Aprilia RS660 alınır mı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim dediğim olay başında yazıyor, neden değişmesi gerekiyor? Bir dayanak olmadığı halde bana fiyatları söylüyorsunuz. Ben işçiliğin fiyatında değilim neden bu kilometrede belirtildiğinin peşindeyim.

12.000 mildeki servislerin iş emrini ve nelerin değiştiğini bulduğunuzda o zaman konuşalım.

Lütfen saçma sapan yerlere konuyu çekmeyin.

Tekrar söylüyorum 30.000 kilometrede ses, sıkıntı ve periyotta yoksa neden değişiyor servisler?

seni biraz agresif gordum hayırdır insallah.

"bir bayinin bu fiyatı vermesinden ötürü böyle yola çıkıyorsak çarpıtmadan başka birşey değil."

bunu sen yazdın mı yazmadın mı ? Yazdın.

Ben de, gidip google dan bunların 12K mil bakımının ortalama maliyetine baktım.Bulabildiklerimi yazdım.
Sorun ne şimdi asabi cocuk ?

"Konuyu çarpıtmaaaa", "ben oyle demedim, servis kağıdını gosterin" falan...
Ben sana eksantrik konusu için cevap yazmadım."bir bayinin bu fiyatı vermesinden ötürü böyle yola çıkıyorsak çarpıtmadan başka birşey değil."

demen üzerine fiyatları paylaştım.

Anladın mı şimdi ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@motoseverr, ses çıkarmadığın için anladın kabul ediyorum.

Son düzenleme:
Anlamlı bir soru

Sormak istediğin bir şey varsa yaz bildiğim bir şey ise seve seve yanıtlayayım. 2021'de RS660 aldım, 20bin km kullandım. Çokça başka eşin dostun RS'iyle de haşır neşir oldum, aynı bloğun yandan çarklısı Tuareg'le de 23bin km'deyim devam ediyorum.
bunun ile alakalı açtığın konu başlığı var mı bilmediğimden soruyorum var ise paylaşabilir misin? benim de merak ettiğim markalar arasında. seve seve okurum

bunun ile alakalı açtığın konu başlığı var mı bilmediğimden soruyorum var ise paylaşabilir misin? benim de merak ettiğim markalar arasında. seve seve okurum

Forumda RS660 ilk çıktığında ya da çıkmadan önce açılmış bir konu vardı.

Bayağı da zaman geçti o yüzden orada bir şey konuşuldu mu vs hatırlamıyorum. Genel olarak anlat dense biraz meraklısı da olduğum için üç saat konuşurum. Zaten video çektim 45dk'da zor kestim :D Ama sormak istenen bişey olursa seve seve yanıtlarım.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Bence tam itlik, kopukluk, haytalık, köyde dede ezmelik, şehirde çocuk ezmelik motor

Konuyla ilgili bilgim de tecrübemde altımdaki motordan dolayı var ihtiyar, konu sahibine sadece aldığın motorun kilometresine ve olduğun şehire göre servis ağına iyi bak dedim her 25k 30k da bir eksantrik zincir gergi DEĞİŞİYOR 660 blokta ve fiyatı da cep yakan bir fiyat benim gibi 20k kmdeki motoru alıpta 10k km sonra faturayla karşılaşmasın diye yardımcı olmaya çalışıyorum hemde yetkili servis bilgisi 0 Ankara'da onu da göz önünde bulundurmak lazım :) iyi forumlar rsv4 söz sahibi abim anlat sen.
Aprilia da desmo var diye girdin, simdi otomatik gergi zinciri belli km'de degisir diye cok emin sekilde iddia ediyorsun ama emin oldugun iddia da net km soyleyemiyorsun, 25k-30k vs.

altinda ki motor ne bilmiyorum ama belli ki sahip oldugunu sandigin bilgiye sahip degilsin, olmayan bilgiyle bos yapmanin ve yanlis yonlendirmenin anlami yok.

Desmo dedigin sey Ducati'de vardir, Aprilia ile hic bir alakasi yoktur!
Gergi zinciri icinde ille belli bir km de degisme zorunlulugu yok, belli bir km'de degisme zorunlulugu olsa zaten servis manuelinde yazar mantik olarak degil mi? ama gerci sen mali yapan adamlardan daha bilgili bir kardese benziyorsun, neyse.

Agir bakimda kontrolu yapilabilir, ya da sesli calismaya baslarsa vs tedbir olarak degistirilir sorun acma ihtimaline karsi, o kadar. He senin bindigin motor da degismesi gerekmistir; senden once ki sahibi hor kullanmistir, ya da fabrikasyon bir durum olmustur ya da bizim bilgisiz servislerimiz ya da kotu niyetli servislerimiz seno yolmaya kalkmistir, bilemem ama onun da bahsettigin tarzda bir mecburiyetle alakasi yok

Ya arkadaş bilgi edinmek istediğim bi konuyla ilgili arama yapıyorum çok yanıtı olan bi thread görünce seviniyorum her seferinde 5 sayfanın 3'ünde iki dangalak kavga ediyor büyüyün.

