Ben yapıyorum teker, videoya’ da alıyorum. Sosyal medyada da paylaşıyorum. Fakat insanlar umrumda değil kendi canımı malımı düşündüğümden trafikte yapmıyorum bunu. Açık otopark veya çok nadir kullanılan güzel asfaltı olan tek tük ıssız yollar var oralarda. Paylaşmaktan da keyif alıyorum. Yapmaktan da. E bu kimi ilgilendirir ki? Sosyal medyada görüp özenip yaparlar diye endişe mi edeceğim. Açıl konuşayım umrumda olmaz. Serseri mi diyecekler, desinler yapmasakta adımız serseri zaten insanların gözünde. Ülkede bir sürü boktan şey varken bence en son bakacağımız şey motorcuyum teker yapması. Ha trafikte gelir yaparsa da başına gelecek her şeyi hak ediyordur zaten. Ama ambulans masrafı çıkacak nedir? Ulan bu devlette tecavüzcüler bile içerde besleniyor. Adam gaza geldi veya cahillik, magandalık etti diye temel sağlık hizmeti hak etmiyor mu? Ne yani ben hak etmiyor muyum bu hizmeti? Siz mi bunu belirliyorsunuz. Motoru illa herkes sizin kullandığınız şekilde mi kullanmak zorunda. Ben hızlı kullanmayı seviyorum. Gaz açmayı seviyorum. Gazla tekere geliyorsa motor o arada anlık olarak tekere çekmeyi seviyorum. Bunları sevmiyor olsam ne işim var 600cc motorda? Scooter neyime yetmeyecek. Varmı şurda gerçekten ya ben 1000cc biniyorum ama asla sürat yapmıyorum. Asla tekere çekmiyorum. Asla yanlamıyorum diyecek biri. İllaki birinden biri oluyor. Konunun dokunduğu nokta güzel. Trafikte teker veya buna benzer risk unsuru taşıyan hareketler doğru değil. Ama konunun gittiği yön yanlış
makine senin, kullanma şekli senin isteğine kalmış, kimin ne dediğini umursamıyor olmanı ve gerçekten kendi arzun ile yaptığını söylüyor olmanı taktir ediyorum. benim taktir ediyor olmam senin için pek önemli olmayabilir ama bu tarz düşünce yapısı hoşuma gidiyor, sadece bunu söylemek istedim... yani kişiliği olan insanlar kendi benliğine ve kendi, isteklerine önem verirler, başkalarının söylemlerini geri planda bırakıp kendi isteğinin arkasından gidenler kişilikli insanlardır.
ama herkes kişilik sahibi değil, sırf senin gibilerin paylaşımlarından gaza gelerek yapacak olanlar da olacaktır diye düşünüyorum ve dolayısı ile motorların yıpranmaları artacaktır diye düşünüyorum. bu benim tahminim sadece. bu düşüncem içerisinde duygularımı katmıyorum, olacağını düşündüğüm şeyi belirtiyorum sadece.
yani kızıyorum desem yalan olur, umursuyorum desem yine yalan olur, bunu pek önemsemiyorum açıkçası... sadece tehlikeli hareketlerin hava atmak amacıyla değil de severek yapılması kıymetlidir benim için ve başkalarına zarar vermeyecek şekilde yapıldığı taktirde saygı duyarım.