Arama sonuçlarınız

1. smtpulsar150

Motosiklet Satışları

motolux şaşırtmaya devam ediyor :)
  2. smtpulsar150

Başlangıç Motoru Önerisi

Merhaba ilk motor düşüp kalkma sürtme vs. ola ihtimalini düşünerek 2.el parçası bol seni üzmeyecek honda dio activa modellerine bakabilirsin Sıfır garantili olsun fiyatı da japona göre uygun olsun dersen de sym kymco modellerine bakabilirsin. ((ben 4 yıldır sym bakım parçalarını motopit ve efe...
  3. smtpulsar150

Piyasası olmayan motosikleti ikinci el olarak almak?

Zaten en büyük problemim, Pursaklar Saray’dan Kızılay’a gelmekti. Sıcak havalarda arabayla gitmek gerçekten zor oluyordu. Bizim Bestekâr - Tunus Caddesi’ni bilen bilir; park yeri büyük bir problem. Otobüsle gelmek de yaklaşık 1 saat 15 dakika sürüyor. Skuteri aldıktan sonra arabayı yazları...
  4. smtpulsar150

bu şekilde bakmamıştım sıfırla karşılaştırmıştım hep dediğinizde olabilir:) ama bu dio sym den daha hızlı elden çıkar diye düşünüyorum. Ankara da benim motordan bir ilan var yada yok araba için bir iki kere ilana koydum 2 3 ay durdu mesela bir elin parmaklarını geçmedi mesaj sayısı o ara parayı...
  5. smtpulsar150

maşallah iyi yol yaptın abi takip ediyorum seni allah kaza bela vermesin muhtemelen bende ya birine başlangıç motoru olarak yok paraya verip geçecem yada dediğin gibi satmaya niyetlendiğimde bir alıcı elbet olur diyerek bekleyeceğim.
  6. smtpulsar150

doğru söylüyorsun galiba motoru alırken "motoru sağlam olsun uzun ömürlü binerim" cümlem benimle bir süre daha devam edecek :) 1749653684 tek hatırladığım sıfır dio 29 bin tlydi ben 20 bin tlye alıp 2000 tl vekalet nakliyat için vermiştim.
  7. smtpulsar150

Bende 2. el piyasası ölü bir scooter (SYM Jet 14 125cc) var. 4 yıldır yollardayım, 33.000 km'yi geçtim. Şu ana kadar sadece bir arızası oldu: Egzantrik gergisi. O da 3 yıl önceydi, çıkma orijinal CBF parçası takarak sorunu hallettim. :) Scooter'ı alma hikâyem belki saçma, mantıksız ya da acemice...
  8. smtpulsar150

İyi Bayramlar.

Değerleri büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öper iyi bayramlar dilerim. Bu bayramda motoru kilitleyip bayram gezmesini 4 tane tekeri olan kapalı kutuyla yapacağız:( Motoruyla gezen arkadaşlara Kazasız belasız eğlenceli sürüşler dilerim.:)
  9. smtpulsar150

Herkese merhabalar

Hayırlı olsun bu yıl bende skuteri değiştirip bir forza alma niyetim vardı evli ve çoçuklu olunca mevcut kullandığımız getz küçük gelmeye başlayınca mevcut para ve biraz borçlanarak bayiye gittik parayı egeaya bastık benim forza hayal oldu borçları bitirince bize de nasip olur inşallah Ankara...
  10. smtpulsar150

Ankara'da Jant Göbeği Tamiri

Moto Garaj Osman usta daha önce skuter de başıma geldi kaynak yaptırmıştım 3 yıl oldu henüz bir sorun yok
  11. smtpulsar150

Kaza Videoları İzlemenin Sürücü Davranışı Üzerine Etkileri

Şahsen bende motosiklet hayatıma Barkın abinin videoları ile başlayıp kendi başıma kışın kapalı garajda kolona telefonu sabitleyip:) tam ekipman dengede durma gidon kitli tam tur dönme, yavaş gitme vs. gibi izleyerek öğrendim daha sonra hayati bilgiler videolarını trafikte uygulayarak 50 bin km...
  12. smtpulsar150

Çok kararsızım

Benimd şahsi fikrim eğer uzun süre kullanım yapılacaksa farklı markaların 125 cc bandına bakılabilir hatta biraz zorlarsan sıfır veya sıfıra yakın japonu aratmayacak 250 cc scooter alabilirsin. 200 bin civarı temiz forza varmıdır bakmak lazım
  13. smtpulsar150

Düşmeyi bilmek?

Barkın abinin ekipman ve düşmeye yönelik bir videosu aklıma geldi. Bende 2017 sonbaharda karla karışık yağmurlu bir havada virajı dönerken debriyajı çekip motora boşa düşürmek gibi hata yapıp ardından da gidon kitleyince düşüp sürüklenmiştim. Bot pantalon mont kask full ekipman olduğum için çok...
  14. smtpulsar150

1 Haziran 2025 Pazar, Tomygun'ı çok özlemişiz köfteci turumuz.

Forumun Saygı değer abileri bir arada Kurtlar vadisi Konsey toplantısı gibi olmuş afiyet olsun.
  15. smtpulsar150

50cc uzun yol maceralarım

Sinop yolunu biz akşam 9 sabah 4:30 arası sürüş yaparak gittik tarih ağustos olsa gerek, Kargı Boyabat arası epey soğuk ve ıssızdı o yolu gündüz geçmenizi tavsiye ederim. Dönüşü sabah erken saatlerde çıkarak Hanönü Kastamonu Çankırı üzerinden yaptık daha keyifliydi.
  16. smtpulsar150

motomax indirimi hakkinda

https://ibb.co/Cp1nCX9T https://ibb.co/WNPsgfXM https://ibb.co/5hYwDSGH mont elime ulaştı fotoğraf atmayı ilk defa denedim görünmüyorsa kusura bakmayın. Mont güzel çok beğendim.
  17. smtpulsar150

DHL den gelen mesajla rahatladım kargom bugün teslim üzere dağıtıma çıkmış heycanlı bekleyiş sürüyor bu kadar yoğunluğa rağmen kargoya verilme süresi takdire şayan
  18. smtpulsar150

50cc uzun yol maceralarım

Merhaba bu işten keyfin alarak yol yapman çok güzel bende Ankara'da oturuyorum yazın bir veya iki defa olmak üzere şehir dışına çıkıyorum 125 cc ile Ankara çıkışlı Afyonkarahisar (Süvarinin İzinden sürüşü 100 motor arasından tek 125 cc scooter ben vardım) - Samsun Vezirköprü (Motofest) - Karabük...
  19. smtpulsar150

2016 yılından bu yana ekipman için Ankara Yiba çarşısından ihtiyaçlarımı gördüğüm için bu ilk oldu :)
  20. smtpulsar150

Bende beden olarak xl seçip hemen sipariş geçmiştim ilk kez bu firmadan alışveriş yaptım şimdi kapanınca tedirgin oldum umarım sorunsuz gelir. Bu hafta Ankara da bir motosiklet fuarı olacak oraya gelirler mi bilmiyorum gelirlerse fiyatlara tekrar bi bakacağım.

Yeni mesajlar