motomax indirimi hakkinda

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kargom bulundu, yakınımdaki şubeye kadar gelip Marmara aktarma merkezine dönmüş 2 gün sonra gelir dediler. MNG aynı MNG...

Motosikleti
KAWASAKI Z500SE- HONDA SH125İ
Kargom bulundu, yakınımdaki şubeye kadar gelip Marmara aktarma merkezine dönmüş 2 gün sonra gelir dediler. MNG aynı MNG...
yaw bu MNG yi DHL almadı mı ? bu nasıl kargo
şu ülkede işini layığı ile yapan firma sayısı o kadar azki :(

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Clover Storm WP4 modelini aldım, M beden. Grili, sarılı-siyahlı olanından. Üşüyorum ben kışın ya kat kat giyiniyorum valla...
Ben yazlık eldiven bakıyordum ek bi tane daha olsun dedim ama sonra almadım, ne gerek var ya dedim, ama alabilirim yine. Dainese falan satsaydı Motomax kesin alırdım.
Güzel monttur 3-4 senedir kullanıyorum. Kışın eksili derecelerde bile giydim içliğini takmadan kullanıyorum kışın. Soğuk, yağmur, rüzgar geçirmiyor. Yağmurluk giymekten kurtuldum ona seviniyorum. :)

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
yaw bu MNG yi DHL almadı mı ? bu nasıl kargo
şu ülkede işini layığı ile yapan firma sayısı o kadar azki :(
Aldı almasına, ama çalışan aynı, taşıyan aynı. Özellikle bu şube MNG iken şirkete gelecek kargoyu bize haber vermeden geri gönderip yanlış olmuş diye geri getirmiş, sonra hem geliş hem gidiş olarak 3 kere para talep etmişti. Anlaşmayı iptal edip anlaşmasız Yurtiçiyle devam ettik. Şimdi anlaşmalı olarak Yurtiçi ile çalışıyoruz gerçi. O zamandan beri MNG kargo ile çalışmazdık. Şimdide iş vermeyeceğiz belli oldu.

https://prnt.sc/PJd88dKLI0JE Puanlamasıda böyle. Tabii mng'den kalma bir puanlama.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
Bende beden olarak xl seçip hemen sipariş geçmiştim ilk kez bu firmadan alışveriş yaptım şimdi kapanınca tedirgin oldum umarım sorunsuz gelir.
Bu hafta Ankara da bir motosiklet fuarı olacak oraya gelirler mi bilmiyorum gelirlerse fiyatlara tekrar bi bakacağım.
DHL den gelen mesajla rahatladım kargom bugün teslim üzere dağıtıma çıkmış heycanlı bekleyiş sürüyor bu kadar yoğunluğa rağmen kargoya verilme süresi takdire şayan

Güzel monttur 3-4 senedir kullanıyorum. Kışın eksili derecelerde bile giydim içliğini takmadan kullanıyorum kışın. Soğuk, yağmur, rüzgar geçirmiyor. Yağmurluk giymekten kurtuldum ona seviniyorum. :)
Teşekkür ederim, markanın güzel olduğunu biliyordum ama monta dair pek fazla bilgim yoktu, araştırmadım da açıkçası direkt aldım. İçime su serptiniz :D

Wouv direkt dagitima çıkmış paket bakalim nasil gelecek salatalik cikmaz insallah icinden :p

Aldı almasına, ama çalışan aynı, taşıyan aynı. Özellikle bu şube MNG iken şirkete gelecek kargoyu bize haber vermeden geri gönderip yanlış olmuş diye geri getirmiş, sonra hem geliş hem gidiş olarak 3 kere para talep etmişti. Anlaşmayı iptal edip anlaşmasız Yurtiçiyle devam ettik. Şimdi anlaşmalı olarak Yurtiçi ile çalışıyoruz gerçi. O zamandan beri MNG kargo ile çalışmazdık. Şimdide iş vermeyeceğiz belli oldu.

https://prnt.sc/PJd88dKLI0JE Puanlamasıda böyle. Tabii mng'den kalma bir puanlama.
Şartları da çok kötü, mng ye yazın gittiğimde çalışanlar vantilatörle serinlemeye çalışıyordu ve hava gerçekten çok sıcaktı. Ortam da diğer kargo şubelerine göre çok dağınıktı. Tabi her şube böyle mi bilemem ama bu ortamda çalışmak da doğal olarak çalışanı hata yapmaya iter bence. Yurtiçi kargo, Aras kargo, hatta PTT bile modern şubelere sahipler, en azından klima falan var.

Motosikleti
sym jet 14 125cc
DHL den gelen mesajla rahatladım kargom bugün teslim üzere dağıtıma çıkmış heycanlı bekleyiş sürüyor bu kadar yoğunluğa rağmen kargoya verilme süresi takdire şayan
https://ibb.co/5hYwDSGH
mont elime ulaştı fotoğraf atmayı ilk defa denedim görünmüyorsa kusura bakmayın. Mont güzel çok beğendim.

Motosikleti

valla bizde pahakı mahalı ama yurtiçi ile çalışıyoruz içlerinde en iyi o

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
27 mayısta sipariş vermiştim hazırlanıyor hala 😤 Bayramdan önce gelse keşke
Ben yazlık mont sipariş verdim salı günü (27 Mayıs) geldi bugün öğleden sonra bot ta yolda. O haftaya gelir artık.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Siyah sıcak çeker, gece karanlıkta da zor görünür.
En iyisi benim gibi pasaklı olmayı kabullenin. :)

Montun üzerindeki böcek ölüleri aşırı çok olmaya başladığında montu askı ile duşakabinin yanına asıp duşun tazyikli suyu artık ne kadar olursa o şekilde çok ovalamadan yıkıyorum, elime ne geçerse şampuan, duş jeli falan yetiyor, deterjan da kullanmıyorum, sonra askı ile balkona asıp öyle kurutuyorum.
Bir keresind ekışlık montumu korumaları çıkarıp çamaşır makinasında en hassas programda yıkama gafletinde bulundum, üzerindeki reflektörleri yapıştırmaymış, hepsi döküldü, bir daha ekipmanları çamaşır makinesine atmam dedim. ara sıra bu şekilde su görse benim için yeterli diyorum, yoldan gelen egzos vb yüzünden rengi biraz grileşiyor ama dert etmiyorum.
Yüksek sıcak ve yüksek devirde yıkamazsanız sorun olmaz. İlk montta dediğiniz gibi oldu sonra düşük devir düşük sıcaklık yetiyor. Üzerinde yapıştırma yazılar, fosforları olduğu gibi duruyor.

Son düzenleme:
27 mayısta sipariş vermiştim hazırlanıyor hala 😤 Bayramdan önce gelse keşke
ben de 26 mayısta sipariş vermiştim hala ürün hazırlanıyor olarak gözüküyor, siparişi oluşturduğumda bir mail vs de gelmedi bana size gelmiş miydi? bana sadece paytrden ödeme maili geldi.

26 mayista verdigim siparis bugun saat 12:30 da sorunsuz elime ulastı.Siparisiniz kargoya verildi mesajı gelmiyor.Direkt kargonuz geliyor haberiniz olsun :)

Doğanlar , Kahramanlar ,Naldöken mi aman aman....

sipariş maili gelmiş miydi size?
İlk sipariş verdiğimde bir mail geldi.Sonra bir daha gelmedi.Bugün 11:00 da kargonuz dağıtıma çıktı diye mesaj geldi 12:30'da bendeydi.

Motosikleti
Benim siparis 26 si ama hazirlaniyor yaziyor
2 para urun aldim oyle doldurmadim da ama kısmet

Motosikleti
Forza 250
Benim kaskta geldi,3. Parti verdiğim siparişler hala hazırlanıyorda ama tahmini herhalde 4-5 iş günü daha sürer bu süreç.

Adv ile bu kadar güzel duruyorsa Tenere veya Tuareg’le nasıl durur hayal edemiyorum sadece X-Max ı elden çıkartayım diye 50-60 lira fiyat kırmamak için zor tutuyorum kendimi 🤣🤣

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar