Bizim forum neden F/P nedir anlayamıyor ?

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Öyleyse de 4 silindir + 200ccnin avantajıdır. Şimdi önceki mesajları okumadım da :)D) Honda F/P duruyor evet. Ama param olsa Triumph alırım :)

Edit: Motorrad makalesinin son paragrafını paylaşıyorum aşağıya. Almanca'dan otomatik çevirdim direkt, doğru çevirmiştir umarım.

Cheaper equally better?​

The fact that new or newly launched motorcycles of established brands have usually become better in the past, but almost always more expensive, have sadly got used to. With the new CB 1000 Hornet SP, Honda reminds us that things can do otherwise – a low price does not necessarily have to go hand in hand with large deficits.
So do Yamaha and Triumph really have a problem at this point and fall victim to the unbeatable offer of a cruelly cheap newcomer? The points rating and measured values speak a clear language: no. The Honda CB 1000 Hornet SP cannot corner the modern, elegantly made and cut three-cylinder engines with full equipment on the country road. Nevertheless, it enriches the segment as an interesting and refreshingly purist alternative.
Gerçekten böyle yazmışlarsa bir daha abone olup tamamını okuyamadığın inceleme yazılarını burada paylaşmamakta fayda olur @Burak Kara :ROFLMAO: 💦

Yukarıdaki mesajın aşağısına başka mesajlar yazılmış bakmadım daha, şimdi onları okumaya devam...
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

tr de mt09 sp rs765 ten 186.000 TL fazlaymıs. bu para korlasa odeyecekleri tuzlu servis bakımlarını belli bir sure karşılar :)
Yani :)

Gerçekten böyle yazmışlarsa bir daha abone olup tamamını okuyamadığın inceleme yazılarını burada paylaşmamakta fayda olur @Burak Kara :ROFLMAO: 💦

Yukarıdaki mesajın aşağısına başka mesajlar yazılmış bakmadım daha, şimdi onları okumaya devam...

Yani :)
Bu arada makalenin açık linkini şöyle paylaşayım. https://archive.is/ClcdK
Görüntülenebiliyordur umarım, üniversitede az paralı makale okumadık böyle :D

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Bizim karaburak yine ban yemiş, ya da kendini isteyerek banlatmış. Ulen ne alem adam yav😄

Sen banlı olduğun zamanlar farklı üyelikler alıyordun, bu bir ara çok sık olmaya başladı. Forumda absürt konu açan her insandan sonra sana özelden dönüş yaptım "Hacım pis gireceğim sensen söyle de bir şey yazmayayım" Sen de bana çoğunlukla "benim, benim" dedin. Her buluşmalarımızda çekilen fotolarda " aman beni göstermeyin, millet benden nefret ediyor" demenden kaynaklı gizliliğine duyduğum saygıdan senin ne resmini verdik ne de isminin ne olduğunu ulu orta söyledik, hala da söylemem. Sana kıl kapan bir çok kişiyle yüz yüze görüşmelerimde, telefon konuşmalarımda, forum yazışmalarımda da senin için "yaa aslında gerçek hayatta çok farklı biri, inanılmaz naif ve saygılı biri, valla öyle forumda göründüğü gibi değil" demedim mi? Bunu sen de biliyorsun.

ama beni engellediğin için sen de benim için artık yabancısın, sıradansın kardeşim.
Böylece Hırbo hakkında gerçekleri en yakın arkadaşından öğrenmiş olduk.

Merak etme çoktan yeni isimle giriş yapmıştır bile. Gün gelir işi bitince o şişelerin efendisini de engeller.

En samimi duygularımla söylüyorum. Ya baştan bunun yaptığı şarlatanlıklara engel olacaktım, ya da sırf seni engelledi diye açıklamayacaktın.

İkisini birden sana yakıştıramadım, ata binmek bir ayıp, inmek iki ayıp misali.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

Merak etme çoktan yeni isimle giriş yapmıştır bile. Gün gelir işi bitince o şişelerin efendisini de engeller.

En samimi duygularımla söylüyorum. Ya baştan bunun yaptığı şarlatanlıklara engel olacaktım, ya da sırf seni engelledi diye açıklamayacaktın.

İsmet Abi bu örnekte ayıp diye bir şey yok, abartılacak bir durum da yok. Meramını bana özelden anlatsaydı durum bu şekilde sonuçlanmazdı.

Ben anlamadım Hırbo kimmiş?

En son üyelik ismi Burak kara.

Eskiler çok iyi tanır. Bir sürü isimle üyelik açar, millete salça olur, alay eder, aşağılar, çeşitli şaklabanlıklar yapar, bunlarla mutlu olur du.

