- Konu Yazar
Evet arkadaşlar, işin özü şudur ki ben bu işe SS hayaliyle başladım sonra, sonra naked motosikletlere heves ettim, kaslı yapısı duruşu vs. en son da cruisera merak saldım, oturuş pozisyonu duruşu sesi havası hep çekti beni, gelin görün ki simdi param var yeni motosiklet alacağım inşallah ama tür konusunda o kadar ortadayım ki, sanki birini alsam 1-2 ay sonra heves etmişim tuh keşke şunu alsaydım diyeceğim gibi geliyor.
Bu yüzden buna çare bulabilmek için hem eğlenceli hem de işime yarayacak bi konu olsun istiyorum, soru basit motosiklet türlerinin-tiplerinin-markalarının sizde uyandırdığı insan tipi nedir?
(Saçma derecede uzun yazıp derdimi anlatamadığım için ornek verme gereksinimi hissettim, mesela Honda kullanan adam memur gibi, SS kullananların hepsi şımarık oluyor gibi)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Ulan ne uzun yazdım ne boş adamım
Not:Honda kullanıyorum
Bu yüzden buna çare bulabilmek için hem eğlenceli hem de işime yarayacak bi konu olsun istiyorum, soru basit motosiklet türlerinin-tiplerinin-markalarının sizde uyandırdığı insan tipi nedir?
(Saçma derecede uzun yazıp derdimi anlatamadığım için ornek verme gereksinimi hissettim, mesela Honda kullanan adam memur gibi, SS kullananların hepsi şımarık oluyor gibi)
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:12 ----------
Ulan ne uzun yazdım ne boş adamım
Not:Honda kullanıyorum