- Konu Yazar
Evet arkadaşlar daha önce bilen hatırlayan var mı bilmem bi konu açmıştım kız arkadaşa nasıl motosiklet sevgisi kazandırılır diye. Bugün büyük iknaların birikmesi sonucu tamam dedi eve bırakmamı kabul etti, buraya kadar her şey çok güzel. Neyse sallana sallana gidiyoruz o gün verdiğiniz öneriler doğrultusunda o hızlan dediği zaman hızlandırıyorum yavaşla dediği zaman yavalııyorum, ne bi apaçilik -ki normalde de yapmam-yapıyorum ne bir şey. Çarşıdan sahile indik falan derken eve doğru geldik kız arkadaşımda dedi ki ben doyamadım hem sahil dedin çarşıdan geldik şöyle bi sahil turu yapalım mı dedi bende bi sevindim ağzım kulaklarda olur tabi dedim çıktık yola şimdi geldik asıl olaya, en sağ şeritten 40-50 arası bi hızla gidiyorum kırmızılara yaklaştık işte 3 şerit oldu yol ben orta şeritte kaldım yani güvenlik şeridi geldi mantıken ve teknik olarak hala en sağdaki şeritteyim neyse tam bu sırada sol taraftan gelen bi corolla benim rüyamı kâbusa çevirdi arkadan soldan beni taciz edip resmen zorla emniyet şeridine itti niye itti diyorum çünkü 0 mesafe dayadı yani bana birde bunun üstüne kız arkadaşımın sürekli "x korkuyorum x korkuyorum" demesiyle benim kabusum tamamlanmış oldu, ha emniyet şeridide vızır vızır o sırada boş şeride itmiyor yani beni son anda ayna kontrolle bi arabanın altında kalmaktan kurtulduk, şuan o arabayı süren babam olsa tutamam kendimi, döverim ama olay büyümesin kız arkadaşım daha çok korkmasın diye yuttum sinirimi, biraz uzun yazdım affedin iyi geceler.