RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
150bin bütçem var az kullanılmış ikinci el motor almak istiyorum gönül ister ki japon alayım ama bütçe el vermiyor. Bajaj, Voge, RKS arasından hangisini tavsiye edersiniz? RKS'nin piyasası bana daha iyi geldi ama devamlı yeni model çıkarttıkları için geri duruyorum. Voge markasının da Çin'in Alman'ı diyorlar ama arkasında Yuki var o yüzden bi tık geri durdum, ancak motosikletin ilginç şekilde hafif ve abs tcs olması cezbetti. Parça fiyatları uygunsa düşünebileceğim marka olur. RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R hangisini tavsiye edersiniz?

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
qj nin srk 250 veya voge 250rr arasında kalırdım rs200 tercihlerimin arasında bile olmazdı

150bin bütçem var az kullanılmış ikinci el motor almak istiyorum gönül ister ki japon alayım ama bütçe el vermiyor. Bajaj, Voge, RKS arasından hangisini tavsiye edersiniz? RKS'nin piyasası bana daha iyi geldi ama devamlı yeni model çıkarttıkları için geri duruyorum. Voge markasının da Çin'in Alman'ı diyorlar ama arkasında Yuki var o yüzden bi tık geri durdum, ancak motosikletin ilginç şekilde hafif ve abs tcs olması cezbetti. Parça fiyatları uygunsa düşünebileceğim marka olur. RS200 vs Voge 250RR vs RKS 250R hangisini tavsiye edersiniz?
voge’nin kaliteli oldugu hakkında duyumları cok alıyorum ve öyle olduğunu düşünüyorum ha bizim ülkemizde alınır mı tabii ki alınmaz sözde servislerden dolayı sogursun motordan

voge’nin kaliteli oldugu hakkında duyumları cok alıyorum ve öyle olduğunu düşünüyorum ha bizim ülkemizde alınır mı tabii ki alınmaz sözde servislerden dolayı sogursun motordan
biraz da bu sebeple geri durdum yoksa motorun tipi fiyatı özelliklerini aşırı beğendim
qj nin srk 250 veya voge 250rr arasında kalırdım rs200 tercihlerimin arasında bile olmazdı
forumda çinli alacağına hintli al diyorlardı yorumunuza şaşırdım

Motosikleti
Motoru satıldı...
biraz da bu sebeple geri durdum yoksa motorun tipi fiyatı özelliklerini aşırı beğendim

Hintlerde Çinden hallice Ya Avrupa motoru yada Japon diğerleri maalesef ki hikaye. (Tabii ki bizim ülkemizde böyle olmuyor maalesef sıfır fiyatları uçuk olması sebebiyle.)

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660

hintli sahibi dostlarımızın kendilerini avutuş şekli parçalarının türkiyede daha yaygın olması dışından pek bi farkı yok ikisi de boktan motorlar ama bu 3lü arasında asla rs200ün yüzüne bile bakmazdım

Motosikleti
Cf Cl-x 250 / Tvs Jupiter125
Voge sahibi olmadım ama bir dönem kullandım hatta hafif kazalı bir motoru kendimiz toplamıştık. İstanbuldaysan yedek parçasına çok çok uygun fiyatlara ve direkt teslim olarak ulaşma imkanın var. Uygun fiyattan kastım drift l den birazcık daha pahalı. Belediye dağıtmış gibi rs200 e binmek istemiyorsan tercih edebilirsin. Arada tek tük iyileri çıksada çoğu markanın servisi vasat bana göre

Motosikleti
Motorsuz
rks "srk250 rr"alırdım sesi için ama sıkıntı yaşarsam hızlı çözelim motor tek ulaşım aracım dersen rs200 tabii ki

İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan tüm motosikletlerin parçası bulunabiliyor ama RS200'ün 2.el piyasası biraz daha hızlı o yönden bir artı onun dışında Voge 525 DSX sürme ve parça kalitesine bakma şansım oldu parçaları orta veya ortanın üstü kalitedeydi bir Japon değil ama Çin ve Hint'ten kesinlikle daha iyi 525DSX'le bu aynı mıdır bilmiyorum ama wp gruplarında kendilerine kâr amacı gütmeden kullanıcıalara parça ve destek sağlayan onlarca insan var. Voge marka 125CC kullanan arkadaşlarımda var parçaları nispeten ucuz ve minik sorunlar dışında hiç bir sıkıntı yaşamadılar bu zamana kadar. Kendini kanıtlamasını beklediğim bir marka racing motosikletlerden hevesimi aldıktan sonra köfte turları için bir 525DSX düşünüyorum.

İstanbul gibi bir yerde yaşıyorsan tüm motosikletlerin parçası bulunabiliyor ama RS200'ün 2.el piyasası biraz daha hızlı o yönden bir artı onun dışında Voge 525 DSX sürme ve parça kalitesine bakma şansım oldu parçaları orta veya ortanın üstü kalitedeydi bir Japon değil ama Çin ve Hint'ten kesinlikle daha iyi 525DSX'le bu aynı mıdır bilmiyorum ama wp gruplarında kendilerine kâr amacı gütmeden kullanıcıalara parça ve destek sağlayan onlarca insan var. Voge marka 125CC kullanan arkadaşlarımda var parçaları nispeten ucuz ve minik sorunlar dışında hiç bir sıkıntı yaşamadılar bu zamana kadar. Kendini kanıtlamasını beklediğim bir marka racing motosikletlerden hevesimi aldıktan sonra köfte turları için bir 525DSX düşünüyorum.
voge'un youtube'daki tüm videolarını izledim neredeyse kimseden öyle kronik sorun duymadım +10k km yapanlar da vardı özellikle motor bloğunun sağlamlığından bahsettiler. sizin dediğiniz gibi çinli olarak bakmıyorlar kaldı ki bence motorun fiyatı da bunu açıklıyor çin marka olmasına rağmen diğer çinlilere göre epey tuzlu, bu marka hakkında tek kaygım arkasındaki distribütör yoksa gözüm kapalı alırım.

voge'un youtube'daki tüm videolarını izledim neredeyse kimseden öyle kronik sorun duymadım +10k km yapanlar da vardı özellikle motor bloğunun sağlamlığından bahsettiler. sizin dediğiniz gibi çinli olarak bakmıyorlar kaldı ki bence motorun fiyatı da bunu açıklıyor çin marka olmasına rağmen diğer çinlilere göre epey tuzlu, bu marka hakkında tek kaygım arkasındaki distribütör yoksa gözüm kapalı alırım.
Voge'un 125'liği ile 10k+ ben de yaptım, yaz kış yağmur çamur, gık bile demedi.

yorumlardan ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla voge markası cfmoto, rks ve bajaj'dan kaliteli işçiliğe sahip. tek negatif tarafı parça sıkıntısı olur mu acabası

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
yorumlardan ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla voge markası cfmoto, rks ve bajaj'dan kaliteli işçiliğe sahip. tek negatif tarafı parça sıkıntısı olur mu acabası
Aslında kokuya marka değil de model bazında bakmak lazım. Cf'nin de 650 Mt modeliyle Deneme tahtası- Erkin Yeşil Moğolistan'a gitmişti. Şu an da 450 Mt modeliyle uzak bir yerlerde ama itin, kopuğun eline geçen 250 Sr, 450 Sr modellerinde kullanım tarzından kaynaklı motoru kucağa alan çok. Bajaj bulgur pilavı gibi evet nispeten az sorun çıkarıyor ve yedek parçası bol ama tatsız, tuzsuz, tipsiz motorlarla piyasada. Bajaj'ın en üst segment motorları Dominar 400 bile bence Cf Moto ile çok farklı kulvarlarda. Voge şu an güzel gidiyor ama onlarda da yedek parça pahalı diye biliyorum. Örneğin 525 Dsx'in hava filtresi 1383 TL, ben kendi motorumda Hiflo kullanıyorum, geçen ay 580 TL ödedim. Yine 525 Dsx için yağ filtresini 1107 TL'ye satıyorlar, ben geçen ay Khan filtreye 270 TL ödedim. Voge'de biraz daha uzun km'ler yapan kullanıcılara ihtiyaç var, hele bir 50-60.000 km'leri geçsinler, daha sağlıklı yorumlarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar