Yakın zamanda egzozdan ceza yiyen var mi?

Arkadaşlar egzozumun değişmesi gerekiyordu orjinalide pahali geldi bende performans egzoz taktim ancak sesi biraz var ama düşük devir kullanmaua çalışıyorum.
Yakin zamanda egzozdan ceza yiyenler var mi toplamda ne kadar odediniz veya bilgisi olanlar yazabilir mi?

Kusura bakmayın ama beni gece uyandıran bu egzostlarla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Kullanırken kesin keyiflidir. Ama sizin dışınızda birinin egzost sesini duyunca aynı keyfi alır mısınız bilmem.

Kusura bakmayın ama beni gece uyandıran bu egzostlarla ilgili hiç iyi şeyler düşünmüyorum. Kullanırken kesin keyiflidir. Ama sizin dışınızda birinin egzost sesini duyunca aynı keyfi alır mısınız bilmem.

Ben ses icin taktirmadim maddi açıdan sıkıştığım su zamanlarda uygun oldugu icin taktim. Sesini azaltmak icin yapabileceğim herseyi yaptim ama orjinale gore yine fazla cikiyor sesi. Sehir icinde özellikle aksam saatlerinde oldukca dusuk devie kullaniyorum zaten amacim ses olsaydi yuksek devir kullanirdim 2 bin devir 4-5. Vites kullaniyorum motoru daha ne yapabilirim ben aciklar misiniz?

Kulaktan dinleyerek kafaan ceza yazılamaz diye biliyorum. Egzosdan çıkan sesin ölçülmesi gerekir ceza yazılabilmesi için. Aksi halde cezaya itiraz edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar