motomax indirimi hakkinda

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Şeytan acık dürtüyor beni, bunlar patladı gitti olmasın??

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Aman patlamasinlar olan benim kaska olur FC motodan daha ucuza AlpineStar Supertech R10 satti adamlar keşke Shoei de satsalarmis

sanki bazı ürünlerde önce bindirip sonra indirmişler gibime geldi. daha geçenlerde goretex pantolonlara bakıyordum. alpinestarsın andes modelinin fiyatı 10bin küsur idi. dün baktım, fiyatı yukarı çekip 9.900 küsura satıyorlardı. hatta scorpion kasklarda da geçen hafta fiyat ortalama 6bin küsurdu. indirim varmış diye girdik fiyatlar hala aynıydı. ama ne hikmetse akşama doğru fiyatları yarıya indirmişlerdi. ya ya tepki geldi ya da adam gibi hazırlık yapmadan indirim yaptılar ya da çaktırmadan bu fiyatlardan yolabildiğimiz müşteriyi yolalım dediler. bilemiyorum altan.......

Motosikleti
Motorsuz
Uzun süredir uzaktan baktığım shima xbreeze 2 eldiveni dün aldım bugün teslim edildi heyecanla eve gidip deneyeceğim.

Bende 1400 karbon var. 70-80 üzeri hızlarda kulak tıkacı şart. 70-80 gibi başlıyor yani rahatsız etmeye. Bende daha öncesinde shark s600 vardı. Çok eski bir kask. Onun rüzgar sesinden şikayet ederdim ama o daha iyiydi bundan.
Sitenin akıbetinden emin olamadım, indirim için mağazayı kapatıp internet sitesini de kapatıp akşam açarız diyen garip bir yönetimi var. Dolandırıcılık amacı olabilir mi diye şüphelenmedim değil.

Gördüğüm yorumlara göre 1400 de o kadar iyi bir kask değil sanırım, ben yine güvenilir bir yerden K1S alırım zamanı gelince. Yorum için sağolun.

Sitenin akıbetinden emin olamadım, indirim için mağazayı kapatıp internet sitesini de kapatıp akşam açarız diyen garip bir yönetimi var. Dolandırıcılık amacı olabilir mi diye şüphelenmedim değil.

Gördüğüm yorumlara göre 1400 de o kadar iyi bir kask değil sanırım, ben yine güvenilir bir yerden K1S alırım zamanı gelince. Yorum için sağolun.
hocam büyük ihtimalle dediğim gibi palas pandıras bir işe giriştiler ve eleman yetmediği için de hem mağaza hem de siteyi yönetemediler ya da çaktırmadan hepsiburada'nın kasım ayı indirimleri gibi bindirip, indirim ayağına milleti yoluyorlar. ama motorcuysanız zaten motomax'ı bilmemeniz biraz garip :)) site güvenilir de indirimlere ne kadar güvenirsiniz bilemem. ha 1.400'e de zaten iyi bir kaskı hiçbir yerden alamazsınız. güzel olsun, sağlam olsun derseniz en az 10bini gözden çıkartmanız lazım.

Motosikleti
D400
Motomax in iade politikasını deneyen oldu mu?

Mesela aldıgım şey uymazsa iade ettiğimde zorluk cıkartıyorlar mı?

geçen sene mont almıştım. dar gelince onu iade edip büyüğünü almıştım. herhangi bir zorluk çıkartmamışlardı.
hatta benzer bir durum bu indirim olayından ötürü arkadaşın da başına geldi. bakalım sıkıntısız bir şekilde iade işlemi yapacaklar mı göreceğiz.

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
İndirimler en azindan benim aldigim urunlerde gercekten yapilmis
Ama bazi urunlerde once bindirim sonra indirim diyenler oldu bana denk gelmedi
Sena nin giris seviyeside olsa intercom mu 2.000 tl gibi bir rakama bence iyi yurtdisi fiyati 100$ urunun

hocam büyük ihtimalle dediğim gibi palas pandıras bir işe giriştiler ve eleman yetmediği için de hem mağaza hem de siteyi yönetemediler ya da çaktırmadan hepsiburada'nın kasım ayı indirimleri gibi bindirip, indirim ayağına milleti yoluyorlar. ama motorcuysanız zaten motomax'ı bilmemeniz biraz garip :)) site güvenilir de indirimlere ne kadar güvenirsiniz bilemem. ha 1.400'e de zaten iyi bir kaskı hiçbir yerden alamazsınız. güzel olsun, sağlam olsun derseniz en az 10bini gözden çıkartmanız lazım.
Motor mağazası vs hiç bilmem sadece internetten birkaç ekipman aldım şuana kadar. İndirimlerde bence pek sorun yok, en azından Exo 1400 Carbon’a geçen ay internete baktığımda 17-18 bin den aşağı yoktu. Belki bazı ürünlerde yapmışlardır dediğim gibi çok hakim değilim.

