Aprilia RS660 alınır mı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim dediğim olay başında yazıyor, neden değişmesi gerekiyor? Bir dayanak olmadığı halde bana fiyatları söylüyorsunuz. Ben işçiliğin fiyatında değilim neden bu kilometrede belirtildiğinin peşindeyim.

12.000 mildeki servislerin iş emrini ve nelerin değiştiğini bulduğunuzda o zaman konuşalım.

Lütfen saçma sapan yerlere konuyu çekmeyin.

Tekrar söylüyorum 30.000 kilometrede ses, sıkıntı ve periyotta yoksa neden değişiyor servisler?

seni biraz agresif gordum hayırdır insallah.

"bir bayinin bu fiyatı vermesinden ötürü böyle yola çıkıyorsak çarpıtmadan başka birşey değil."

bunu sen yazdın mı yazmadın mı ? Yazdın.

Ben de, gidip google dan bunların 12K mil bakımının ortalama maliyetine baktım.Bulabildiklerimi yazdım.
Sorun ne şimdi asabi cocuk ?

"Konuyu çarpıtmaaaa", "ben oyle demedim, servis kağıdını gosterin" falan...
Ben sana eksantrik konusu için cevap yazmadım."bir bayinin bu fiyatı vermesinden ötürü böyle yola çıkıyorsak çarpıtmadan başka birşey değil."

demen üzerine fiyatları paylaştım.

Anladın mı şimdi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@motoseverr, ses çıkarmadığın için anladın kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Anlamlı bir soru

Sormak istediğin bir şey varsa yaz bildiğim bir şey ise seve seve yanıtlayayım. 2021'de RS660 aldım, 20bin km kullandım. Çokça başka eşin dostun RS'iyle de haşır neşir oldum, aynı bloğun yandan çarklısı Tuareg'le de 23bin km'deyim devam ediyorum.
bunun ile alakalı açtığın konu başlığı var mı bilmediğimden soruyorum var ise paylaşabilir misin? benim de merak ettiğim markalar arasında. seve seve okurum

bunun ile alakalı açtığın konu başlığı var mı bilmediğimden soruyorum var ise paylaşabilir misin? benim de merak ettiğim markalar arasında. seve seve okurum

Forumda RS660 ilk çıktığında ya da çıkmadan önce açılmış bir konu vardı.

Bayağı da zaman geçti o yüzden orada bir şey konuşuldu mu vs hatırlamıyorum. Genel olarak anlat dense biraz meraklısı da olduğum için üç saat konuşurum. Zaten video çektim 45dk'da zor kestim :D Ama sormak istenen bişey olursa seve seve yanıtlarım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence tam itlik, kopukluk, haytalık, köyde dede ezmelik, şehirde çocuk ezmelik motor

Konuyla ilgili bilgim de tecrübemde altımdaki motordan dolayı var ihtiyar, konu sahibine sadece aldığın motorun kilometresine ve olduğun şehire göre servis ağına iyi bak dedim her 25k 30k da bir eksantrik zincir gergi DEĞİŞİYOR 660 blokta ve fiyatı da cep yakan bir fiyat benim gibi 20k kmdeki motoru alıpta 10k km sonra faturayla karşılaşmasın diye yardımcı olmaya çalışıyorum hemde yetkili servis bilgisi 0 Ankara'da onu da göz önünde bulundurmak lazım :) iyi forumlar rsv4 söz sahibi abim anlat sen.
Aprilia da desmo var diye girdin, simdi otomatik gergi zinciri belli km'de degisir diye cok emin sekilde iddia ediyorsun ama emin oldugun iddia da net km soyleyemiyorsun, 25k-30k vs.

altinda ki motor ne bilmiyorum ama belli ki sahip oldugunu sandigin bilgiye sahip degilsin, olmayan bilgiyle bos yapmanin ve yanlis yonlendirmenin anlami yok.

Desmo dedigin sey Ducati'de vardir, Aprilia ile hic bir alakasi yoktur!
Gergi zinciri icinde ille belli bir km de degisme zorunlulugu yok, belli bir km'de degisme zorunlulugu olsa zaten servis manuelinde yazar mantik olarak degil mi? ama gerci sen mali yapan adamlardan daha bilgili bir kardese benziyorsun, neyse.

Agir bakimda kontrolu yapilabilir, ya da sesli calismaya baslarsa vs tedbir olarak degistirilir sorun acma ihtimaline karsi, o kadar. He senin bindigin motor da degismesi gerekmistir; senden once ki sahibi hor kullanmistir, ya da fabrikasyon bir durum olmustur ya da bizim bilgisiz servislerimiz ya da kotu niyetli servislerimiz seno yolmaya kalkmistir, bilemem ama onun da bahsettigin tarzda bir mecburiyetle alakasi yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar