Sitenin akıbetinden emin olamadım, indirim için mağazayı kapatıp internet sitesini de kapatıp akşam açarız diyen garip bir yönetimi var. Dolandırıcılık amacı olabilir mi diye şüphelenmedim değil.Bende 1400 karbon var. 70-80 üzeri hızlarda kulak tıkacı şart. 70-80 gibi başlıyor yani rahatsız etmeye. Bende daha öncesinde shark s600 vardı. Çok eski bir kask. Onun rüzgar sesinden şikayet ederdim ama o daha iyiydi bundan.
hocam büyük ihtimalle dediğim gibi palas pandıras bir işe giriştiler ve eleman yetmediği için de hem mağaza hem de siteyi yönetemediler ya da çaktırmadan hepsiburada'nın kasım ayı indirimleri gibi bindirip, indirim ayağına milleti yoluyorlar. ama motorcuysanız zaten motomax'ı bilmemeniz biraz garipSitenin akıbetinden emin olamadım, indirim için mağazayı kapatıp internet sitesini de kapatıp akşam açarız diyen garip bir yönetimi var. Dolandırıcılık amacı olabilir mi diye şüphelenmedim değil.
Gördüğüm yorumlara göre 1400 de o kadar iyi bir kask değil sanırım, ben yine güvenilir bir yerden K1S alırım zamanı gelince. Yorum için sağolun.
geçen sene mont almıştım. dar gelince onu iade edip büyüğünü almıştım. herhangi bir zorluk çıkartmamışlardı.Motomax in iade politikasını deneyen oldu mu?
Mesela aldıgım şey uymazsa iade ettiğimde zorluk cıkartıyorlar mı?
Motor mağazası vs hiç bilmem sadece internetten birkaç ekipman aldım şuana kadar. İndirimlerde bence pek sorun yok, en azından Exo 1400 Carbon’a geçen ay internete baktığımda 17-18 bin den aşağı yoktu. Belki bazı ürünlerde yapmışlardır dediğim gibi çok hakim değilim.hocam büyük ihtimalle dediğim gibi palas pandıras bir işe giriştiler ve eleman yetmediği için de hem mağaza hem de siteyi yönetemediler ya da çaktırmadan hepsiburada'nın kasım ayı indirimleri gibi bindirip, indirim ayağına milleti yoluyorlar. ama motorcuysanız zaten motomax'ı bilmemeniz biraz garip) site güvenilir de indirimlere ne kadar güvenirsiniz bilemem. ha 1.400'e de zaten iyi bir kaskı hiçbir yerden alamazsınız. güzel olsun, sağlam olsun derseniz en az 10bini gözden çıkartmanız lazım.
Sonsuz kez alışveriş yaptığım bir site . Bu sitede sanmıyorumki alışveriş yapmamış kişi olsunBende beden olarak xl seçip hemen sipariş geçmiştim ilk kez bu firmadan alışveriş yaptım şimdi kapanınca tedirgin oldum umarım sorunsuz gelir.
Bu hafta Ankara da bir motosiklet fuarı olacak oraya gelirler mi bilmiyorum gelirlerse fiyatlara tekrar bi bakacağım.
2016 yılından bu yana ekipman için Ankara Yiba çarşısından ihtiyaçlarımı gördüğüm için bu ilk olduSonsuz kez alışveriş yaptığım bir site . Bu sitede sanmıyorumki alışveriş yapmamış kişi olsun![]()
Ben bir iki kere eldiven vs aldıktan sonra sorun yaşadım herhangi bir sorun çıkarmadılar tak diye onayladılar herşeyi,geçen haftalarda kız arkadaşım için interkom almıştık aldıktan 1-2 hafta sonra bozuldu bir tarafı,ürün hakkında kötü yarım yaptım uygulamalarından akşamına özür mesajı atıp sıfır parça gönderdiler.Bu tarz şeylere dikkat ediyorlar benim anladığım.Motomax in iade politikasını deneyen oldu mu?
Mesela aldıgım şey uymazsa iade ettiğimde zorluk cıkartıyorlar mı?
Aldım ben bunuMotomax - En İyi Motosiklet Ekipmanları | Kask Mont Pantolon Eldiven Bot
Türkiye'nin en zengin motosiklet aksesuarları mağazası Motomax'ta en iyi motosiklet ekipmanları satılır. Kaliteli motorcu mağazasıdır.www.motomax.com.tr
Bende bunu düşünüyorum
Hic olmamasindan iyidir .Ben ayin basinda gogus koruma alacaktim 2100 liraydi 1200 liraya aldimValla hanıma mont aldım, kendime bot eldiven dizlik aldım.
6 bin lira tuttu hepsi de 4riders.
Ekonomik sıkıntı var üst kategori alamadım
Normal.fiyati 10k tutuyordu
hangi modelini aldınız montları hocam.Valla hanıma mont aldım, kendime bot eldiven dizlik aldım.
6 bin lira tuttu hepsi de 4riders.
Ekonomik sıkıntı var üst kategori alamadım
Normal.fiyati 10k tutuyordu
hangi modelini aldınız montları hocam.
kışlık eldiven ben de almayı düşünüyorum da ama hangisi iyidir karar veremedim. yalnız kışlık mont zaten adı üstünde kışlık olduğu için öyle kalın kalın giyinmenizi gerektirecek bir mont olmayacak. rüzgara ve soğuğa dirençli oldukları için normal beden almanız iyi olacaktır diye düşünüyorum. çok olsa içine termal kazak ya da içlik tarzı bir şeyler giydiniz mi kâfi gelecektir.Abiler yazlık eldiven ve kışlık mont bakıyorum lütfen yardımcı olun kafayı sıyırıcam şimdi ya...
Modeller aşağıdaki gibidir, bir de dizlik alacağım bunlara ek, Alpinestars Bionic Plus Pro Max bilmemne.
![]()
Shima Rush Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima Rush Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Mevsimlik Eldivenlerwww.motomax.com.tr
![]()
Shima STR-2 Vent Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima STR-2 Vent Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenlerwww.motomax.com.tr
Motomax - En İyi Motosiklet Ekipmanları | Kask Mont Pantolon Eldiven Bot
Türkiye'nin en zengin motosiklet aksesuarları mağazası Motomax'ta en iyi motosiklet ekipmanları satılır. Kaliteli motorcu mağazasıdır.www.motomax.com.tr
![]()
Alpinestars SMX-1 Air V2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah / Sarı Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars SMX-1 Air V2 Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah / Sarı Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Yazlık Eldivenlerwww.motomax.com.tr
![]()
Shima Aviator Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Shima Aviator Korumalı Motosiklet Eldiveni Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Deri Eldivenlerwww.motomax.com.tr
![]()
Clover Rainblade-3 WP Korumalı Motosiklet Montu Fiyatı ve Özellikleri
Clover Rainblade-3 WP Korumalı Motosiklet Montu Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: Tekstil Montlarwww.motomax.com.tr
![]()
Alpinestars ST-1 WP Korumalı Motosiklet Montu Siyah Fiyatı ve Özellikleri
Alpinestars ST-1 WP Korumalı Motosiklet Montu Siyah Motomax'ta rakipsiz fiyatıyla öne çıkıyor. Hemen inceleyin. Bulunduğu kategoriler: 3 Mevsim Montlarwww.motomax.com.tr
Motomax - En İyi Motosiklet Ekipmanları | Kask Mont Pantolon Eldiven Bot
Özellikle montlar M beden mi olmalı, yazlık montum Revit Eclipse 2, M beden, cuk oturuyor. Kışlık montu kalın kalın giyineceğim diye L almayı da düşündüm ama öyle de üzerime oturmayabilir. Eldivenleri hiç bilmiyorum zaten deneyip görücez artık. Her türlü yorum, inceleme ve fikir dikkate alınacaktır, şimdiden teşekkürler.