Bende beden olarak xl seçip hemen sipariş geçmiştim ilk kez bu firmadan alışveriş yaptım şimdi kapanınca tedirgin oldum umarım sorunsuz gelir.
Bu hafta Ankara da bir motosiklet fuarı olacak oraya gelirler mi bilmiyorum gelirlerse fiyatlara tekrar bi bakacağım.
Sonsuz kez alışveriş yaptığım bir site . Bu sitede sanmıyorumki alışveriş yapmamış kişi olsun :)

Motosikleti
Forza 250

Ben bir iki kere eldiven vs aldıktan sonra sorun yaşadım herhangi bir sorun çıkarmadılar tak diye onayladılar herşeyi,geçen haftalarda kız arkadaşım için interkom almıştık aldıktan 1-2 hafta sonra bozuldu bir tarafı,ürün hakkında kötü yarım yaptım uygulamalarından akşamına özür mesajı atıp sıfır parça gönderdiler.Bu tarz şeylere dikkat ediyorlar benim anladığım.

Motosikleti
D400
Valla hanıma mont aldım, kendime bot eldiven dizlik aldım.
6 bin lira tuttu hepsi de 4riders.

Ekonomik sıkıntı var üst kategori alamadım :)

Normal.fiyati 10k tutuyordu

Valla hanıma mont aldım, kendime bot eldiven dizlik aldım.
6 bin lira tuttu hepsi de 4riders.

Ekonomik sıkıntı var üst kategori alamadım :)

Normal.fiyati 10k tutuyordu
Hic olmamasindan iyidir .Ben ayin basinda gogus koruma alacaktim 2100 liraydi 1200 liraya aldim :) Kaza yapmamis olsam daha çok sey alırdım da motora cok masraf yaptim 20 gun rapor vs bayagi zorlayacak beni bu ay :)

• Sad
Tepkiler: AKS
Abiler yazlık eldiven ve kışlık mont bakıyorum lütfen yardımcı olun kafayı sıyırıcam şimdi ya...
Modeller aşağıdaki gibidir, bir de dizlik alacağım bunlara ek, Alpinestars Bionic Plus Pro Max bilmemne.

Özellikle montlar M beden mi olmalı, yazlık montum Revit Eclipse 2, M beden, cuk oturuyor. Kışlık montu kalın kalın giyineceğim diye L almayı da düşündüm ama öyle de üzerime oturmayabilir. Eldivenleri hiç bilmiyorum zaten deneyip görücez artık. Her türlü yorum, inceleme ve fikir dikkate alınacaktır, şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
D400
hangi modelini aldınız montları hocam.

eşimin ekipmanı yoktu o nedenle yüksek seviye olmasa da asagıdakileri aldım. Sonradan bir bot daha alınca 7000 tl mi ne tuttu :)

4Riders City EVO Bot hem bana hem eşime.
4Riders Breeze Pro CE Sertifikalı Korumalı Yazlık Kadın Motosiklet Montu
Shima BLAZE 2.0 Korumalı Motosiklet Eldiveni
4Riders Carbon Series Diz Korumas

Abiler yazlık eldiven ve kışlık mont bakıyorum lütfen yardımcı olun kafayı sıyırıcam şimdi ya...
Modeller aşağıdaki gibidir, bir de dizlik alacağım bunlara ek, Alpinestars Bionic Plus Pro Max bilmemne.

Özellikle montlar M beden mi olmalı, yazlık montum Revit Eclipse 2, M beden, cuk oturuyor. Kışlık montu kalın kalın giyineceğim diye L almayı da düşündüm ama öyle de üzerime oturmayabilir. Eldivenleri hiç bilmiyorum zaten deneyip görücez artık. Her türlü yorum, inceleme ve fikir dikkate alınacaktır, şimdiden teşekkürler.
kışlık eldiven ben de almayı düşünüyorum da ama hangisi iyidir karar veremedim. yalnız kışlık mont zaten adı üstünde kışlık olduğu için öyle kalın kalın giyinmenizi gerektirecek bir mont olmayacak. rüzgara ve soğuğa dirençli oldukları için normal beden almanız iyi olacaktır diye düşünüyorum. çok olsa içine termal kazak ya da içlik tarzı bir şeyler giydiniz mi kâfi gelecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar