Arama sonuçlarınız

1. Dappers

Motora aksesuar önerisi

Hızlı davranırsan geçersin
  2. Dappers

Motora aksesuar önerisi

1700 liraya sc eKsoz
  3. Dappers

CBF 125 gelecekmiş! Çinli markalara teşekkür etmemiz lazım

Garip 10 dakika olmuş hala linçlenmemişsin
  4. Dappers

Motor Önerisi 400-500k BÜTÇE

Şöyle ilanlardan bulup güzel bir pazarlıkla 360-70 bantlarına alırsınız motorun bloğu ktm 790 adventure bloklarıyla tamamen aynıdır, eğer çin istemezseniz ktm 790 adventure a bakabilirsiniz. ama aynı bloğa 100 150 lira fazla vermek sizin seçiminiz.
  5. Dappers

Motor Önerisi 400-500k BÜTÇE

800 mt touring olabilir
  6. Dappers

RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R

rks "srk250 rr"alırdım sesi için ama sıkıntı yaşarsam hızlı çözelim motor tek ulaşım aracım dersen rs200 tabii ki
  7. Dappers

başlangıç motor önerisi

rs200 alabilirsin parça sorunu yaşamazsın sağlı sollu koruma takozlarını takarsın oturuşu da dik ns ile aynı nerden baksan zaten ilk motorun diye düşüreceksin diye bir şey de yok mesela ben 2. motorumu düşürmüştüm :D
  8. Dappers

R25 için kayar sinyal değişimi hk.

Şöyle bir tecrübe var bende. RS200 motorumun önleri orjinal kendi sinyalleriydi arkayı kayar yapmıştım ve gayet güzel yanıp sönüyordu, gene rs200 sahibi arkadaşımda arkayı kayar yaptı fakat onun önlerde sonradan değiştirme olduğundan onunki hızlı hızlı yanıp yarıda sönüyordu belki orjinalde...
  9. Dappers

Debriyaj Balatası

2500km de değil miydi senin motorun balata nasıl bitiyor ya :D
  10. Dappers

Motor sorunu!

Kavrama kaçırıyordur bloğun sağında debriyaj ayarı yapılan tel var servise git hallederler.
  11. Dappers

Egzoz Hakkında ?

Hmm öyle diyebiliyorsanız tecrübeli bir abisiniz demek ki
  12. Dappers

Egzoz Hakkında ?

Valla bende cefemoto450 vardı o ses hiçbir a2 sınıfında yoktu :d
  13. Dappers

A2 Enduro model yetersizliği

Voge 300 DS bir seçenek olabilir
  14. Dappers

Egzoz Hakkında ?

Dominar 250'nin sesi nerden baksanız bütün 250 lik sınıfından gür çıkıyor. Tapa egzoz yaptırırsınız o da çok bağırırsa onun da cezası var :D
  15. Dappers

Düşük devirde kesiciye giren dominar 250

Bende rs200 vardı debriyaj telindeki ayar için olan civatalar gevşemiş 6-7 bin devirden sonra direkt kesiciye giriyordu, manetin oradaki ayar vidasını sıkın birde blok üstündeki debriyaj telinin üstündeki ayar vidalarını bir kontrol edin bilmiyorsanız servise gidin onlar yardım eder.
  16. Dappers

Honda Cbr500R Garip Marş Durumu

Karadeniz motor güvenilir ben zincir dişli ve yağ filtresi almıştım geçen aylarda.
  17. Dappers

450Sr vs RC390

Sosyal medyada bir çözüm videosu gördüm direkt pompa yerine boru ile bağlıyorlardı sanırım bir araştır istersen ne kadar doğrudur değildir bilmiyorum, 250 liram olsa ya 450nk alırım hiç patlatan ya da geri çağırma ile pompayı değiştiren görmedim ya da mt25 :)
  18. Dappers

450Sr vs RC390

450sr vardı bende bundan önce valla dün gece rüyama girdi gene kendisi çok güzel tasarımı olan gittiği gibi duran bir motordu manevrası virajı çok iyiydi ama gel gör ki bir kere yağ soğutucusunu patlattı ve yoldayken yaptı arka lastik full yağ içindeydi ölmeye gerek yok. rc390 a gelince de...

Yeni mesajlar