Bazen milleti bir birine düşürür, millet kim, trol kim gerçek şaşırır, küslükler, kırgınlıklar olur du.

Ben bu troll muhabbetine zaten bir türlü anlam veremedim.
Yapan ayrı cins kabullenen ayrı cins.
Neden biri böyle ruh sağlığı bozuk şeyler yapar.
Burası bir forum iyi kötü anlayan anlamayan bir sürü insan var.
Kayıt tarihi önemi yok.
Motoseverr kardeşim bana göre çok kişiden bilgili güzel yere gelecek muhteşem bir forum üyesi.
Ama böyle tipleri savunmak barındırmak aşırı saçma.
Kendi camiana zarar vermek oluyor.
Madem troll biliyorsunuz konularına cevap yazıp sonra iyi insan demeyin.
Herkesin birbirine saygısı var troll savunup bir başkasına ölsün demek saygı duyulacak hareketler değil.
Kaç yaşın da insanlarsınız güzel muhabbetler ama pek yakışı kalmıyor.
Millete gebersin diyebiliyorsanız ortalığı karıştırmaya çalışan insanlara da tepki koymalısınız.
İş kızışınca ifşa etmek pek yararlı değil.
Şuan ki itirafçılar gibi muhabbet olmuş maalesef.
Keyfim yerindeyken sıkıntı yok keyfim kaçtı sen şöylesin.

Sabah sana konunun seninle ilgili olmadığını, kastettiğimin sen olmadığını içeren Whatsapp'tan bir mesaj gönderdim ama bu saate kadar mesajım sana hala iletilemediğine göre demek ki bana engel koydun. Biz seninle evet 2 defa köfte, bir defa da ayvalık tostu yedik ama en az 10 defa da seni gezilerimize davet ettik ya sen uygun değildin ya da gelesin gelmedi. Seni en son 5-6 gün sonra gerçekleştireceğimiz geziye davet ettim, bahçenizle ilgili bir durumdan kaynaklı gelmeyeceğini zaten forumda yazdın. Seni bu kadar davet etmelerimin sebebi manyak güzel sürüyor olman değil, kendimce seni yıllardır arkadaş olarak görüyor olmamdır. Sen banlı olduğun zamanlar farklı üyelikler alıyordun, bu bir ara çok sık olmaya başladı. Forumda absürt konu açan her insandan sonra sana özelden dönüş yaptım "Hacım pis gireceğim sensen söyle de bir şey yazmayayım" Sen de bana çoğunlukla "benim, benim" dedin. Her buluşmalarımızda çekilen fotolarda " aman beni göstermeyin, millet benden nefret ediyor" demenden kaynaklı gizliliğine duyduğum saygıdan senin ne resmini verdik ne de isminin ne olduğunu ulu orta söyledik, hala da söylemem. Sana kıl kapan bir çok kişiyle yüz yüze görüşmelerimde, telefon konuşmalarımda, forum yazışmalarımda da senin için "yaa aslında gerçek hayatta çok farklı biri, inanılmaz naif ve saygılı biri, valla öyle forumda göründüğü gibi değil" demedim mi? Bunu sen de biliyorsun.

Doğruya doğru ben Punctum'u sevmiyorum, ona saygı da duymuyorum, sinsi adamın teki, güvenilmez. Tabi ki motor kazasında gebermesini istiyorum diye yazmam hoş olmamış, farkındayım. Ben de okuyunca üzüldüm, keşke "motor kazasında değil de eceliyle geberse de kurtulsak heriften" yazsaymışım.

Son olarak özür dilemeyeceğim, Puntcum da mal bulmuş mağribi gibi arkamdan atıp sıkabilir. Bundan sonra onunla ilgili bir şey yazmayacağım ama beni engellediğin için sen de benim için artık yabancısın, sıradansın kardeşim.
Bak bir arkadaş seni o nefret ettiğin iktidar gibi gösterdi.
Tanıdık olduğun da troll de olsa karışmayıp onla yol yürüyorsun.
Seni engellediğini wp den öğrendiğin de buraya yazıyorsun.
En başta yazsana.
Her şeye isyan ama aynısını yapıyorsunuz.
Tanıdık olunca sövmem sen değilsen söverim.
O ölsün gebersin ama şöyle motor kullanırken yazıp en büyük muhalefet sizsiniz.
Ben seni savundum sen beni engelledin kandırıldık.
Savunacağın adam var savunmayacağın adam.
Ayıp abi kaç yaşın da adamsınız.
Kaç kişi yazıyor bura da.
Eleştirdiğimiz her şey var .
Hayal kırıklığı kötü bir şey .
Genç olsan sıkıntı yok.
Yaşını alınca kendime üzüldüm.
Bana da yardırabilirsin sıkıntı yok ..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar