Ankara'da Jant Göbeği Tamiri

İyi akşamlar, motorumun jantının göbeğinde boşluk oluşmuş ve rulman tutmuyor artık. Jant göbeğine kaynak yapılıp sonrasında torna ile tekrar düzeltilmesi lazım, Ankara'da tanıdığınız bunu yapan bir yer var mı? Eski motor olduğu için çıkma jant bulamadım, mecburen tamir edilecek.

Çevrendeki motor tamircileri bilir , yada kaynak işleri yapan biryer bulacaksın rulman yatağına dolgu yapıp tornada silecekler , büyük bir sanayi sitesinde muhakkak vardır..

Bozulan yatagın çapı çakılacak yeni yataga uygun sekılde buyutulur ve hazırlanan yeni yatak ısı veya pres yontemıyle cakılır.Kaynak,tesviye vb dertlerin olmaz.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Sanayi ustalarını bilemiyorum ancak Motomekanik teknik konularda güvenilir bir servistir. İsterseniz bir danışın.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Moto Garaj Osman usta daha önce skuter de başıma geldi kaynak yaptırmıştım 3 yıl oldu henüz bir sorun yok

İyi akşamlar, motorumun jantının göbeğinde boşluk oluşmuş ve rulman tutmuyor artık. Jant göbeğine kaynak yapılıp sonrasında torna ile tekrar düzeltilmesi lazım, Ankara'da tanıdığınız bunu yapan bir yer var mı? Eski motor olduğu için çıkma jant bulamadım, mecburen tamir edilecek.
Videodaki yöntemde işinize yarayabilir, herhangi bir tornacı yapabilir.
Bozulan yatagın çapı çakılacak yeni yataga uygun sekılde buyutulur ve hazırlanan yeni yatak ısı veya pres yontemıyle cakılır.Kaynak,tesviye vb dertlerin olmaz.
sanırım bahsettiğiniz işlem bu

Videodaki yöntemde işinize yarayabilir, herhangi bir tornacı yapabilir.

sanırım bahsettiğiniz işlem bu
Sağolun evet yöntem bu ama yapacak adam bulamadım, birkaç tane tornacı gezdim de yapacak adam bulamadım. Nedir bu böyle anlamadım ki motorlarımı tamir edecek usta bulamıyorum ülkenin başkentinde

Sağolun evet yöntem bu ama yapacak adam bulamadım, birkaç tane tornacı gezdim de yapacak adam bulamadım. Nedir bu böyle anlamadım ki motorlarımı tamir edecek usta bulamıyorum ülkenin başkentinde
İşi ufak görüp bakmıyorlar, sanayide herhangi bir arkadaşınız varsa onunla gidin ancak ozaman işinizi gördürebilirsiniz.

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Küçük sanayi sitelerindeki tornacılara bak. Büyük sanayi sitelerindekilerin işi çok oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar