikti. Korna caldim nafile ve yeteri kadar duramayip arabaya yandan çarptım. Şükür bende bir şey yok sadece dizimde ufak çizikler oldu motora da şans eseri hicbir şey olmadi. Ama araba biraz dağıldı.
Karsi araçtan 3 kisi indi dedim kesin kavga çıktı. Onlara teşekkür ediyorum buradan da cidden çok efendi insanlardi. Arabadan inince direk yanıma geldiler kardesim birseyin varma vs diyerek.
İyi insanlarin olduğunu görmek gerçekten cok guzel.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

geçmiş olsun,
korna çalmak yerine frene bassaydın durum değişir miydi ?

Bende aynısını diyecektim, herkes akraksiyon peşinde.. Korna çalmaya vakit bulduysan, doğrufrenle durabilirdin..

Bu dediğinize katılmıyorum. Benzer bir kazayı ben de yaşadığım için o an frenleme ile beraber belki bir ümit farkeder de daha fazla bana doğru gelmez ümidiyle kornaya da basmanın çok normal olduğunu biliyorum.

Super Moderator
geçmiş olsun
daha dikkatli olman gerektiğini gerekirse daha yavaş gitmen gerektiğini öğrenmiş olmanı diliyorum
umarım en büyük kazan bu olur

Geçmiş olsun. Size birşey olmaması sevindirici.

Fren ile birlikte kornaya basılması da gayet normaldir. Ben arkamdan gelen adam uyansın da yandan çarpmasın diye aynadan görüp bastığım kornayı bilirim. Tabi yine de yandan çarpıp iterek 110 km/h ile eşimle beni düşürüp yerde sürüklemişti. Kasıtlı çarpma...

Size insan denk gelmiş, belli ki istemsiz yapılmış bir kazaymış. Tekrardan geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Size birşey olmaması sevindirici.

Fren ile birlikte kornaya basılması da gayet normaldir. Ben arkamdan gelen adam uyansın da yandan çarpmasın diye aynadan görüp bastığım kornayı bilirim. Tabi yine de yandan çarpıp iterek 110 km/h ile eşimle beni düşürüp yerde sürüklemişti. Kasıtlı çarpma...

Size insan denk gelmiş, belli ki istemsiz yapılmış bir kazaymış. Tekrardan geçmiş olsun.

Teşekkür ederim.

Bu arada bu gün farkettim gidonu bırakınca motor kendini hafif solo yatırıyor kol mu yamuldu acaba? Görünürde hiçbir şey yok.
Önden de baktım gidon teker kafalık aynı yöne bakıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar