Arama sonuçlarınız

1. beyefendi

Motosiklet türlerinin hayalde canlandırdığı insan tipleri ve realite

Evet arkadaşlar, işin özü şudur ki ben bu işe SS hayaliyle başladım sonra, sonra naked motosikletlere heves ettim, kaslı yapısı duruşu vs. en son da cruisera merak saldım, oturuş pozisyonu duruşu sesi havası hep çekti beni, gelin görün ki simdi param var yeni motosiklet alacağım inşallah ama tür...
  2. beyefendi

Ege-Tavsiye-Tur

Merhaba, Bursadan çıkış ve Cunda veya Bozcaada varış olacak istikamette ônerebileceginiz koy,plaj,kamp alanı vb. yerler dereleridir?
  3. beyefendi

İstanbul ve motosiklet (tanışma kaynaşma içerir)

Herkese iyi akşamlar, forumda eskiyim ama son 1 sene içinde aktif kullanıcı değildim. Konumuza gelelim o zaman, İstanbula sene başında okul için geldim ve taktir edersiniz ki trafik ve toplu taşımanın illallah ettiren kalabalığıyla (metrobüs kullanıyorum) artık garajında uyuyan yol arkadaşımı...
  4. beyefendi

Alanya ve Antalya civarında ki arkadaşlara stres atıcı

http://www.kubray.com/2015/09/alanyada-kadina-iskence.html?m=1 Bugün böyle bir şeye denk geldim, Alanya da yaşayan bir ablamız eski sevgilisi tarafından darp edildiğini ve jandarmanın adamı tanıdığı için olayın üstünü örtmeye çalıştığını anlatıyor hanımablamız. Linkte bolca resim ve bir...
  5. beyefendi

Çanakkale tarafında ki kamp alanları.

Arkadaşlar bu hafta içi çanakkale tarafına kamp kurmayı düşünüyoruz, gerek güvenlik gerekse güzellik açısından bi kamping sahasında kalmak daha çekici geldi ancak hiç bir yeri bilmiyoruz, bize böyle denizi temiz havası mis, cennet gibi bir yer önerinde duacınız olalım(öğrenciyiz efenim ne kadar...
  6. beyefendi

yakıt tüketimi karmaşası

Arkadaşlar şimdi düşük devir yüksek vites kullanınca az yakıyoruz peki ama vites arttıkça çevirmek için daha fazla güç dolayısıyla da daha fazla yakıt gerekmiyor mu? Yanlış mı anlıyorum ben bu tekniği .
  7. beyefendi

Problemim nedir?

Motosikletim cb125e 4k kmde. Yağı balı tam. Gelelim sorunuma, dershane okul gibi yerlere gittiğim zaman motosikleti açık alana bırakıyorum döndüğümde motosiklet çalışıyor tek marşta zaten havalar sıcak motosikletin soğukken zorlanmaso gibi bi durum da yok, giderken gaz yememeye başlıyor ğın ğınn...
  8. beyefendi

motosikletim ve sorunları

Günaydın, motosikletim de 2 sorun var, 1.si zincirden krrr krrr sesi geliyor yani yağsız değil öyle olsa sürekli gelirdi bu ses her döngünin 1 noktasında geliyor yani şöyle....... Krrr....... Krrr sebebi ne olabilir bu sesin? 2.si motorum 5. Viteste 1 kere tekliyor yani düz gidiyorken 1 kere tık...
  9. beyefendi

Soru ve cevap

Günaydın, bugüne kadar motosikletimi hep ısıtmadan ve gazı sonuna kadar çekipte çalıştırırdım, motorcu muhabbeti abimizin videosunu izleyince ne kadar yanlış bir hareket yaptığımı anladım, geleyim konuya motosikletim cb125e ve hararet göstergesi yok, jikle çekili veya normal durumda çalıltırınca...
  10. beyefendi

nedir bu titreşim

Motorum cb125e, honda ailesinin küçük yeğeni gibi bir şey, çok yılıtmadan konuya gelicem nedir bu vibrasyon arkadaşlar motor kafamı patlatıyor başım ağrıyour binince, bu kadar yoktu ilk başlarda şimdi kafayı yedi alet bir değişik titriyor seside farklı oysa daha yeni yağını zincir yağını...
  11. beyefendi

BAŞARILAR

Yarın benimle birlikte sınava girecek tüm dostlarıma başarılar, heyecan yapan kaybeder 💪
  12. beyefendi

köpek konusu revolation

90kg bi arkadaşla bayır çıkıyoruz tam bayırın sonuna geldik bi köpek atladı önümüze havlamaya başladı, köpekten korktuğumdan da değil ama forumdan okumuştum açtım gazı ancak tam olarak anlayamadığım bi sebepteb dolayı sanki sol elimin parmaklarını ben kontrol etmiyorum birden çat diye debriyaj...
  13. beyefendi

Araba önerisi

Arkadaşlar 15 liraya kadar araba önerilerinize ihtiyacım var. Araba da aradığım tek özellik var aslında onu da biraz açmam gerekecek. Şimdi şöyle diyeyim bu araba apaçi kardeşliğinde olmamalı yani nasıl diyim tofaş doğan şahin veya broadway toros tarzı bir araba istemiyorum eski model opal olsun...
  14. beyefendi

Belki de bi hayatı motosiklet tutkusundan koparan müptezel şoför

Evet arkadaşlar daha önce bilen hatırlayan var mı bilmem bi konu açmıştım kız arkadaşa nasıl motosiklet sevgisi kazandırılır diye. Bugün büyük iknaların birikmesi sonucu tamam dedi eve bırakmamı kabul etti, buraya kadar her şey çok güzel. Neyse sallana sallana gidiyoruz o gün verdiğiniz öneriler...
  15. beyefendi

ekspertiz mevzusu

Abilerim bu ekspertiz nedir yani aklıma sanayi ustasının takım elbiseli hali geliyor aklıma bakıyor motora inceliyor temiz veya pis e diyor, yoksa bu ekspertiz insan değilde olay adımı kafam çok karışık :D
  16. beyefendi

AIROH wild wolf

Arkadaşlar airoh wild wolf modelini satan bir yer biliyor musunuz (Tekirdağ çorlu istanbul edirne şarköy)
  17. beyefendi

sport touring?

250cc sport touring almak istesem oturuş pozisyonu vs bakımından bana en yakın marka cbr mı olmalı yoksa bilmediğim 250cc st var mı?
  18. beyefendi

buff nedir ne işe yarar?

Yazın kullanıyorum diyor nasıl oluyor bu iş daha sıcak yapmıyor mu
  19. beyefendi

kış vakti yanık kokusu

İyi günler motorum CB125e, stop edip kontağı kapattığımda ağır bir plastik yanığı kokusu sarıyor garajı, eğiliyorum bakıyorum sıcak yerlere temas eden kablo felan yok, sebebi nedir acaba bunun ne yapmak gerekir yoksa normal midir? (motorun kendi başlığına yazdım ama cevap alamadım)
  20. beyefendi

ilginç şeyler

bu deri tulumlarının ense kısmıyla sırt kısmı arası niye şişlik dostlar?

Yeni mesajlar