Bu buff bere değil mi nasıl soğuk tutuyor hala anlamadımbu arada mobildeyim atamıyorum dostum ama bumblebee helmet yazınca çıkar googleye
![]()
Buff ter emme özelliğine sahip çok ince bir kumaşın, soba borusu gibi dikilmesi ile yapılan bir aksesuardır. Soba borusu gibi olan şekli ile onlarca farklı şekilde kullanışı vardır. En çok yazın boynunuzu böcekten, güneşten ve soğuktan korumak ile kafaya takılarak kaskın daha temiz kalmasını sağlamak için kullanılır.
Buff u yıkamak ve değiştirmek kolaydır. Her motorcuda en az 2 tane olmalıdır. Fiyatıda ucuzdur zaten.
Ucuz mu bir kumaş parçasına 35 gayme istiyorlar. :queen:
Sizin baktığınız buff marka olanıdır. Neticede bez parçası daha uygun fiyatlarada var. 15 tl güzellerinden alınabilir. Daha ucuzada bulunabilir bence.
ucuzlar 2 kullanımdan sonra işi bırakıyorörnek fuarda dağıtılan castrol buff kullan at ürünü
Baktığım değil zamanında ucuz olanlarından aldım onlar çok berbat veya da benim aldığım öyleydi. Sonradan orijinal'ini alınca anlıyorsun farkı aslına bakılırsa. Teri dışarı atma özelliği falan da fasa fiso zaten. Orjinalinin polarsızıda, 10-15 liralık buffta kışın pek işe yaramaz ben siyah likralı kumaş alıp anneme diktirdim çok daha kullanışlı oldu kesinlikle tavsiye ederim likralı kumaşın metresi 10 lira falan ve 15 liraya en az 3 tane çıkar bir kumaştan piyasada ki çoğu şeyi bu şekilde az bir emekle gayet uyguna elde edebilirsiniz anlayacağınız tek yapmamız gereken üretken olmak :queen: .
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------
Ben ucuz olanı sonradan motorun farına taktım yeterince iyi gözüktü. Yuvarlak kafa farlara gayet iyi oluyor tavsiye ederim.![]()