Yeni motor alacağım

Arkadaşlar mt 09 düşünüyorum sizce r6 dan sonra nasıl bi durum karşılar beni bu motorda?
Başka marka model önerilerinde de bulunabilirsiniz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
R6 dan sonra düşük yakıt tüketimi, rahat oturuş pozisyonu,modeline göre abs tcs,Ölüyü dirilten standart diriyi öldüren A modu, bi miktar rüzgar, 223de kesici (r6 nın 260da verdiği hazzı verir), bol bol istemsiz teker bekler.

Son düzenleme:
Ah ah Dominar'dan ne kadar da uzak şeyler bunlar :salut:

Iki dominar motor blogunu yan yana bağlasan bile mt9 a ulaşamaz..

Ulan ne yorum yazdım bre..

Konuya dönersek;

R6´da 180-200+ larda vizore kapanip ip gibi uzarken,mt9 da tokat manyağı olursun..

Ama yinede almani öneririm.ilave olarak kaskin ne marka/model bilmiyorum ama..butceye iyi bir kask eklemen gerekecek.

Son düzenleme:
Iki dominar motor blogunu yan yana bağlasan bile mt9 a ulaşamaz..

Ulan ne yorum yazdım bre..

Konuya dönersek;

R6´da 180-200+ larda vizore kapanip ip gibi uzarken,mt9 da tokat manyağı olursun..

Ama yinede almani öneririm.ilave olarak kaskin ne marka/model bilmiyorum ama..butceye iyi bir kask eklemen gerekecek.

MT-09'un rüzgarının vurduğu yerde gül biter :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
En az dokuz gül açar..

7 veren değilde 9 basan diyorsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Yahu zar zor gazımı dindiriyorum. Açmayın şöyle MT-07/09 konuları. Etmeyin, eylemeyin. Hele Night-Flo alacağız hiç demeyin. MT olsun taştan olsun die MT-25'lere bile sulanıyorum :pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
7 veren değilde 9 basan diyorsun :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:38 ----------

Yahu zar zor gazımı dindiriyorum. Açmayın şöyle MT-07/09 konuları. Etmeyin, eylemeyin. Hele Night-Flo alacağız hiç demeyin. MT olsun taştan olsun die MT-25'lere bile sulanıyorum :pr:

Mt07 alma, çöp o tank slapper oluyo viraja girmiyo ben her binişimde depo tokatlıyorum virajda sola yatırıyorum 😁

Ohooo o zaman walla motor kalmadı. Eski aşklarım Ducati Monster ile CBR600F'e döneyim ben. Ulan motordan da anlasam affetmem walla -.-

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar