Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

Motosikleti
1190 ADV
Ya sodurlu zeki de değilsin, boşver koçum, git kumda oyna...

Yazık lan acıdım şimdi... Merak etme herkes ölecek, birileri senin ölmeni istedi diye hemen ağlama.
Bu işler senin sandığın gibi olsaydı Dünya'da canlı kalmazdı.

Ama yine de dua bu tutar mı tutar. Bende amin dedim zaten. Sen yinede bir tık dikkatli ol. :)

Cyan bak, bugunun haberi,

unlu motorroad un çıplak karşılaştırması,

dikkat ettiysen motorların fiyatları birbirine yakın.
Buraya hornet 750 koyup "hornettte y.rrak gibi motor" dememişler. Belki koysalar hakketen diğerlerinin yanında boktan kalırdı.ama koymamışlar, neden ? Nedeni cok belli.

Yine dikkat,,hornet 1000 i nereye koymuşlar ?

S1000R / KTM Duke 1390R / Panigale V4S / Triump 1200RS ile değil, , mt09sp ve street triple ın arasına koymuslar.
Neden ? Cunku yukardakiler kadar ne gucu var ne de onlar kadar özel ve pahalı.

Peki Horner 1000SP den maliyet arttıran, titanyum subablar ve dokum pistonların cıkarılması bu motoru kötü yapar mı ? Honda yı cimri yapar mı ?
Hayır yapmaz. Çünkü adam sana bu motoru sadece 10.000 euro ya veriyor.

Bence bu sefer aşırı guzel özetledim ha ? ne dersin ?
Hepsi çok iyi makine de Hornet 1000SP ile 765RS arasında kaldım... Muhtemelen sarı renk bi 765RS tercih ederdim öyle bir imkanım olsaydı, 1000€ falan daha pahalı olmasına rağmen.

Niye lan acaba bi düşündüm de? Triumph daha egzotik hissettirdiği için muhtemelen, bide görünüş önemli ya Triumph çirkin bi şey ama renkleri çok iyi.

Edit: Hornet'in de siyah bronz kombosu güzel bu arada ama tasarım olarak çok basit duruyo yaw... Zaten bu yüzden yuvarlak farlı motor seviyorum, trafikte falan yok hiç, farklılık katıyor.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Bu işler senin sandığın gibi olsaydı Dünya'da canlı kalmazdı.

Ama yine de dua bu tutar mı tutar. Bende amin dedim zaten. Sen yinede bir tık dikkatli ol. :)
"Akıllı insanın zekâsı, ah almaktan ne kadar çekindiğiyle belli olur"...

Zeki değilsin diyorum, inanmıyorsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hepsi çok iyi makine de Hornet 1000SP ile 765RS arasında kaldım... Muhtemelen sarı renk bi 765RS tercih ederdim öyle bir imkanım olsaydı, 1000€ falan daha pahalı olmasına rağmen. Niye lan acaba bi düşündüm de? Triumph daha egzotik geldiği için muhtemelen, bide görünüş önemli ya Triumph çirkin bi şey ama renkleri çok iyi.

para olsaydı da su motorroad a uye olup, sonucu gorebilseydik.. yokk para, yani buraya verecek param yok. yutube premimum bile almıyorum.

kesin skorda hornet hepsini tokat manyağı yapmıştır ;)

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
gecen sene street triple Rs aldim, kardesime de gsx 8 s aldik. STRS MT 9 ile neredeyse ayni fiyatti. gecen ay STRS 765 763000 lira iken mt 9 1 milyonun uzerine cikti. STRS bana gore FP oldu ulkede, saka gibi. Suan 900 e geldi, anladilar sanirim :) bu ulke artik beni sasirtmiyor. Tek sinir oldugum konu bu motor sevdasina bir hevesle baslayan gencecik kardeslerimin 3-4 cakal tarafindan (sirf para aliolar diye) kandirilmasi. Bence bu topluluk bilincli sponsorsuz bir kanal kurmali, bu kanal bizler tarafindan desteklenip piyasadaki hirsiza hirsiz diyecek kisiler tarafindan yurutulmeli, denetlenmeli. Belkide bunu bir gorev bilmeliyiz. Aksi takdirde cok genc arkadas hayallerinden olacak, parasindan olacak.

para olsaydı da su motorroad a uye olup, sonucu gorebilseydik.. yokk para, yani buraya verecek param yok. yutube premimum bile almıyorum.

kesin skorda hornet hepsini tokat manyağı yapmıştır ;)
Öyleyse de 4 silindir + 200ccnin avantajıdır. Şimdi önceki mesajları okumadım da :)D) Honda F/P duruyor evet. Ama param olsa Triumph alırım :)

Edit: Motorrad makalesinin son paragrafını paylaşıyorum aşağıya. Almanca'dan otomatik çevirdim direkt, doğru çevirmiştir umarım.

Cheaper equally better?​

The fact that new or newly launched motorcycles of established brands have usually become better in the past, but almost always more expensive, have sadly got used to. With the new CB 1000 Hornet SP, Honda reminds us that things can do otherwise – a low price does not necessarily have to go hand in hand with large deficits.
So do Yamaha and Triumph really have a problem at this point and fall victim to the unbeatable offer of a cruelly cheap newcomer? The points rating and measured values speak a clear language: no. The Honda CB 1000 Hornet SP cannot corner the modern, elegantly made and cut three-cylinder engines with full equipment on the country road. Nevertheless, it enriches the segment as an interesting and refreshingly purist alternative.

Son düzenleme:
Motosikleti
1190 ADV
"Akıllı insanın zekâsı, ah almaktan ne kadar çekindiğiyle belli olur"...

Zeki değilsin diyorum, inanmıyorsun
Boşver şimdi sen saçma sapan özsüz sözleri, ciddi bir durum var burada.

Kefen paranı falan ayır, 2 büyük paket de pamuk al. Anca yeter sana. Yavaştan hazırlıklara başla....

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Boşver şimdi sen saçma sapan özsüz sözleri, ciddi bir durum var burada.

Kefen paranı falan ayır, 2 büyük paket de pamuk al. Anca yeter sana. Yavaştan hazırlıklara başla....
Ya sodurlu gerçekten zaman harcanacak adam değilsin. Bomboş laflar, ergen ergen hareketler. Ben seni gerçekten iyi tokatlamışım demek yahu...:)

Hadi git kumda oyna...

Öyleyse de 4 silindir + 200ccnin avantajıdır. Şimdi önceki mesajları okumadım da :)D) Honda F/P duruyor evet. Ama param olsa Triumph alırım :)

Edit: Motorrad makalesinin son paragrafını paylaşıyorum aşağıya. Almanca'dan otomatik çevirdim direkt, doğru çevirmiştir umarım.

Cheaper equally better?​

The fact that new or newly launched motorcycles of established brands have usually become better in the past, but almost always more expensive, have sadly got used to. With the new CB 1000 Hornet SP, Honda reminds us that things can do otherwise – a low price does not necessarily have to go hand in hand with large deficits.
So do Yamaha and Triumph really have a problem at this point and fall victim to the unbeatable offer of a cruelly cheap newcomer? The points rating and measured values speak a clear language: no. The Honda CB 1000 Hornet SP cannot corner the modern, elegantly made and cut three-cylinder engines with full equipment on the country road. Nevertheless, it enriches the segment as an interesting and refreshingly purist alternative.
Merak edenler için, makalenin puanlamalarını da paylaşıyorum:

3guos8o.png

k403c3k.png
s2ap4bd.png

Conclusion​

1. Yamaha MT-09 SP: The CP3 engine has always been a force, now the rest is also true. Okay, the design can be discussed, but there is hardly anything objective to complain about – the MT-09 SP offers the roundest package.
2. Triumph Street Triple 765 RS: A precision tool for friends of ideal line. Thanks to razor-sharp handling, speedy, smooth engine and strong brakes, the streety becomes the first choice for sports riders and experts.
3. Honda CB 1000 Hornet SP: With the Hornet, Honda delivers a fairly calculated powerhouse with a great suspension and a core old-school engine. Even if it is not enough for a point victory, their unmissable character deserves a recommendation.

Merak edenler için, makalenin puanlamalarını da paylaşıyorum:

3guos8o.png

k403c3k.png
s2ap4bd.png

Conclusion​

1. Yamaha MT-09 SP: The CP3 engine has always been a force, now the rest is also true. Okay, the design can be discussed, but there is hardly anything objective to complain about – the MT-09 SP offers the roundest package.
2. Triumph Street Triple 765 RS: A precision tool for friends of ideal line. Thanks to razor-sharp handling, speedy, smooth engine and strong brakes, the streety becomes the first choice for sports riders and experts.
3. Honda CB 1000 Hornet SP: With the Hornet, Honda delivers a fairly calculated powerhouse with a great suspension and a core old-school engine. Even if it is not enough for a point victory, their unmissable character deserves a recommendation.

neyyyyy olamazzzzz : p

ya bu mt09 ve rs puştları cok hafif. spor virajlı kullanımda mutlaka artısı oluyodur.

hiç bilmediğim konular, derler ya hep 600 cc lik ss in kıvraklığı falan diye onunn gibi bişey olsa gerek.

şimdi;

10.100 pound hornet sp
11.850 pound mt 09 sp
11 990 pound rs765

hangisi ?

bakk iyi dusun yarım akıllı,..guvenilirlik onemli..patlayıp catlama potansiyeli olanlar olabilirr.
fiyatlara da son bir defa bak.

silindir sayısına da dikkkat !!!

evet , hangisi ?

not: servis ucreti kol gibi olanları da unutma.

neyyyyy olamazzzzz : p

ya bu mt09 ve rs puştları cok hafif. spor virajlı kullanımda mutlaka artısı oluyodur.

hiç bilmediğim konular, derler ya hep 600 cc lik ss in kıvraklığı falan diye onunn gibi bişey olsa gerek.

şimdi;

10.100 pound hornet sp
11.850 pound mt 09 sp
11 990 pound rs765

hangisi ?

bakk iyi dusun yarım akıllı,..guvenilirlik onemli..patlayıp catlama potansiyeli olanlar olabilirr.
fiyatlara da son bir defa bak.

silindir sayısına da dikkkat !!!

evet , hangisi ?

not: servis ucreti kol gibi olanları da unutma.

:love::love: Valla Triumph ya... Çok çok daha çekici duruyor diğer ikisinden bana göre, tasarım olarak müthiş hakikaten.

2025-street-triple-765rs-cosmic-yellow-v0-1ljsd7o9i70f1.jpeg

:love::love: Valla Triumph ya... Çok çok daha çekici duruyor diğer ikisinden bana göre, tasarım olarak müthiş hakikaten.

2025-street-triple-765rs-cosmic-yellow-v0-1ljsd7o9i70f1.jpeg

işte kalbiyle karar veren amator bir genc arkadas...

halbuki beyninle karar versen hornet i alır, kalan parayla arai kask ve dainese deri ceket alırdın.

şimdi triumph un ustunde ls2 kask ve prosev montunla sana basarılarr!!!

yazıkk ya

not : ayrıca, korlas ın eline dustun hapı yuttun..

Motosikleti
Motorsuz

halbuki beyninle karar versen hornet i alır, kalan parayla arai kask ve dainese deri ceket alırdın.

yazıkk ya

bu ben

yazıkk ya

bu işler biraz böyle ağabey valla napalım.. hafiflik önemli 20 kilo 20 kilodur :D

Motosikleti
K 1600 GTL

yazıkk ya

Gördüğün üzere forumda daha çok bulunman gençleri uyarman gerekiyor sen gidersen ben gidersem gençleri kim uyaracak. Gençler gidip avrupa motosikletler alıp kahruperişan olacaklar.

Gördüğün üzere forumda daha çok bulunman gençleri uyarman gerekiyor sen gidersen ben gidersem gençleri kim uyaracak. Gençler gidip avrupa motosikletler alıp kahrıperişan olacaklar.

tr de mt09 sp rs765 ten 186.000 TL fazlaymıs. bu para korlasa odeyecekleri tuzlu servis bakımlarını belli bir sure karşılar :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar