Arama sonuçlarınız

1. F54

sadece sürmüyoruz !...

merhaba arkadaşlar bulunduğum konumda istediğim gibi varyatör bakımı yapacak usta bulamadığım için kolları sıvadım ilk önce anahtar takımlarını aldım 19 22 lokma varyatör sökme aparatı ve 10 parmak lokma ve uzatmaları vs herşeyi tamamladım gerektiği kadar temiz bez ve balata spreyini unutmayalım...
  2. F54

anadolu ve türkler

arkadaşlar merhaba türklerin anadolu'ya giriş'inin 954'üncü büyük taarruzun 103. yılı kutlu olsun tanrı TÜRK'ü korusun
  3. F54

2024 TET TÜRKİYE!!!

ARKADAŞLAR MERHABA ağustos ayında yaptığımız tet TÜRKİYE rotası ile karşınızdayım temmuz ayında gürcistan'ı gezmiştik onun konusunu da şuraya iliştiriyorum https://www.motosiklet.net/forum/konu/tet-2024-georgia.218249/ 1 ağustos ta iş başı yaptıktan sonra amir aradı ooo fatih'çim nasılsın...
  4. F54

TET 2024 georgia

arkadaşlar merhaba belki bilenleriniz vardır ama bu TET dedikleri şey trans euro trail yani avrupa yı trans geçme işleri vs vs TÜRKİYE de de birçok rota olduğu gibi gürcistan rotaları dA VAR Yani hiç yerleşim yerlerine inmeden DAĞLARDAN geçiş dedim ki biz neden bu rotayı yapmıyoruz hemen bi...
  5. F54

01.06.2023 güncellemeleri!!!

iyi geceler arkadaşlar bu gün malum haziran ayının ilk günü memleketimizin verdiği kararlar sonuç'u istikrar sürüsün TÜRKİYE büyüsün minimalinde dıjj güçler operasyona başladı daha ilk günden ekonomimize diz çöktürmeye çalışmaya başladılar otomativ ve motosiklet sektöründe fiyat güncellemeleri...
  6. F54

İlk marş ısıtma? ısıtma'ma?

arkadaşlar herkese merhaba kazasız sürüşler diliyorum 20.03.2023 tarihinde sıfır km motosiklet aldım ( dio) aklıma takılan bir soru var neden takıldığını bende bilmiyorum ama takılıyordu işte az biraz araştırdım bizim bildiğimiz sabah marş a ilk bastığımız zaman motosikleti 2 3 dakika rolenti...
  7. F54

tiktok- insta'daki tekerciler

arkadaşlar bu sosyal medya üzerinden reels veya story videolarında bol bol gördüğümüz memleketin gençleri baya baya heyecan lı motosiklet kullanıyorlar trafiğe açık alanda teker yapmalar yanlamalar lastik yakmalar vs trafik şube böyle arkadaşlar için acaba bir güzellik yapmayı düşünmüyor...
  8. F54

zincir dişli değişim ..???

arkadaşlar iyi akşamlar bu gün 20000 km reye dayanan cub motosikletimin son aktarım organlarındaki parçaların değişim zamanı geldiğini farkedip parçaları aldım hafta içi pazar nöbetinde boş durmamak için komple bir bakım yaptım zincir seti kaplin balata akü gerçi akü bir işe yaramadı herhalde...
  9. F54

Park haline çarpma/kaçma

arkadaşlar herkese mrb bu bir bilgilendirme konusudur 26.08.2021 tarihinde iş yerimin önündeki motosikletime park halinde iken denyo nun biri geri geri gelirken çarptı ve ön çamurluğu kırdı neyse aşşağıya inip motosikletin yanına gittim vuran ben görmedim bilmiyorum parasını ödemem yaptırmam...
  10. F54

2020 den aklımızda kalanlar !!

her yıl olduğu gibi birçok kanalda geride bırakacağımız yılın en^leri konuşulur veya haber yapılır bakalım mt nin geride bırakacağımız yıl^dan aklında neler kalmış. benim^kiler loppu^cu dayının bakanı istifasına kadar götüren süreç TÜRKİYE de 5 maske dağıtamayan becerikrizler tanrı nın elii...
  11. F54

internet tavsiyesi..

arkadaşalar eve internet alacağım bu işten anlayanlar bi el atsa hangisinden alalım ne yapalım nasıl edelim
  12. F54

hesapsız abant a kampı :)

arkadaşlar herkese mrb kazasız sürüşler .. bu hafta işler in müsait olduğunu görünce hemen hazırlandık cumartesi saat 1 45 gibi motorları yükledik her yıl gittiğimiz pürenli yaylasına gidip bi kafa dinleyelim dedik fakat oda ne motosiklet çalışmıyor akü nanay usb şarj aleti aküyü bitirmiş :(...
  13. F54

yeni sezonu da böylece açmış olduk :)

arkadaşlar herkese mrb bu yıl sezonu erken açtık karda kamp yapmamıştık hiç haydi bi ilk yapalım inönü yaylasına çıkalım dedik ama malesef köy bittiğinde yolda kapandı merkeze 30 cm yağan kar tepelere 1 mt den fazla yağmış işte resimler.. arkadaşları beklerken .. yolda yıldırım motora...
  14. F54

bilecik/bozcaarmut^ ta birkaç çılgın :)

bu hafta sonu her yeri yağışlı olduğunu gösteren hava durumuna inat hadi dedik bi defa da yağışta çadır atalım bakalım nasıl olacak ıslak ıslak çok keyifli oldu bilecik yenipazar bozcaarmut gölü ne gittik ama yağmur yağmadı :( çinden aldığım kaz tüyü uyku tulumunu denemiş oldum 10 numara 5...
  15. F54

yaylalar yaylalar :)

mrb arkadaşlar hepinize kazasız sürüşler. 15.05.16 da yaptığımız soğucak yaylası gezi fotoğraflarını sizinle paylaşmak isterim çok keyifli bi günde hava azcık bulutlu diye fazla uzağa gitmedik ama çok keyifliydi çay kahve semaver kavurma muhabbet 10 numara oldu.. işte resimler... benim...
  16. F54

bir varmış bir yokmuş 3 çinli bi capon varmış :)

arkadaşlar herkese slm bu hafta değişik bi kamp yapalım dedik bi arkadaşımızın motoru satması ile başlayan bu macera düzce pürenlü yaylasında yaşandı arkadaş artçı olmayacağını söyleyince bizde onu bırakmak istemedik hadi dedik çin malı motorlarla kamp gidelim hadi ya falan derken bi baktık...
  17. F54

çadırlı kamplı şelaleli sezon kapanışı :)

arkadaşlar hepinize mrb bu yıl çok gezdik çoookk akdeniz ege derken sezon sonu geldi çattı bizde iki kafadar nereye gidelim nereye derken hadi dedik gürleyik e gidek dedik ve kurban bayramının 3. günü çıktık yola çok zevkli 199 km sonunda muhteşem bi yere vardık :) resimler biraz geç geliyor...
  18. F54

kredi kartın yoksa olmuyor.....

evet arkadaşlar bu gün başıma gelen ilginç olayı paylaşmak istiyorum malum kredi kartı kullanmıyorum sebebi ise yıllık aidat zamanın birinde vardı çok abur cubur fuzili para harcıyordum avans olduğu gibi kart ödemesine gidiyordu bende kapattırdım ve kurtuldum:cat: artık cebimde keş para olmaya...
  19. F54

sakarya da alınık cub ...

evet arkadaşlar herkeze iyi forumlar diliyorum sakarya da 2012 2013 cub motor arıyorum orj kazasız yan yatmasız olması ilk tercihimdir fiyatta da anlaşırız...:cat:
  20. F54

köpek arıyorum !

merhaba arkadaşlar herkez e iyi forumlar diliyorum bahçe'li evimde köpek beslemek istiyorum özellikle uysal ve asi olmaması gerekli sonuçta şehir içinde ikamet edeceğim bi insana zarar versin istemem:pale: yani vahşi ırk olmama'lı pitbull rot veya dogo vs :cat: aradığım cins ise labrodor,alman...

Yeni mesajlar