Arama sonuçlarınız

1. Burak Kara

Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

tr de mt09 sp rs765 ten 186.000 TL fazlaymıs. bu para korlasa odeyecekleri tuzlu servis bakımlarını belli bir sure karşılar :)
  2. Burak Kara

işte kalbiyle karar veren amator bir genc arkadas... halbuki beyninle karar versen hornet i alır, kalan parayla arai kask ve dainese deri ceket alırdın. şimdi triumph un ustunde ls2 kask ve prosev montunla sana basarılarr!!! yazıkk ya not : ayrıca, korlas ın eline dustun hapı yuttun..
  3. Burak Kara

neyyyyy olamazzzzz : p ya bu mt09 ve rs puştları cok hafif. spor virajlı kullanımda mutlaka artısı oluyodur. hiç bilmediğim konular, derler ya hep 600 cc lik ss in kıvraklığı falan diye onunn gibi bişey olsa gerek. şimdi; 10.100 pound hornet sp 11.850 pound mt 09 sp 11 990 pound rs765...
  4. Burak Kara

para olsaydı da su motorroad a uye olup, sonucu gorebilseydik.. yokk para, yani buraya verecek param yok. yutube premimum bile almıyorum. kesin skorda hornet hepsini tokat manyağı yapmıştır ;)
  5. Burak Kara

kurtar kendini yol yakınken. benim de son mesajlar. @Erhan a özel mesaj attım gerekeni yapacak. yavrum erhan yaa, hadi online ol da bitsin bu sacmalık :)
  6. Burak Kara

Cyan bak, bugunun haberi, unlu motorroad un çıplak karşılaştırması, https://www.motorradonline.de/naked-bike/honda-cb-1000-hornet-sp-street-triple-und-mt-09-vierzylinder-naked-bike-gegen-dreizylinder/ dikkat ettiysen motorların fiyatları birbirine yakın. Buraya hornet 750 koyup "hornettte...
  7. Burak Kara

Aprilia RS660 alınır mı

seni biraz agresif gordum hayırdır insallah. "bir bayinin bu fiyatı vermesinden ötürü böyle yola çıkıyorsak çarpıtmadan başka birşey değil." bunu sen yazdın mı yazmadın mı ? Yazdın. Ben de, gidip google dan bunların 12K mil bakımının ortalama maliyetine baktım.Bulabildiklerimi yazdım. Sorun...
  8. Burak Kara

Aprilia RS660 alınır mı

motosever iyi misin sen ? Kafana bişey düşmedi di mi dostum ? sana 2 adet aprilia forumdan 12.000 bin maliyeti buldum, bir de Dappers ın kendi yaşadığı maliyet var. Ve sen diyorsun ki konuyu carpıtmaya gerek yok falan ? evet ben bu içeriklere ulaşmadım, neden boyle yuksek fiyatlar cıkıyor...
  9. Burak Kara

Aprilia RS660 alınır mı

ApriliaForum https://www.apriliaforum.com › ... ·Bu sayfanın çevirisini yap 20 Kas 2019 — Yeah $800-$900 is pretty much the average price for the 12k service. Welcome to having an exotic motorcycle. Seals and gaskets are replaced as adamlar şaka maka aprilia 660 serisini exotic olarak...
  10. Burak Kara

Aprilia RS660 alınır mı

Thread: Help, is this for real? 12000 mil service cost ApriliaForum https://www.apriliaforum.com › ... ·Bu sayfanın çevirisini yap 22 Mar 2019 — I'm coming up on my 12,000 mile service soon and the dealership where I bought my Tuono (which is Aprilia Brooklyn) has quoted my about $1880...
  11. Burak Kara

eee şirket sahibi bir kişi olarak r 12 g/s hayırlı olsun deriz. sen de act den öğren gider gostermeyi, biz zavallılar oderiz sizin yerinize :(
  12. Burak Kara

yazık yazık... sen yeminle al şu guzzi yi de tam olsunn. Sen çooook "motor ışığı yanıyor sönüyor" diye mesaj atacaksın.. allah bunları yazıyor deftere,fsfafass bir de demez mi ben nerde bokladım japon ahahhaa. Eski mesajlarını da tek tek inceleyecem sen durrrrrrr..:d
  13. Burak Kara

ilk off road deneyimim/faciam

ymin ederim super cevap. bizim kamyoncu iyidir hoştur da bazen boyle sacmalıyor arada sfasfafg ayrica, kıcı kırık bir stabileze yola girecez..madagaskar a mı gidiyoruz kamyoncu dayı naptın dfsfasf
  14. Burak Kara

haa evet gozumden kaçmış oyleyse.. 2015 yılında bende sıfır XRX almıştım. amatör gibi tek başıma canakkele-cırpılar koyunden kazdağına cıkıp sarıkızdan sahile indim. 1500 metrede işlemeyen yollara girdim, orda senın gibi stop etttrim motoru devirdim. odum bokuma karıştı cunku sisli bir ortam...
  15. Burak Kara

oyle demek istiyorum tabi ama ben zaten boyle yazdım yaaaa. Yazmadım mı ?
  16. Burak Kara

gazlayen adem, valla bu yolda bişey yok.. nasıl iki defa dustun anlamadım :d yani benziciye laf soyleme.. sana temel/orta/ileri offroad eğitimi yazıuyorumm.Bunları ihmal etme.
  17. Burak Kara

helal olsun ceyhun sevdim seni :d 1754298405 konumuz, "japonların dandik komponent kullanıyor" !!! ,olması senin deyiminle "CİMRİ" diye nitelendirilmesi. Ama goruluyor ki aynı fiyat sıkalasında avrupalı rakipleri de oo cok sevdiğiniz komponentleri kullanamıyor. japon vites yukselttiğinde...
  18. Burak Kara

Aprilia RS660 alınır mı

neeeeeeee vay anam vay... yav bu konuyu öğrendiğim iyi oldu..Hocam trollemyon di mi ? ona göre bak eyyyyyyy avvrupacılarrrrrrrrr, bunlar nasıl fiyatlar lan ? Hala utanmadan motorlarınızı ovuyorsunuz dfsdgsg Not: ama sttir edin aslan besliyosunuz sonuncta ahahahdhhs
  19. Burak Kara

işte buuuuu yaa..itiraf geldiiii :D ah cyan ahh biz nelerini gorduk bu forumda. bak sana iki link veriyorum. 2016 yılı subat ayına ait yamaha ve honda motosiklet fiyatları https://www.motosiklet.net/forum/konu/honda-2016-fiyat-listesi.159504/...
  20. Burak Kara

anlaşamayacağımız kesin zaten. sanki ben herkes için tek bir doğru varmış gibi konusmusum gibi davranmana gerek yok. ben oyle bişey soylemedim. sana göre hornet alınmaz , komponentleri kotu vs, yuzde 50 fazlasına 765 r alınır(turkiye için konusmuyorum diye tekrar hatırlatayım) ok lan...

Yeni mesajlar