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Ya arkadaş bilgi edinmek istediğim bi konuyla ilgili arama yapıyorum çok yanıtı olan bi thread görünce seviniyorum her seferinde 5 sayfanın 3'ünde iki dangalak kavga ediyor büyüyün.
Bulmak istediğiniz bilgi neydi, onu sorsanız mesela? Şu yukarıdaki cümlenin ne size ne bize faydası olmadı, olsa olsa ancak size "birilerine dangalak demenin sığ tatminini" vermiştir (Memleketin ortalama IQ'su 89, sıra dışı bir durum yok ki burada?), biz de konu linkini açıp vakit kaybettik. ;)

Bulmak istediğiniz bilgi neydi, onu sorsanız mesela? Şu yukarıdaki cümlenin ne size ne bize faydası olmadı, olsa olsa ancak size "birilerine dangalak demenin sığ tatminini" vermiştir (Memleketin ortalama IQ'su 89, sıra dışı bir durum yok ki burada?), biz de konu linkini açıp vakit kaybettik.
Haklısınız kusura bakmayın, aynı şeyi defaatle yaşayınca anlık bir öfkeyle gereğinden fazla sitem ettim ama itiraf edin biraz can sıkıcı bir durum. :rolleyes:

Verdiğin tepki doğru da, eksik. Cyan'ın bahsettiği de bu.
Sen yine söv, ama sonra de ki ben şu bilgiye ihtiyaç duyuyorum, o zaman bir anlamı olsun.

Sen şimdi çok ucuza bir Tuono 660 bulmuşsun, başına iş alıp almadığını merak ediyorsun özetle. Spesifik merak ettiğin bişey yok gibi. =)

Valla piyasası zaten düşük tamam, ama sen ne kadar düşüğe buldun? bence burada küçük bir ipucu var.
Ayrıca 5 yıldır üçüncü Aprilia'sını kullanan yüzlerce insanla öyle böyle orda burda muhattap olmuş birisi olarak ben DT bayi çalışanından motor almam. :)

Yineliyorum kimin motoru nedir ne değildir hiç bilmiyorum, günahını aldığımız birisi varsa affola, ama bilmeden yapabileceğim yorum da bu.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
Verdiğin tepki doğru da, eksik. Cyan'ın bahsettiği de bu.
Sen yine söv, ama sonra de ki ben şu bilgiye ihtiyaç duyuyorum, o zaman bir anlamı olsun.

Sen şimdi çok ucuza bir Tuono 660 bulmuşsun, başına iş alıp almadığını merak ediyorsun özetle. Spesifik merak ettiğin bişey yok gibi. =)

Valla piyasası zaten düşük tamam, ama sen ne kadar düşüğe buldun? bence burada küçük bir ipucu var.
Ayrıca 5 yıldır üçüncü Aprilia'sını kullanan yüzlerce insanla öyle böyle orda burda muhattap olmuş birisi olarak ben DT bayi çalışanından motor almam. :)

Yineliyorum kimin motoru nedir ne değildir hiç bilmiyorum, günahını aldığımız birisi varsa affola, ama bilmeden yapabileceğim yorum da bu.
dt çalışanını bilmeyen insanlar doktordan memurdan gibi anlıyorlar heralde 🤣 ondan öte ben 20bin küsür kmde bi aprilia almazdım ya da önceki sahibinin işi bildiğine motoruna iyi baktığına gerçekten kanıtlaması gerekli ki bu aleti kullananlar ya hiçbir şeyden haberi olmuyor ya da ciddi zorluyorlar sınıfının en performanslı makineleri ilgi isteyen aletler yağını eksit etmeye dikkatsizliğe gelmezler

dt çalışanını bilmeyen insanlar doktordan memurdan gibi anlıyorlar heralde 🤣 ondan öte ben 20bin küsür kmde bi aprilia almazdım ya da önceki sahibinin işi bildiğine motoruna iyi baktığına gerçekten kanıtlaması gerekli ki bu aleti kullananlar ya hiçbir şeyden haberi olmuyor ya da ciddi zorluyorlar sınıfının en performanslı makineleri ilgi isteyen aletler yağını eksit etmeye dikkatsizliğe gelmezler

valla ikinci el alacak olursam ben de acayip ince eleyip sıkı dokurum. neler neler duyuyorum insan hayret ediyor ya..
geçenlerde izmir yolunda bir rs660 kırıldı diye haber geldi. adam motoruna kaç km'dir 10W-40 yağ koyuyormuş. öyle ne koyarsak yer kafası olmuyor işte bu makinalara.

Buyur Yamaha dün Moto3 blok tedarik anlaşması yaptı. R7 verecekler Moto3'e, adamlar MotoGP serisine motor veriyorlar ve 95hp yapmışlar bloğu. Aprilia bu sene 105hp'ye çıkardı RS660 bloğunu. Gökten zembille inmiyor bu beygirler. 100hpymiş iki silindirmiş haketmiyor bu kadar özeni diyene bişey diyemem, ama bu bloklar böyle. Ready to Race.

Yoksa 20bin km'de alınır mı? Alınır. 90-100bin km civarında rebuild istiyor canı alınarak kullanılan RS660'lar.
Sahi benim motoru kim aldı, ne durumda falan hiç haberim yok yaw, merak ettim şimdi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar